Acuive Amersfoort klantervaringen

Opleidingsinstituten 32  recensies

Klantervaring met Acuive, Amersfoort

9.5
Sandra Visser 26-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende kwaliteit onderwijs

Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Pluspunten

Professionele leraressen. De kwaliteit van het onderwijs is zeer goed. Studeren in eigen tempo is heel prettig. De examen trainingslessen zijn ook heel fijn, zo ging ik goed voorbereid het examen in. Ook de 2 lessen portfoliotraining hebben mij zeer goed geholpen.

Suggesties

De theorieboeken zouden wel wat meer foto's mogen bevatten, dat zou het allemaal wat duidelijker maken en leert wat prettiger.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marijke Van der Veen 15-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne school, super opleiding

Ik heb hier, na mijn basis diploma te hebben gehaald bij de Noord Nederlandse Academie, de opleiding tot medisch pedicure gedaan bij Acuive! Wat een verademing en wat een fijne school. Alleen maar pluspunten. Reizen vanuit Groningen had ik er dubbel en dwars voor over.

Pluspunten

Professioneel Vriendelijk personeel Voldoende informatie Informele sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Helen van der Klauw 07-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb Acuive ervaren als een heel prettige opleider.

Ik heb Acuive ervaren als een heel prettige opleider, ze willen alles voor je doen en beschikken over echte vakmensen.

Pluspunten

Duidelijke informatie, geven snel antwoord, voor elk probleem is een oplossing en ontzettend leuke en goede opleiders.

Suggesties

De opleiding is gewoon heel duur, op de site staat een vanaf prijs maar het is echt vele malen duurder. En het is jammer dat je voor je eigen koffie en thee moet betalen, het zou beter zijn als dit gewoon bij de prijs in zit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Wendy 14-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring is grotendeels goed.

Ik heb hier de opleiding pedicure gedaan. De praktijkdocent Sylvia was streng, maar je leert wel enorm veel van haar.

Pluspunten

Ik vond de klaslokalen van de pedicure schoon, dat is erg belangrijk. Goede praktijkdocent (Sylvia). Fijn dat je regelmatig gebruik kon maken van modellen van school, zeker als je van wat verder komt. Personeel is vriendelijk. Examens op de tablet zodat je direct weet of je geslaagd bent! Ook zo prettig om meteen te weten of je je examen gehaald hebt.

Suggesties

Bij de praktijkexamens en portfolio veel later begonnen dan de eigenlijke tijd, fijn zou zijn als vooraf aangegeven wordt dat het iets uitloopt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Sanne 16-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Acuive is een hele fijne school. Niet alleen qua sfeer en vriendelijkheid maar daarnaast ook een hoge kwaliteit lesstof en docenten. Je hebt en een leuke ervaring en je hebt je echt ontwikkeld!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
SANDRA 12-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Studeren in je eigen tempo ideaal

Heb de opleiding in eigen tempo heel goed kunnen doen. Het komt je niet aanwaaien, je moet er goed tegenaan, maar het is heel goed te doen.

Pluspunten

Opleiders stimuleren je goed, heel persoonlijk gevoel, je bent geen nummer, je kunt het.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Antoinette 29-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Acuive is the best! Dit opleidingscentrum is een absolute aanrader!

Buiten de prettige kundige leraressen ontbreekt het Acuive aan niets om je te helpen, steunen en te stimuleren om op je eigen tempo je opleiding te voltooien! Mooi modern gebouw, er wordt gewerkt met de mooie en kwailitatief goede materialen, en dat is ook waar ik straks in mijn eigen praktijk ook mee wil werken. Het directie echtpaar zijn beiden toppers, Jan Paul komt zijn afspraken altijd na, Anna zal elke praktijkdag iedereen even gedag komen zeggen en is bereidt ten alle tijden antwoorden op je vragen te geven dit geeft Acuive opleidingen een persoonlijk tintje!

Pluspunten

De nakijkleraressen kijken je huiswerk na per mail. Ook zij zijn bereid ten alle tijden al je vragen te beantwoorden en als per mail niet lukt, bellen ze je gewoon even! De dames van de administratie idem dito altijd optimistisch bereid om met je te kijken naar de voor jou beste les- of examendagen! Een heus atrium restaurant met de lekkerste broodjes, yoghurt of verse jus d'orange is super om even tussen de lessen door te relaxen!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Joyce 28-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een hele fijne opleiding

Ik kwam na mijn schoonheidsspecialiste opleiding hier en wou het naast mijn hbo opleiding doen. Je gaat samen met hun een traject uitstippelen wat voor jou haalbaar is en kijken hoe je het snelste klaar kunt zijn. Er mocht van mij wel wat meer theorie uitleg zijn dit moest je allemaal zelf doen en dat vond ik soms wel lastig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marianne Oosterveen-de Jong 26-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede opleiding met uitstekende docenten en begeleiding.

Opleider die je niet alleen vakinhoudelijk veel leert, maar die vooral ook gedreven is om pedicures op te leiden die met plezier en hart voor hun vak aan het eind van de opleiding een eigen praktijk kunnen starten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
0.0
FOOTWORX - Karin Andringa 11-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heb meerdere opleidingsinstituten bezocht, maar Acuive steekt met kop en schouders boven allen uit!! Top mensen!!

Een school waar je je op je gemak voelt. Zeer professioneel en toch zo 'gewoon' gebleven, Geweldig!!. Acuive is MIJN opleidingscentrum

Suggesties

De verwarming in het restaurant 's winters iets eerder aan. ;-)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen