Dierenkliniek Het Zicht Den Haag klantervaringen

Dierenartsen 12  recensies

Klantervaring met Dierenkliniek Het Zicht, Den Haag

 10
Ciska van bladel 29-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Knieoperatie boxer hond

Onze boxer is twee weken geleden geopereerd aan haar knie door Dr. O marvan. Ze had een gescheurde kruisband. 1 dag na de operatie liep ze al voorzichtig op haar geopereerde poot en nu twee weken later gaat het erg goed met haar poot! Wij zijn zo blij dat wij haar bij het zicht hebben laten opereren. Dr. Marvan is een echte vakman! Het team is erg vriendelijk! Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Mijn hond was in goede handen en is uitstekend geopereerd!

Pluspunten

Vakmanschap, vriendelijk, deskundig, uitleg.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mark 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede zorg, aandacht en liefdevolle behandeling

Kom al jaren bij deze arts met mijn honden, ze zijn ook niet bang om naar binnen te gaan. Blij dat er nu ook een vestiging dichterbij bij is gekomen. Ga zo door, dan blijf ik terugkomen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Debora 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een topper van een dierenarts! Een aanrader voor iedereen!

Shannon, onze gofinni kaketoe is na drie jaar proefkonijn te zijn geweest bij verschillende specialisten, uiteindelijk genezen door DR Oran Marvan. Wij zijn echt super blij dat wij deze man hebben ontmoet! Onze Shannon leeft nog steeds en is in goede gezondheid.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Norman 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hartelijk dank dokter Marvan! Ga zo door!

Ik kan helemaal met je meepraten Anna. Mede door jouw recensie had ik vertrouwen genoeg om mijn 17-jarige poes Hooli te laten opereren aan haar melkklier tumoren. Ze zat er helemaal onder! Elke week het vocht eruit laten zuigen was ook geen optie op lange termijn en toen sprak ik op een dag dokter Marvan en hij raadde mij die operatie aan. 2 weken geleden was het zover en de operatie was geslaagd. Ondanks het een hele impact op Hooli had vanwege haar leeftijd, heeft ze het uitstekend doorstaan! Ik ben zo blij dat ik dit heb laten doen en Hooli weer een lekker leventje heeft!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Jori 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer kundige dierenarts en vriendelijke assistentes

De kliniek biedt vele specialisaties, zoals knie operaties en kruisband operaties voor honden. Bovendien is dit ook hét adres voor spoedgevallen in Den Haag.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Sylvie 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Dierenarts met verstand van zaken. De praktijk is ook eenvoudig te vinden. Fijne service.

Ik was in Den Haag op vakantie met de hond, die werd echter ziek. Nooit leuk. Maar ben snel en goed geholpen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
H. De Roo 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben super tevreden

Na bij een andere dierenarts weken met allerlei medicijnen geworsteld te hebben. Zijn we overgestapt naar dr marwan . Onze grijze roodstaart had een abces tussen zijn oog en snavel. Na enkele weken had dr marwan besloten tot opereren, dat doe je niet zomaar vanwege de risico's. De eerste operatie was helaas niet afdoende en het kwam weer terug. Toch een 2de operatie gedaan en nu is hij weer helemaal de oude. Ik hoop dat andere ook de stap nemen om wat verder te gaan met behandelingen. Wij zij super gelukkig met onze weer gezonde chico.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Erik Denie 19-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Dit is de eerste art die zegt gespecialiseerd te zijn in het behandelen van vogels en dit in de praktijk ook laat zien

Ik ben nu twee keer bij dokter O. Marvan geweest met mijn 2 papegaaien. De eerste keer heeft hij een papegaai geopereerd aan zijn kopje (daar zaten 2 bulten die hij heeft weggehaald). Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren zowel voor mijn papegaaien als voor mijzelf. De totale omgang vond ik zeer professioneel en zeer vriendelijk. In vergelijking met andere (vogel)artsen zie ik dat mijn papegaaien hier met rust en met zorg behandeld worden (voor hen veel minder stress dan de ervaring bij andere artsen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
M.Dalver 12-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

TOP!!!

Kan geen betere DA wensen.

Pluspunten

Zijn altijd paraat, klantvriendelijk, en professioneel.

Suggesties

Aan te bevelen!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Marianne 26-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastische vogelarts

Diverse keren met mijn vogels dr Oran Marvan bezocht. Hij neemt de tijd en is zeer betrokken. Onze kanarie had haar vleugeltje gebroken en is geopereerd. Geweldig dat hij dat kan. Ik ben heel erg blij met deze vogelarts.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen