Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 56  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

0.0
Verstraten 01-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige ervaring. Correcte afhandeling. Zacht water

Nu een aantal dagen in gebruik. Installatie ging correct en snel in 2 uur was alles gereed. Na een korte uitleg kon het apparaat aan de slag. Water is merkbaar zacht. Je merkt het vooral in de badkamer in het zeepgebruik. Alles schuimt veel meer. Het verschil in smaak merken we niet zo we vonden het water al niet vies. Nog effe alle apparatuur ontkalkt en nu maar afwachten of dat de kalk wegblijft.

Pluspunten

Vriendelijk bedrijf met erg gemotiveerde medewerkers. Ik zal het zeker aan anderen aan bevelen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
0.0
Arie A. Schaaij 28-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

De werkzaamheden waren vlot verricht en bracht geen onverwachte problemen.

Het nieuwe water is smakelijker (thee, koffie), geen kalkaanslag meer in o.a. waterkoker, koffiezetautomaat, enz. De douche behoeft niet meer te worden nagetrokken.

Pluspunten

Zacht water, minder zeep, soepeler huid.

Suggesties

Website iets duidelijke voor wat betreft de waterafvoer. Het enige wat is wist was de diameter maar niet hoe die afvoer moet worden aangelegd. In ons specifieke geval was het ontzettend moeilijk om de afvoer naar buiten te krijgen, omdat onder de vloer, kruipruimte, geen onmogelijk was te realiseren. Buiten de woning blijkt nu dat de afvoer dieper moet liggen vanwege vorstgevaar. Deze werkzaamheden moeten wij dus overdoen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.0
Familie Schellens 22-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer prettig bedrijf!

Prettige contacten, nuchtere en rustige uitleg (waarbij eveneens respectvol wordt gepraat over de concurrerende collega's die eveneens waterontharders aanbieden). Op deze manier helpen ze ons als klant om de voor- en nadelen van het wel/niet waterontharden en de soort waterontharder tegen elkaar af te wegen zodat wij vervolgens een eigen keuze kunnen maken. Eenmaal voor hen gekozen zijn ze betrouwbaar in de afspraken die gemaakt worden, klantvriendelijk, hartelijk en deskundig! Ook wanneer er onverhoeds iets fout gaat, wordt dat snel en in goede samenspraak opgelost. We zijn dan ook erg tevreden met de keuze die we gemaakt hebben en genieten van het heerlijke water.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
T. Flantua 16-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ben zeer tevreden, resultaat gelijk merkbaar. Kalkvrij water voelt prettig aan op de huid. Informatie op de site is in orde en helder.

Suggesties

Een aanrader, de waterontharder is binnen het gezin warm onthaald en vanaf nu nooit meer zonder

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
W.H. Dethmers 16-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima investering welke direct merkbaar is in badkamer ( water op de huid is zachter) en de keukenkraan,die na 2 weken reeds vrij is van kalk

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Alie Plasman 16-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goeie waterontharder. Werk echt. Snel geplaatst door mensen die hun vak kennen. Toppie.

Pluspunten

Past zelfs in de meterkast.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
J. Beekmann 06-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een goed product op een klantvriendelijke manier voor de goede prijs

Veel heldere informatie op de website. Als je even belt krijg je een duidelijk advies. Tip: meet de plaats waar je de ontharder graag wilt plaatsen even op en stuur een foto. Zeker op plaatsen waar het krap is, zoals de meterkast, is dat het verschil tussen het ene of het andere type. De service is uitstekend, MooiWater maakt zelfs een plankje op de plaats van de ontharder mocht dat nodig zijn! Ook testen ze het water voor en na installatie op hardheid. Je ziet het voor je ogen gebeuren! Het apparaat heeft een klein beetje elektronica waarmee hij registreert hoeveel water er verbruikt is en kan precies op het goede moment met de juiste hoeveelheid zout spoelen (nooit teveel). Tip: neem een versie met afstandsbediening, of bestel bij de kleinere versies de afstandsbediening erbij en hang deze op een zichtbare plek. Hiermee zie je real time je waterverbruik en dat zorgt 'automatisch' dat je minder water gaat gebruiken! (bewustwording)

Pluspunten

Compact intelligent apparaat, doet wat het belooft. Geen onnodig zoutverbruik.

Suggesties

Ik heb niets toe te voegen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Weening W 03-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede voorlichting geen aandringen de tijd gegeven van nadenken uiterst tevreden over mooiwater genieten er iedere dag van.bij dezen zeer aan te bevelen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
M. Beekman 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uiterst inormatieve website waar informatie te vinden valt die je bij de concurentie niet vindt.

Na een speurtocht op internet kwam ik op jullie website waar veel heldere uitleg op staat. Omdat ik een vraag had over de stadsverwarming heb ik gebeld en werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. De persoon die ik sprak wist mijn vraag prima te beantwoorden. Daarom zijn wij tot aanschaf over gegaan. De waterontharder kon een paar dagen later al gemonteerd worden. Helaas lag er de volgende morgen een heel klein plasje water onder in de meterkast en voelde een leiding vochtig aan. Daarom heb ik gebeld en is er iemand gekomen die de boel extra heeft vast gedraaid. Hiermee was het probleem verholpen. Al met al zijn wij zeer tevreden en zouden wij de waterontharder niet meer willen missen. Deze waterontharder kan ik iedereen aanbevelen! Goede service en een geavanceerd apparaat tegen een heel redelijke prijs.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke mensen en goede service.

Suggesties

Zet alles heel goed vast, dat scheelt jullie een keer rijden. Verder zeer tevreden. Jullie zijn heel klantvriendelijk,hebben veel kennis en zijn niet al te duur. Samen met een vlotte levertermijn is dat een ijzersterke combinatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
l van dam 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede info, snelle levering, goede installatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen