Acuive Ruinerwold klantervaringen

Opleidingsinstituten 26  recensies

Klantervaring met Acuive, Ruinerwold

 10
Antoinette 29-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Acuive is the best! Dit opleidingscentrum is een absolute aanrader!

Buiten de prettige kundige leraressen ontbreekt het Acuive aan niets om je te helpen, steunen en te stimuleren om op je eigen tempo je opleiding te voltooien! Mooi modern gebouw, er wordt gewerkt met de mooie en kwailitatief goede materialen, en dat is ook waar ik straks in mijn eigen praktijk ook mee wil werken. Het directie echtpaar zijn beiden toppers, Jan Paul komt zijn afspraken altijd na, Anna zal elke praktijkdag iedereen even gedag komen zeggen en is bereidt ten alle tijden antwoorden op je vragen te geven dit geeft Acuive opleidingen een persoonlijk tintje!

Pluspunten

De nakijkleraressen kijken je huiswerk na per mail. Ook zij zijn bereid ten alle tijden al je vragen te beantwoorden en als per mail niet lukt, bellen ze je gewoon even! De dames van de administratie idem dito altijd optimistisch bereid om met je te kijken naar de voor jou beste les- of examendagen! Een heus atrium restaurant met de lekkerste broodjes, yoghurt of verse jus d'orange is super om even tussen de lessen door te relaxen!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Joyce 28-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een hele fijne opleiding

Ik kwam na mijn schoonheidsspecialiste opleiding hier en wou het naast mijn hbo opleiding doen. Je gaat samen met hun een traject uitstippelen wat voor jou haalbaar is en kijken hoe je het snelste klaar kunt zijn. Er mocht van mij wel wat meer theorie uitleg zijn dit moest je allemaal zelf doen en dat vond ik soms wel lastig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marianne Oosterveen-de Jong 26-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede opleiding met uitstekende docenten en begeleiding.

Opleider die je niet alleen vakinhoudelijk veel leert, maar die vooral ook gedreven is om pedicures op te leiden die met plezier en hart voor hun vak aan het eind van de opleiding een eigen praktijk kunnen starten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
0.0
FOOTWORX - Karin Andringa 11-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heb meerdere opleidingsinstituten bezocht, maar Acuive steekt met kop en schouders boven allen uit!! Top mensen!!

Een school waar je je op je gemak voelt. Zeer professioneel en toch zo 'gewoon' gebleven, Geweldig!!. Acuive is MIJN opleidingscentrum

Suggesties

De verwarming in het restaurant 's winters iets eerder aan. ;-)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
 10
Edy Peerdeman 18-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super leuke school. Met vragen kan ik altijd terecht bij Aquive.

Veel zelfstudie. Zelf discipline en eigen regie heel belangrijk.

Pluspunten

Opleiden met Hoofd, Hart en handen. Klopt echt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mira Pracht 17-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik voel me er thuis

Iedereen staat voor je klaar

Pluspunten

Dat je een hele dag naar school gaat vindt ik erg fijn

Suggesties

Gewoon lekker zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Petra Dingenouts 01-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, betrokken, en klantvriendelijk

Pluspunten

Professionele en zeer vriendelijke opleiders (dito accessoren). Locatie is ook prima, lekker centraal in Nederland, luxe ruime kamers om voetbehandeling uit te kunnen voeren. Goed nagedacht over veilige en comfortabele stroomvoorziening naar de werkplekken toe.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Alies de Leeuw Termeer 07-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vanaf mijn eerste kennismaking al heel erg tevreden

Vanaf mijn eerste kennismaking bij Acuive ben ik al zeer tevreden, heb een goede begeleiding gehad tijdens mijn studie en de praktijkdagen als zeer goed ervaren. Ik zal dan ook een ieder aanraden om daar je opleiding doen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en een goede begeleiding tijdens de opleiding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
J.I. Hulsbosch 01-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ging altijd met heel veel plezier naar de praktijklessen.

Mooie locatie. Super. En iedereen, (echt iedereen) is zo vriendelijk en aardig. Voelde me er meteen thuis. En kom zeker terug!

Pluspunten

Super professioneel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Dorine de Jong 01-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goede ervaring met acuive

na vorige opleiding een verademing zoals het geregeld is. mensen zijn aardig en professioneel. soms wat inconsequent. de een zegt dit en de ander iets heel anders. sommige docenten zijn erg streng. kan vriendelijker.

Pluspunten

professioneel, goed georganiseerd, vriendelijk

Suggesties

bereken nog eens de prijzen. kan het wat minder duur ?

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen