Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 757  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

 10
Maj de vel 27-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

Gewel

Pluspunten

10

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Wassenaar Terry 24-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed en professioneel bedrijf. prettig om mee zaken te doen!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
1.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marloes van Gestel 24-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top, hadden we dit maar eerder gedaan.

Duidelijke uitleg en goede begeleiding gehad bij onze zelfinstallatie. Wij zijn blij met onze aanschaf.

Pluspunten

Je voelt je er welkom.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Carla Lejeune 23-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooi Water: een top bedrijf met een goeden waterontharder!

Zeer prettig bedrijf, snelle afhandeling en duidelijk in de communicatie. Ook een deskundige monteur die waterontharder super netjes geïnstalleerd heeft!

Pluspunten

Prijs! Vakmanschap monteur! Leuk badeendje!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Cor Berkhof 22-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Het proces van offerte aanvraag tot levering van de Excellent MiniMax waterontharder is uitstekend verlopen. De montage hiervan in de meterkast heb ik zelf gedaan. Tijdens de montage kon ik terugvallen op remote ondersteuning om een aantal bevindingen en vragen die ik had te verklaren en te beantwoorden. De waterontharder levert heerlijk zacht water zodat ik nu ook onze espressomachine en stoomoven rechtstreeks op de waterleiding heb aangesloten zonder me druk te hoeven maken over de ontkalking ervan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mariska Schouten 14-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Nette monteur legt alles rustig uit

Heel tevreden. Monteur weet netjes en legt alles geduldig uit

Pluspunten

Denken met de klant mee

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Leo Harteveld 14-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekend

Zeer prettige communicatie tijdens offerte stadium. Uitstekende uitleg en toelichting. 13/9 geplaatst door een zeer vriendelijke en kundige monteur welke zelfs de tijd nam voor een uitstekende uitleg van de waterontharder en de drukverhoger.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Petra Zwart 13-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We zijn zeer tevreden, we hebben nu lekker en zacht water!

Omdat we in een appartement wonen kwamen ze met een goede oplossing om de afvoer aan te sluiten op het achterliggende toilet. Dit werkt prima!

Pluspunten

Lekkerder water, zachtere was.. zonder wasverzachter, geen kalkaanslag meer.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nuijten 12-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende informatievoorziening en installatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
HHJBeukers 08-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Positief

Ziet er proffessioneel

Pluspunten

Compact en effectief

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...7576
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden