Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 83  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

 10
Patriek 02-06-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kluis is open

Kluis was heel snel en bijna moeiteloos opengemaakt door de monteurs

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kim 31-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelheid

De monteurs waren nog sneller dan verwacht op de stoep en hielpen me ook snel weer naar binnen. Dag gered

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Zwanie 27-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik was alweer voorbereid om 2 weken lang zonder slot rond te komen, maar de mannen van SlotenmakerSnel hebben me binnen 1 dag geholpen. Goed werk heren

Pluspunten

+ sneller dan de concurrent

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sandra 24-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Top service

nadat de slotenmaker weg was, was ik het ergens niet over eens. ik heb de klantenservice gebeld en hebben het samen opgelost.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Thijs 24-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

nieuw slot

Recent een nieuw slot laten installeren. Het was snel geregeld en de sleutels werken weer lekker soepel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Stella 20-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Kerntrekbeslag

ons kerntrekbeslag was te oud en we hebben door deze heren nieuwe laten installeren

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Micha 20-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

SKG2 cilinderslot

wij hebben vorig weekend een SKG2 slot laten installeren door jullie, ik ben er erg tevreden mee en ook tevreden met de installatie. De monteur was super vriendelijk, dat is natuurlijk altijd fijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Mick 17-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

oude sloten

Ik heb al mijn sloten laten vervangen door jullie omdat ze al heel oud waren. ik voel me een stuk veiliger zo.

Pluspunten

ik voel me weer veilig

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Francine 17-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

buitengesloten

toen ik terug kwam van boodshappen doen, toen kwam ik erachter dat ik geen huis sleutels bij me had. Ik heb jullie gebeld en waren er met 20 minuten.

Pluspunten

snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Floor 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gebroken sleutel

Ik snapte al niet waarom mn slot zo moeilijk draaide, had al WD40 erin gespoten maar dat hielp alleen tijdelijk. Toen mn sleutel afbrak beseftte ik mij dat ik het slot eerder had moet laten vervangen. Alles werkt weer perfect.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden