Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 273  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.5
Broek Installatietechniek 18-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Omdat we zelf als Installatiebedrijf ook waterontharders willen gaan plaatsen in onze regio hebben we sinds januari er een laten plaatsen zodat we zelf kunnen ervaren of het een meerwaarde is.

De smaak van het water is erg zacht en de waterkoker heb ik niet meer hoeven te ontkalken.Ook de donkere theeranden in mokken zijn verdwenen. Of het een besparing is op wasmiddel en schoonmaakmiddelen moet nog blijken daar gebruiken we het nog te kort voor.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en voorlichting ontvangen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
H. Walma 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed

Heel goed

Pluspunten

Snel en duidelijk en praktisch geholpen

Suggesties

Hoe kan ik die vragen nu reeel invullen als leek...ik ga maar af op de ervaringen van mijn vrienden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Karin de Heer 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We hebben sinds kort een waterontharder van Mooi water

Snel en vakkundig geleverd. Apparaat werkt naar behoren. Het water smaakt goed en de kalk is verdwenen.

Pluspunten

Geen kalkaanslag meer. Zacht voor huid en haar. Besparing van wasmiddel en schoonmaakmiddelen. Mogelijk langere levensduur apparaten. Dit moeten we nog ervaren. Klant vriendelijk we zijn meer dan tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Ed Pommerel 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima ervaring. Zeer ervaren en vriendelijke monteur.

Afspraken keurig nagekomen. Helder en duidelijke uitleg.

Pluspunten

Compacte installatie die keurig in de meterkast past.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
johan 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Blijven meedenken over waar de storing zou kunnen zitten (zat uiteindelijk bij de CV installatie

Mooiwater blijft meedenken en langskomen om dmv uitsluiting (mee) uit te zoeken waarom er onvoldoende druk op het warme water stond.

Pluspunten

De absolute drive om het probleem op te lossen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
W.v. Bommel 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed

Na eerste installatie kreeg ik op zondag een storing. Helaas kreeg ik geen monteur te pakken. Moet wel zeggen dat maandag direct contact werd opgenomen en dat het probleem snel verholpen werd. Kreeg zelfs emmer zout kado. Goede service. Moet gezegd! Wel heb ik de indruk dat waterdruk iets is afgenomen.

Pluspunten

Snelle levering. Meedenken bij installatie mbt afvoer. In eerste instantie had ik aankoop en aanbetaling geannuleerd. Kreeg onmiddellijk zonder vragen aanbetaling terug. Werd niet moeilijk over gedaan.

Suggesties

Bij storing vermeld voicemail dat je een servicemonteur kunt spreken. Helaas niet op zondag.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Margert Hoebergen 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede communicatie, zorgvuldig geplaatst en het werkt!

Veel eerder moeten doen. Geen kalk meer te zien op douchewanden,waterkoker etc. ik heb helft van wasmiddel nodig. Water smaakt lekker en voelt zacht.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Cremers 31-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Informatie vooraf compleet, afspraken volledig nagekomen, vlekkeloze installatie en werking, kortom prima.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
de graaf 30-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

mooi apparaat en doet wat het moet doen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Kim Padding 30-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk, netjes gewerkt, goede uitleg,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2728
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen