Dierenkliniek Het Zicht Den Haag klantervaringen

Dierenartsen 16  recensies

Klantervaring met Dierenkliniek Het Zicht, Den Haag

 10
C. Tetteroo 25-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Chippen grijze roodstaart

Vandaag mijn grijze roodstaart Saartje laten chippen. Was zo gebeurd en zonder narcose gelukkig. Zeer tevreden over de behandeling!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Flora 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

uiterst professioneel en vriendelijk

wij komen al jaren met onze poezen bij deze praktijk, of het nu gaat om inentingen, gezondheidscontrole of behandeling: er wordt altijd goed gecommuniceerd, makkelijk (maar zorgvuldig!) met de dieren omgegaan. Zowel de dierenarts als de paraveterinairs zijn professionals met een warm hart. Onlangs hebben wij afscheid moeten nemen van een van onze poezen, een moeilijk moment, maar goed begeleid. De kittens die in aantocht zijn zullen wij zeker weer toevertrouwen aan de handen van Dr. Marvan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sandra Roos 02-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Kundige artsen

Kundige artsen en lieve assistentes

Pluspunten

Erg kundige artsen en erg lief Nemen de tijd voor je

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
joep Schouten 15-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

knie-operatie hond

mijn hond moest aan z'n knieband geholpen worden,en op dezelfde dag van ingreep liep mijnheertje alweer,dus chapeau voor Dr.Marvan en z'n team!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Ciska van bladel 29-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Knieoperatie boxer hond

Onze boxer is twee weken geleden geopereerd aan haar knie door Dr. O marvan. Ze had een gescheurde kruisband. 1 dag na de operatie liep ze al voorzichtig op haar geopereerde poot en nu twee weken later gaat het erg goed met haar poot! Wij zijn zo blij dat wij haar bij het zicht hebben laten opereren. Dr. Marvan is een echte vakman! Het team is erg vriendelijk! Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Mijn hond was in goede handen en is uitstekend geopereerd!

Pluspunten

Vakmanschap, vriendelijk, deskundig, uitleg.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mark 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede zorg, aandacht en liefdevolle behandeling

Kom al jaren bij deze arts met mijn honden, ze zijn ook niet bang om naar binnen te gaan. Blij dat er nu ook een vestiging dichterbij bij is gekomen. Ga zo door, dan blijf ik terugkomen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Debora 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een topper van een dierenarts! Een aanrader voor iedereen!

Shannon, onze gofinni kaketoe is na drie jaar proefkonijn te zijn geweest bij verschillende specialisten, uiteindelijk genezen door DR Oran Marvan. Wij zijn echt super blij dat wij deze man hebben ontmoet! Onze Shannon leeft nog steeds en is in goede gezondheid.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Norman 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hartelijk dank dokter Marvan! Ga zo door!

Ik kan helemaal met je meepraten Anna. Mede door jouw recensie had ik vertrouwen genoeg om mijn 17-jarige poes Hooli te laten opereren aan haar melkklier tumoren. Ze zat er helemaal onder! Elke week het vocht eruit laten zuigen was ook geen optie op lange termijn en toen sprak ik op een dag dokter Marvan en hij raadde mij die operatie aan. 2 weken geleden was het zover en de operatie was geslaagd. Ondanks het een hele impact op Hooli had vanwege haar leeftijd, heeft ze het uitstekend doorstaan! Ik ben zo blij dat ik dit heb laten doen en Hooli weer een lekker leventje heeft!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Jori 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer kundige dierenarts en vriendelijke assistentes

De kliniek biedt vele specialisaties, zoals knie operaties en kruisband operaties voor honden. Bovendien is dit ook hét adres voor spoedgevallen in Den Haag.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Sylvie 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Dierenarts met verstand van zaken. De praktijk is ook eenvoudig te vinden. Fijne service.

Ik was in Den Haag op vakantie met de hond, die werd echter ziek. Nooit leuk. Maar ben snel en goed geholpen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen