Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 649  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.0
Bart Driessen 16-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

vanuit MooiWater meegedacht over uitvoering en installatie van de ontharder: prima uitvoering

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
M dB 15-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte afhandeling van begin tot eind. Super vriendelijke medewerker en het systeem werkt fantastisch.

Pluspunten

Vriendelijke medewerker en zeer goede communicatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wil van Zundert 14-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer prettig

Ik was al een tijd opzoek naar een ontkalking systeem en zag door de bomen het bos niet meer. Totdat ik op de website van Mooiwater kwam met een duidelijke uitleg. En toen ik contact ging zoeken met Mooiwater kreeg ik een persoonlijke portal waar ik wanneer ik wilde vragen kon stellen .nou ik heb echt veel vragen gesteld waar ik zelfs op een gegeven moment dacht . Dit zullen ze wel vervelend vinden maar nee hoor kreeg snel antwoord en ontzettend vriendelijk en begripvol …toen een bestelling geplaatst en een week later kon hij al geïnstalleerd worden ….de dag van de installatie liep alles zoals ik wilde met een goede uitleg erbij. En ik heb het nu 3 maanden en heb er geen sec spijt van dit had ik eerder moeten doen . Ik kan me niet meer voorstellen dat het apparaat weg zou zijn …kan nu heerlijk douchen zeep schuimt veel meer ,geen trekkende huid meer na het douchen niet elke keer na het douchen het douche scherm afdoen blijft nu kalkvrij , geen zout meer bijvullen in de vaatwasser , kleding komt zachter uit het wasmachine enz enz

Pluspunten

Geen kalk meer op en in de douche zonder schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen Geen zout meer gebruiken in de vaatwasser Kleding zachter uit wasmachine Geen trekkende huid meer na het douchen Wanneer het apparaat in de nacht gaat regenereren (1 x in de 2 weken ) is hij extreem stil .ik hoor van andere mensen wie een ander merk hebben dat ze er wakker van worden snachts Mooie compacte unit

Suggesties

Ik zou het niet weten. Wij zijn zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
J. Molenaar 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewoon perfect!

Ik zag door de bomen het bos niet, zoveel aanbieders, iedereen adviseert het eigen product. Aardig wat prijsverschil ook tussen de aanbieders. Uiteindelijk gaf de heldere informatie op de website en de prijs voor mij de doorslag (stuk goedkoper dan de concurrent A*cell).

Pluspunten

Sinds installatie geen kalkfilter meer nodig in mijn espresso-apparaat. Douchecabine kalkvrij, vaatwasser heeft geen dure tabletten meer nodig, maar gewoon waspoeder. Ontkalken van de waterkoker hoeft ook niet meer. Erg fijn.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
g.mensink 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

erg positief

Erg duidelijke uitleg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Frank Ouwens 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Eerlijk verhaal en nauwkeurige dienstverlening. Aanrader.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Mark Küh 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Open communicerend bedrijf die afspraak nakomt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marc Hezel van 12-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een bedrijf dat zijn afspraken na komt en goede service levert !!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Ronald Delfgaauw 08-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg tevreden, kan niet betere toekomst

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Johan van Oorschot 07-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne service en vriednelijk contact vanaf de offerte tot en met de levering en de service daarna.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...6465
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden