Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 78  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.0
Anne Dijkstra 20-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima installatie en netjes geïnstalleerd

Ook een goede aftersales.

Pluspunten

Praktische benadering en open communicatie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Nico 19-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik merkte gelijk dat ik met een goed bedrijf in contact was gekomen alles liep vlug en correct.

De ervaring zelf van het zacht water was inderdaad gelijk te merken , was de ramen al aan het schoonmaken ,gelijk mooi resultaat .

Pluspunten

Pluspunten ,ja zeker ,een daarvan is de monteur ,hij is erg gemotiveerd ,dat hoort ook zo vindt ik .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bas Holvast 14-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Apparaat werkt meteen, zorgvuldig gemonteerd. Wel even een verrassing dat ze graag ter plekke wilden afrekenen. Water smaakte in het begin bitter, daaraan zijn we gewend (of kwam door nieuwheid van apparaat?)

Zoutverbruik blijkt na drie maanden gebruik in lijn met de opgave die we kregen. Blij dat we hebben gekozen voor een reservoir van 30 kilo, dan hoeft het luik naar de kruipruimte niet zo vaak open. Afstands’bediening’ geeft overigens NIET aan hoeveel zout er nog in het reservoir zit. Dat had ik anders verwacht.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
A C Gerritsen 11-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb het bedrijf van internet ik vroeg een offerte en daarbij ook meteen voor mijn kinderen. een dag later had ik een mooi voorstel in huis.

Geweldig, we begonnen in het huis van mijn zoon en de monteur Jos Bos vond de ontharder te fors voor naast de meterkast. Heeft u nog een trapkast of zo. ? vervolgens heeft hij daar het apparaat volledig geïnstalleerd de paar meter meer en verder kruipen onder de grond voor onderzoek (ook vooraf) was geen probleem. Het resultaat perfecte plaats met veel dank. Ook de apparaten bij mijzelf en bij mijn dochters 2 weken later perfect gemonteerd, beenmoeite teveel

Pluspunten

Perfecte service en gezellig medewerker en goede afspraken met bedrijf ook daarin flexibel.

Suggesties

ik zou het niet kunnen verzinnen het is top

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Diana 05-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden!

Via Mooiwater een drukverhoger en waterontharder aangeschaft. Hele proces is erg fijn verlopen; goede en eerlijke informatievoorziening, correcte installatie en juiste nazorg.

Pluspunten

Goede service; heldere communicatie;

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Philip Minnema 18-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Aanbeveling voor eenieder.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Peter Kop 18-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ontharder werkt naar tevredenheid

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Rob Peters 16-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima produkt

uitstekende voorlichting. Naast de waterontharder was ik ook van plan om een waterdrukverhoger aan te schaffen. Dit werd mij in mijn toepassing door de verkoper ontraden omdat het nauwelijks verschil voor mijn toepassing zou geven. Dat noem ik een prima bedrijf die niet uit is op korte termijn winst. De monteur was zeer vakkundig en een gezellige kerel. Geen gehaast maar goede afname en uitleg van het nieuwe product

Pluspunten

Betrouwbaar een uitstekende mensen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Willie Geurts 14-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Correcte afhandeling, deskundige installatie. En het werkt.

Pluspunten

Vriendelijk en accuraat

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Erik Geerars 09-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima!

Ik heb met diverse bedrijven contact gehad en Mooiwater hielp me het prettigst. De belofte werd waar gemaakt tijdens de installatie; mensen met plezier in hun werk maken echt het verschil. Geen kalk meer maar het water voelt anders. Het lijkt wel of er maar zeep aan je handen blijft zitten en aan de smaal van het water moet je echt wennen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...78
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen