Acuive Amersfoort klantervaringen

Opleidingsinstituten 39  recensies

Klantervaring met Acuive, Amersfoort

 10
Oda 16-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Srint opleiding medisch pedicure gevolgd wat heb ik in korte tijd veel geleerd . Een hele fijne manier van lesgeven.

De leerkrachten gaan net zo lang door dit dat je het echt begrijpt en kan.. Zo veel geduld en duidelijke uitleg.. Heel fijn!

Pluspunten

De begeleiding is enorm ! Top

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Claudia Watereus-Visbeen 23-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Motiverend, behulpzaam , denken in mogelijkheden

In goed 1,5 jaar mijn diploma’s pedicure en medisch pedicure behaald. Intensieve lessen en zelfstudie. Bekwame docenten en andere medewerkers. Behulpzaam en vriendelijk, denken in mogelijkheden en oplossingen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wendy Tjon Kam 08-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De docenten zijn niet alleen vakbekwaam, maar hebben ook een goede pedagogische achtergrond.

Goede uitleg en de ruimte om vragen te stellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hilgonda van Essen 04-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede ervaring, je wordt goed gestimuleerd om hard te werken voor snel goed resultaat.

Prettig! In korte tijd na hard werken Medisch Pedicure

Pluspunten

Het was voor mij een groot pluspunt dat Acuive op korte afstand van mijn woonplaats is, maar zo midden in het land is voor veel mensen goed bereikbaar.

Suggesties

Als je twijfels hebt om een opleiding te gaan doen zoals (medisch) pedicure of schoonheidsspecialiste of kapster is het raadzaam om es op een informatie avond bij Acuive te gaan kijken!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Nina Hilbrink 04-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke opleiding prettige docenten

Als het even tegen zit helpen ze je weer op het goede spoor

Pluspunten

Motiverend

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Woutje Delforno 04-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel tervreden

In 2018 ben ik begonnen bij Acuive met de opleiding voor pedicure. De lessen die worden gegeven zijn intensief maar zo leuk, de docenten zijn begeleidend, doelgericht, vriendelijk, en behulpzaam. Theorie maak je jezelf eigen door veel te lezen, je huiswerk maken en examens te doen. Na je eerste praktijkles kun je thuis beginnen met oefenen en je eigen klantenkring maken. Sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk heb ik een goed lopende praktijk en groei ik nog steeds. In 2020 heb ik mijn medische pedicure gehaald en ben nu bezig met spatadertherapie zodat ik mijn bedrijf met diensten nog meer kan uitbreiden. Dit alles heb ik te danken aan Acuive en de docenten bij Acuive. Ik ben 57 jaar en heb een eigen bedrijf waar ik ontzettend trots op ben.

Pluspunten

ervaren docenten

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
E. Akkurt 26-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Erg goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sandra Visser 26-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende kwaliteit onderwijs

Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Pluspunten

Professionele leraressen. De kwaliteit van het onderwijs is zeer goed. Studeren in eigen tempo is heel prettig. De examen trainingslessen zijn ook heel fijn, zo ging ik goed voorbereid het examen in. Ook de 2 lessen portfoliotraining hebben mij zeer goed geholpen.

Suggesties

De theorieboeken zouden wel wat meer foto's mogen bevatten, dat zou het allemaal wat duidelijker maken en leert wat prettiger.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marijke Van der Veen 15-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne school, super opleiding

Ik heb hier, na mijn basis diploma te hebben gehaald bij de Noord Nederlandse Academie, de opleiding tot medisch pedicure gedaan bij Acuive! Wat een verademing en wat een fijne school. Alleen maar pluspunten. Reizen vanuit Groningen had ik er dubbel en dwars voor over.

Pluspunten

Professioneel Vriendelijk personeel Voldoende informatie Informele sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Helen van der Klauw 07-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb Acuive ervaren als een heel prettige opleider.

Ik heb Acuive ervaren als een heel prettige opleider, ze willen alles voor je doen en beschikken over echte vakmensen.

Pluspunten

Duidelijke informatie, geven snel antwoord, voor elk probleem is een oplossing en ontzettend leuke en goede opleiders.

Suggesties

De opleiding is gewoon heel duur, op de site staat een vanaf prijs maar het is echt vele malen duurder. En het is jammer dat je voor je eigen koffie en thee moet betalen, het zou beter zijn als dit gewoon bij de prijs in zit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen