Acuive Ruinerwold klantervaringen

Opleidingsinstituten 24  recensies

Klantervaring met Acuive, Ruinerwold

9.0
Marianne Oosterveen-de Jong 26-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede opleiding met uitstekende docenten en begeleiding.

Opleider die je niet alleen vakinhoudelijk veel leert, maar die vooral ook gedreven is om pedicures op te leiden die met plezier en hart voor hun vak aan het eind van de opleiding een eigen praktijk kunnen starten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
0.0
FOOTWORX - Karin Andringa 11-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heb meerdere opleidingsinstituten bezocht, maar Acuive steekt met kop en schouders boven allen uit!! Top mensen!!

Een school waar je je op je gemak voelt. Zeer professioneel en toch zo 'gewoon' gebleven, Geweldig!!. Acuive is MIJN opleidingscentrum

Suggesties

De verwarming in het restaurant 's winters iets eerder aan. ;-)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
 10
Edy Peerdeman 18-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super leuke school. Met vragen kan ik altijd terecht bij Aquive.

Veel zelfstudie. Zelf discipline en eigen regie heel belangrijk.

Pluspunten

Opleiden met Hoofd, Hart en handen. Klopt echt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mira Pracht 17-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik voel me er thuis

Iedereen staat voor je klaar

Pluspunten

Dat je een hele dag naar school gaat vindt ik erg fijn

Suggesties

Gewoon lekker zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Petra Dingenouts 01-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, betrokken, en klantvriendelijk

Pluspunten

Professionele en zeer vriendelijke opleiders (dito accessoren). Locatie is ook prima, lekker centraal in Nederland, luxe ruime kamers om voetbehandeling uit te kunnen voeren. Goed nagedacht over veilige en comfortabele stroomvoorziening naar de werkplekken toe.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Alies de Leeuw Termeer 07-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vanaf mijn eerste kennismaking al heel erg tevreden

Vanaf mijn eerste kennismaking bij Acuive ben ik al zeer tevreden, heb een goede begeleiding gehad tijdens mijn studie en de praktijkdagen als zeer goed ervaren. Ik zal dan ook een ieder aanraden om daar je opleiding doen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en een goede begeleiding tijdens de opleiding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
J.I. Hulsbosch 01-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ging altijd met heel veel plezier naar de praktijklessen.

Mooie locatie. Super. En iedereen, (echt iedereen) is zo vriendelijk en aardig. Voelde me er meteen thuis. En kom zeker terug!

Pluspunten

Super professioneel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Dorine de Jong 01-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goede ervaring met acuive

na vorige opleiding een verademing zoals het geregeld is. mensen zijn aardig en professioneel. soms wat inconsequent. de een zegt dit en de ander iets heel anders. sommige docenten zijn erg streng. kan vriendelijker.

Pluspunten

professioneel, goed georganiseerd, vriendelijk

Suggesties

bereken nog eens de prijzen. kan het wat minder duur ?

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Christine Corominas 18-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Pedicure ++ Reuma en Diabeet. Medische Pedicure i.o.

Basis en specialisaties Reuma, Diabeet en Risico voeten Pedicure bij Acuive gedaan en gediplomeerd. Medische Pedicure opleiding verder met Rocas gevolgd.

Pluspunten

Duidelijk en performante opleiding. Goede ondersteuning en volging/coaching van de opleiders. In hetzelfde gebouw de examens theorie en -praktijk kunnen doen. Modelen voor praktijk examens door de school kunnen angeboden worden, dat is een MUST!

Suggesties

prijs voor examens wel aan de dure kant.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Jacqueline platenkamp 09-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

Mijn ervaring is super positief en een fris schoon en klantvriendelijk bedrijf.. Na mijn ervaring bij Imko een wereld van verschil. Goede communicatie en alles goed geregeld. Ook is alles duidelijk en al zeer snel mijn diploma aangetekend binnen. Super bedankt Acuive!!!!

Suggesties

Ik vond alleen de examen kandidaten prijzig maar wel handig!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen