Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 137  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

9.0
Meike Sitbout 02-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

nieuw oplegslot

Mijn oplegslot was enorm verouderd en versleten. Ik vond de site er netjes uitzien dus besloot een afspraak te maken. De telefoniste was erg vriendelijk en de monteur was netjes op tijd en heeft mij goed geholpen.

Pluspunten

Vriendelijk, Snel

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jelle 01-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sleutels zijn binnen

Ik verwachte dat mijn nieuwe sleutels wel even op zich konden laten wachten omdat het er best veel waren. Één voor elk slot in m’n huis. Toch waren ze de volgende dag al binnen ondanks dat ik in eerste instantie vergeten was om het certificaat erbij op te sturen. Dat is nog eens een snelle service.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Arnoud Pontmeijer 01-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle monteurs

Heel tevreden over de service en over monteur Martijn. Die kwam een halfuurtje vroeger op locatie om te voorkomen dat het een haastklus ging worden. Nu zijn we in een middagje klaar geweest.

Pluspunten

Topmonteurs

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Maaike 31-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle en goede service !

Gebeld voor een spoed klus buiten kantoor tijden. Had mezelf buiten gesloten. Binnen 35 minuten stond er een vriendelijke monteur die ons adviseerde over wat de beste oplossing was en hoeveel dat zou kosten. Heel fijn , snel en goed geholpen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Pascalle 29-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Meerpunt sluiting

Op advies van de telefoniste van slotenmaker snel heb ik bij de voor- en achterdeur meerpunt sluitingen laten installeren. Het veolt al een stuk veiliger in huis zo

Pluspunten

Aardige monteurs

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Steye 29-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Buitensluiting verholpen

Was al jaren bang voor het moment maar gisteren stond ik dan toch buitengesloten. Op goede hoop slotenmakersnel gebeld en ik kreeg een offerte die exact overeen kwam met de uiteindelijke prijs. Daar ben ik goed mee weggekomen vergeleken met veel andere slotenmakers in Nederland.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Liz 19-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle oplossing, super service!

Onze deur ging niet meer open, waardoor we paniekerig op zoek zijn gegaan naar hulp. Slotenmaker Snel stond ons vriendelijk te woord en kon dezelfde dag langskomen. Onur was er eerder dan verwacht en heeft zeer nauwkeurig en vriendelijk het probleem opgelost; de cilinder moest worden uitgeboord en hij heeft ter plaatse de vervangende cilinder gemonteerd (was een speciale maat), waardoor de deur gelijk weer in gebruik kon worden genomen. Hij heeft ons geadviseerd over de beste oplossing, verzekering en hoe we dergelijke problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Hartstikke bedankt, Onur!

Pluspunten

Snel, vriendelijk en oplossingsgericht

Suggesties

Geen, we zijn helemaal tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Liz 19-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel opgelost en fantastische service

Onze deur ging niet meer open, waardoor we paniekerig op zoek zijn gegaan naar hulp. Slotenmaker Snel stond ons vriendelijk te woord en kon dezelfde dag langskomen. Onur was er eerder dan verwacht en heeft zeer nauwkeurig en vriendelijk het probleem opgelost; de cilinder moest worden uitgeboord en hij heeft ter plaatse de vervangende cilinder gemonteerd (was een speciale maat), waardoor de deur gelijk weer in gebruik kon worden genomen. Hij heeft ons geadviseerd over de beste oplossing, verzekering en hoe we dergelijke problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Hartstikke bedankt, Onur!

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en oplossingsgericht

Suggesties

Geen, we zijn helemaal tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Wim 16-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Smart lock

Wij hebben nu een smart lock voor de achterdeur. Installatie was simpel geregeld en we zijn tevreden met het resultaat. Nu nog ontdekken hoe ik mijn schoonmoeder buitensluit……….grapje….

Pluspunten

Gezellige slotenmakers

Suggesties

Iets betere communicatie mag wel

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
7.5
Maartje 16-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed advies van de monteur

Monteur Martijn kwam bij mij langs om een oud slot te vervangen en hij deed ook voor mij een rondje door het huis om te kijken of er nog risico’s zijn. Dat deed hij gratis (waarschijnlijk met de hoop dat ik nog wat zou kopen) maar toch waardeer ik het zeer.

Pluspunten

Handige tips en vriendelijke monteur

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden