Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 83  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

 10
gerard 13-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

sloten vervangen

Ik ben samen met mijn vrouw verhuisd naar een oud klushuis, we hebben door deze mannen alle sloten rondom het huis laten vervangen voor de beste sloten die ze hadden. Ze gingen erg professioneel te werk en hadden alles weer netjes opgeruimd toen ze klaar waren.

Pluspunten

professioneel en netjes te werk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Michel 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

buitengesloten

Ik stond buitengesloten tijdens storm Eunice, niet echt ideaal. Ik zag dat slotenmakersnel binnen 20 minuten kon arriveren. Ze waren zeker op tijd, fijn!

Pluspunten

op tijd super fijn

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jacob 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

kluis openen

Ik ben tijdens het verhuizen de sleutel van mijn kleine kluis kwijt geraakt, ik wilde wel graag de inhoud houden dus toen heb ik slotenmakersnel gebeld voor een afspraak. Afspraak maken ging heel simpel via de telefoon en de kluis is zonder schade aan de inhoud geopend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
nick 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

kerntrekbeveiliging

ik wist niet dat kerntrekbeveiliging sinds 2014 verplicht is. ik heb sinds 10 jaar al niet naar mijn sloten omgekeken dus ik kwam er pas laat achter dat kerntrekbeveiliging verplicht is. de heren van slotenmakersnel hebben me heel goed geholpen.

Pluspunten

goed service

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Erik 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

extra sleutels

Ik heb na een paar jaar zoeken eindelijk een leuk huis kunnen kopen met me vriendin. alleen waren er maar 3 sleutels bij de aankoop nu hebben we er een paar extra bij laten maken bij slotenmakersnel. levering was optijd zoals afgesproken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Raymond 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

meerpuntssluiting

de laatste tijd wordt er bij ons in de buurt veel ingebroken. hierom wilde ik graag een meerpuntssluiting op me voordeur. nadat ik gebeld had kwamen ze er gelijk aan en ben er nu super blij mee en voel me een stuk veiliger.

Pluspunten

voel me een stuk veiliger

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
pieter 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

meerpuntssluiting

de laatste tijd wordt er bij ons in de buurt veel ingebroken. hierom wilde ik graag een meerpuntssluiting op me voordeur. nadat ik gebeld had kwamen ze er gelijk aan en ben er nu super blij mee en voel me een stuk veiliger.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Nadia 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

slot openen

ik was mijn sleutels kwijt geraakt en de slotenmaker van slotenmakersnel heeft me geholpen ik was met 15 minuten weer me huis binnen super bedankt mannen.

Pluspunten

ze hadden het snel voor me gefixt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
rene 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

communicatie

ik had een klacht, toen heb ik de klantenservice gebeld en hebben we samen een passende oplossing gezocht.

Pluspunten

netjes geholpen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
job 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

buitengesloten

toen ik van de week de kliko van de straat ophaalde is de deur achter me dicht gevallen door de heftige storm. toen ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en ze waren snel ter plaatste.

Pluspunten

super snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden