Planet Refurbished Amsterdam klantervaringen

Telecombedrijven 68  recensies

Klantervaring met Planet Refurbished, Amsterdam

9.5
C. Eckhardt 24-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik had een refurbished Iphone besteld. De Iphone werd echter niet geleverd door PostNL op de afgesproken datum. Planet Refurbished heeft na een melding hiervan keurig actie ondernomen en een paar dagen later werd de telefoon door Alexander afgeleverd.

Pluspunten

Bijzonder goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Richard v. d. Gozen 15-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hoesje in de winkel gekocht pasde perfect

In de winkel een nieuw hoesje gekocht omdat mijn oude versleten was en een beetje los liet. De nieuw pasde er heel goed op en zit er stevig omheen. Geeft weer een goed en veilig gevoel.

Pluspunten

Goede kwaliteit, Leuke winkel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Jorgo Fort 01-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Iphone voor studie

Ik ga studeren in het buitenland en kocht daarom een nieuwe iphone om contact te houden met mijn familie de iphones waren hier niet duur en leek nieuw. voor deze prijs zou ik meer mensen dit aanraden.

Pluspunten

Goede prijzen met snelle leveringen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Tim Port 31-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nieuw hoesje

er valt niet veel te zeggen. het hoesje was snel binnen en was niet duur. zeker een aanrader.

Pluspunten

Snelle levering.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Demi Job 31-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een winkel met goede service

Deze winkel biedt niet alleen goede producten maar daar bovenop ook goede prijzen met garantie. ik ben erg tevreden over mijn aankoop. als ik weer iets nodig heb kom ik zeker weer hier.

Pluspunten

prijs, garantie.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Iris Was 30-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

helemaal geweldig

Wat kan ik zeggen de prijzen zijn goed. ook merk je het verschil niet tussen nieuw en refurbished. het is een goede zaak om hier iets te kopen dat is zeker.

Pluspunten

Goede prijzen, veel keuze, als nieuw.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Dan Kom 29-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prijzen te goed

Dit is zo een winkel waar je voor een hoesje komt maar weg loopt met een nieuwe ipad en een hoesje. Het personeel was erg vriendelijk en zeer behulpzaam.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en mooie prijzen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Erik Gom 29-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed personeel

Na opzoek te zijn gegaan naar een ipad kwam ik planet refurbished tegen. De jongens hier hielpen mij goed met een keuze maken en wisten van alles te vertellen over het product.

Pluspunten

Veel kennis voor een goede prijs.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Arie Kwart 27-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gloednieuw hoesje voor een mooie prijs

Ik heb mijn iphone nu al een tijdje en had dus ook een nieuwe hoes nodig. Gelukkig waren die hier niet duur en was het de volgende dag al binnen. Top!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijzen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Wong Ron 26-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

nieuwe iphone en niet duur

Toen ik in de buurt was besloot ik te kijken bij planet refurbished. Ik heb hier vervolgens een nieuwe iphone gekocht. Alles is zo goed als nieuw.

Pluspunten

Snelle service, Vriendelijk personeel,

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen