Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 240  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.0
Cees van Oort 15-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We hebben voor een kleine ontharder gekozen. Deze heeft voor ons meer dan genoeg capaciteit. We wonen samen in een twee onder een kapwoning. We horen het apparaat niet, maar deze doet zeer zeker zijn werk. We merken het aan alles.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Mieke Broos 05-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Positief over het product

Water zacht wat je terug ziet op bv tegels in badkamer.

Pluspunten

Zacht water geen kalkaanslag meer . Minder gebruik van bv waspoeder zeep en shampoo

Suggesties

Zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Nico Hardy 04-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik heb een zeer positieve ervaring m.b.t. de aanschaf van het onthardingssysteem. Duidelijke communicatie. Na aansluiting was er een aanpassing in het systeem nodig om vaker te spoelen. Via de telefoon door dit proces heen geleidt. Prima service.

Een mooi systeem dat ik zeker zal gaan aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Pluspunten

Snelle levering uit voorraad. Bij vragen wordt er snel gereageerd en worden deze netjes beantwoord.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Jan Dorgelo 19-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden. Je merkt direct het effect. In onze nieuwe badkamer, geen kalkaanslag. Na het autowassen geen hinderlijke vlekken meer. etc.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
A van Loon 15-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super tevreden

Had ik al jaren eerder moeten aanschaffen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
ben huijden 13-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

GOED

Het contact hebben met mensen die jou begrijpen en weten waarover ze praten is erg prettig.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Peppel 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Duidelijke offerte, snelle levering, heerlijk douchen

Ontkalking van het water is binnen een maand waarneembaar in toiletpot, wasbak, douche etc.

Pluspunten

Nu er minder kalk in het water zit zie ik dit niet alleen maar merk dit ook aan mijn huid na het douchen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
John 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig contact, iets goedkoper dan bekende concurrenten, proportionele regeneratie dus iets zuiniger met zout, installatie probleemloos verlopen

Suggesties

Voor mij als techneut had ik vooraf meer in de techniek toelichting willen krijgen en niet alleen "commercieel". Niets fout aan, maar persoonlijke voorkeur.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marcel van Kesteren 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

uitstekend

De waterontharder bevalt uitstekend. Je merkt het direct onder de douche. Veel schuim dus kun je inderdaad minder zeep en shampoo gebruiken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
MJH Graat 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top apparaat!

Sinds 19 september hebben wij een waterontharder van de firma "mooi water". Vanaf het eerste telefonische contact met de vriendelijke telefoniste tot en met de plaatsing kunnen wij alleen maar lof uitspreken. Tevens zijn wij de eerste die een huurkoop contract hebben. Ook dit hebben zij in samenspraak met ons opgesteld. Het contact is soepel verlopen en de monteur heeft de werking van het apparaat haarfijn uitgelegd (het enige wat je zelf moet doen is het zout bijvullen). Het resultaat nu naar een maand gebruik te maken van onze waterontharder is: Geen kalk meer aan de douchekop en kranen. De tegels zijn weer glad daar er geen kalk meer op zit. De vaat (vooral de glazen) komen glanzend uit de vaatwasser. De geirriteerde huid is bijna genezen en het water smaakt veel lekkerder. Al met al een top apparaat en een firma waar je op kunt vertrouwen.

Pluspunten

makkelijk in gebruik. eventueel los te koppelen zodat het apparaat verplaatst kan worden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...2324
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen