Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 83  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

 10
sidney 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

kluis openen

na het overlijden van mijn opa hadden we een kluis alleen niemand wist de code. we hebben slotenmakersnel gebeld en ze waren er met 15 minuten. super bedankt voor de goede service.

Pluspunten

netjes geregeld

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
tessa 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede service

https://www.klantervaringen.nl/www.slotenmakersnel.nl

Pluspunten

goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
amy 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

buitengesloten

Ik kwam bij mijn studiootje aan toen ik er achter kwam dat mijn sleutels weg waren. Ik heb toen de spoedservice gebeld en ze waren er met een kwartiertje. De deur kon schadeloos geopend worden en ik heb gelijk nieuwe sleutels gekregen

Pluspunten

beleefde monteur

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
britt 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

meerpuntssluiting

Ik heb vorige week een driepuntssluiting laten plaatsen, de monteur was heel vriendelijk en ging snel te werk.

Pluspunten

vriendelijk en snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
lotte 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

sleutels bij laten maken

Mijn zoon is op de prachtige datum 2/2/22 getrouwd met een geweldige dame, maar nu is het ook hoog tijd om haar een extra sleutel te geven, voor aan haar eigen sleutelbos. De sleutels waren binnen 2 werkdagen al binnen!

Pluspunten

snel binnen gekomen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
freek 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

deurslot

Ik heb het deurslot laten vervangen voor een nieuwe met het SKG keurmerk, ik heb gekozen voor een slot met 3 sterren.

Pluspunten

was snel en netjes geplaatst

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
menno 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Slot openen

Ik ging even met de nieuwe buurvrouw kletsen toen de deur dicht waaide. Ik was natuurlijk de sleutel vergeten en omdat de buurvrouw hier nog maar net woont had ik haar nog geen reserve sleutel gegeven. Op advies van de buurvrouw had ik de spoedservice van slotenmakersnel gebeld en zij waren er al binnen 25 minuten! Super bedankt

Pluspunten

Ze waren vooral heel snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
romee 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De spoedservice

helaas was er ingebroken bij mij thuis, toen we de sloten lieten vervangen vroegen wij om advies. De monteur vertelde dat een meerpuntssluiting extra veiligheid biedt. Wij hebben hier dan ook voor gekozen, ik merk zelfs dat er minder tocht door de deur komt!

Pluspunten

snel en goed geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
luuk 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

kerntrekbeveiliging

Wij moesten het anti-kerntrekbeslag laten vervangen want hij was erg verouderd. Martijn was erg vriendelijk en professioneel

Pluspunten

vriendelijk en profssioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
stella 12-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

we hebben een bijzetslot laten plaatsen

Onze deuren waren nog wel goed beveiligd maar onze ramen totaal niet, en dat terwijl wij in een buurt wonen waar veel wordt ingebroken. De slotenmaker heeft bijzetsloten op de ramen geplaatst die makkelijk bereikbaar zijn.

Pluspunten

top geregeld allemaal

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden