PassionWithoutLimits klantervaringen

Autobedrijven 195  recensies

Klantervaring met PassionWithoutLimits

 10
Jan Hakvoort 13-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Voor ons huwelijk hebben wij de Maserati GranTurismo MC Stradale gehuurd bij PassionWithoutLimits. Een auto om niet snel te vergeten!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nadine Sanders 12-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vriendelijke en snelle communicatie!

Erg fijne ervaring gehad, uiteindelijk kregen we een nog mooiere Aston dan die we eerst gereserveerd hadden.

Pluspunten

Snelle communicatie en we hadden ruimte om eerst de auto te bezichtigen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Sofyan 12-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

SUPER,TOP!!

Rob is een uitstekende verhuurder. komt zijn afspraken netjes na!

Pluspunten

alles is goed/geweldig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
R van geertruij 10-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed, snelle reactie, informatie top ! Service top

Het rijden van zo'n wagen is natuurlijk een droom van elke man! Dat dit op mijn huwelijks dag mocht gebeuren was echt een super ervaring! Heef onze dag helemaal afgemaakt .

Pluspunten

Eigenlijk heb ik alleen maar pluspunten , van het moment van contact tot aan de auto weer inleveren . Niks op aan te merken hoe jullie te werk gaan .

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Semmy 09-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

Top

Pluspunten

Goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Christoff Van Driessche 08-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

vriendelijk, correct, goede comunicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Pr Van der Elst 03-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Duidelijke en goede afspraken, en een perfecte auto

Wij hebben voor onze trouwdag de audi R8 gehuurd, de afspraken over prijs tijd en locatie zijn allemaal goed nagekomen, de communicatie via whatsapp verliep ook snel en soepel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerwin de Jong 23-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top onderneming

Rob is een echte auto liefhebber pur sang. Dit merk je gelijk in de manier van communiceren en de autos die hij aanbiedt. Zijn manier van communiceren via whatsapp is snel en duidelijk. Geen tijdstip om vragen te beantwoorden is hem te gek. We hadden eerst de ferrari 458 gehuurd, maar door overmacht was deze niet inzetbaar. Rob kwam als alternatief met de Aston Martin Vanquish en we hebben daar geen moment spijt van gehad. Het elegante uiterlijk, de superieure afwerking en het heerlijke vermogen van deze auto, hebben ons een glimlach van oor tot oor bezorgd. We hebben tijdens onze trouwdag geen moment aan de ferrari gedacht. Voor wie in een stijlvolle doch supersportscar wil trouwen. Raden wij deze auto aan. Maar zowiezo raden wij Rob aan om een auto te huren. Alles was top geregeld.

Pluspunten

-communicatie via whatssapp -duidelijke huurovereenkomst -afspraken tot in detail nakomen -bij problemen altijd een alternatief

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dylan van Wezel 18-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb voor mijn bruiloft de Audi R8 V10 gehuurd. Mijn vrouw hoorde mij van ver al aankomen. Het geluid van de auto is grandioos. De auto maakte deze dag helemaal compleet. Het bekijks was groot. De Audi is een monster. Kortom: in één woord

Pluspunten

Alles was echt top. Onze bruiloft was voor ons af door de auto.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Robin Elburg 14-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch!!! We hebben supergenoten

Duidelijke afspraken en er is meegedacht mbt het brengen en ophalen van de auto.... oprecht en klantvriendelijk!!

Pluspunten

Rob ... keep it going like this... supergozert

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen