Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 156  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

0.0
Richard Niuewenhuizen 13-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg blij met het apparaat, keurig weggewerkt in de voorraadkast. Staat niemand in de weg maar je kan er wel makkelijk bij!

Het water uit de kraan is ook veel lekkerder en omdat we aan het verbouwen waren heeft de nieuwe apparatuur in de keuken geen last meer van kalkaanslag! Super blij mee dus!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.5
L.A.I Dix 11-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel blij dat we dit bedrijf hebben gevonden. Mooie prijs en snelle montage.

Binnen 3 weken geregeld en geplaatst. Goede uitleg van de monteur en we moeten na 3 x spoelen nog wachten op bijvullen van het zout. Dus een zuinig toestel en hij staat in het kruipluik wat ik niet had verwacht. dacht dat het te vochtig zou zijn maar daar kan hij tegen.

Pluspunten

Niet zichtbaar wel heel zacht water en het scheelt een hoop poetswerk. Ook minder wasmiddel voor de was. We zijn er heel blij mee.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
bos 08-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

heel vriendelijk em oplossings gericht

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Ton Schreurs 07-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle levering, duidelijke informatie

Veel informatie op de website. Snelle communicatie, Werkt prima

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Hogerwerf 03-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prettig en professioneel

Vlotte en duidelijke reactie op vragen per email, vakkundige monteurs, goede uitleg over werking apparaat. Prima werkende ontharder. Prijs/kwaliteit verhouding in orde

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
PBJ Riteco 03-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn zeer over Uw bedrijf te vreden

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Ton van der Gaag 02-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We zijn er superblij mee

Apparatuur (nespresso machine, badkamer, etc) plotseling vrij van kalkaanslag

Pluspunten

zie vorige vraag

Suggesties

geen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Harm 28-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele organisatie en zeer meedenkend in de beste oplossing

Pluspunten

Denken zeer mee in oplossingen (ook al zou deze niet in hun voordeel zijn) Professionele installatie Bij probleem in begin zeer adequaat opgelost Bij meedenken in een oplossing werd ik zelfs 's avonds gebeld. Eerlijk advies

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Gert Kiewiet 28-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Korte levertijd en prima vakkundig geinstalleerd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Edwin van Rij 28-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb veel vergelijkingen gedaan en Mooiwater kwam daar als beste uit inzake prijs kwaqliteit ect. Ik heb daar op heden geen spijt van, werkt prima en resultaat is uitstekend

Pluspunten

Zeer zachtwater voor een scherpe prijs

Suggesties

Geen ben zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen