Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 151  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Mutlu Murat 13-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

ik heb de werkwijze van Tjip Ridder altijd prettig oprecht en professioneel ervaren

Ik heb een 2014 een bedrijfsongeval gehad waarbij ik een blijvende letsel heb opgelopen. een van mijn collega's toen der tijd heeft mij kennis laten maken met Tjip Ridder van Ridder letselschade en ik moet zeggen de vier jaar dat deze zaak loopt kan niets anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat ik Tjip Ridder (Ridder letselschade) heb leren kennen en dat hij deze zaak voor ons heeft behartigd.

Pluspunten

behulpzaam telefonisch altijd bereikbaar staat open voor vragen legt uit waar nodig straalt professionaliteit en vertrouwen uit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wat een mooie review van alweer een tevreden cliŽnt. Dit was een lastige zaak om meerdere redenen, die ik verder onbesproken laat. Maar onze huisadvocaat heeft zelfs een kort geding moeten voeren tegen de verzekeraar om een betaling van een voorschot af te dwingen. Uiteindelijk is deze kwestie, na heel veel discussie, toch voor de cliŽnt althans in financiŽle zin, goed afgesloten. De klachten kunnen wij niet wegnemen, de financiŽle onzekerheid die daarvan het gevolg is, voor een groot deel wel.
9.0
Suleika 09-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed geholpen

Ik vind dat ik veel goed ben geholpen ook al duurde het wel een poosje

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
0.0
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Lenie de Kloet van de Velden 27-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundig en goed begeleid

Vriendelijk en professioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Bram Bevelander 22-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goede begeleiding in onze zaak.

Zonder de hulp van Ridder letselschade hadden we het niet gered,met de deskundigheid zijn we erg blij.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
maureen de kruijf 16-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Bij aanvang werd ik goed genformeerd over de gang van zaken, ik had daar geen ervaring mee.

op zeker moment stagneerde de communicatie als gevolg van ziekte/absentie binnen de organisatie en het dossier werd overgedragen. Als client kreeg ik de indruk dat er grote werkdruk was. Echter, na het uitspreken van mijn onvrede, is daar zeer goed op geageerd, er werd netjes excuus gemaakt ( de kwaliteit van een bedrijf is min of meer ook te meten hoe zij omgaan met klachten) en het dossier werd goed opgepakt. Ik kreeg altijd netjes antwoord op mijn vragen en werd goed bijgestaan met advies. ook is het dossier naar tevredenheid ( bijna) afgerond.

Pluspunten

zie ervaring

Suggesties

Ridder letselschade is mij aanbevolen door een specialist welke ik bezocht ivm mijn fysieke en mentale klachten, ik begrijp dat deze aanbeveling is gedaan. Zij zijn accuraat en professioneel, maar vooral ook erg menselijk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
Henriette Plender 21-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden over de verleende bijstand

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J.Venema 16-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Ridder Letselschade. Ik heb mij erg goed gehoord gevoeld en zij hebben mij steeds op de hoogte gehouden van alle activiteiten die zij ontplooiden. De afwikkeling is zeer professioneel gedaan.

Ik ben dus zeer content en tevreden met de bijstand die dit bedrijf mij geboden heeft. De tijd die zij er aan hebben besteed was geweldig. Dank voor deze mooie uitkomst!

Pluspunten

Accuraat, vriendelijk, begripvol, professioneel en geheel gehouden aan alle afspraken! Shapo!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mevrouw E.D.M. Vorstermans 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joke 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De medewerkers van ridder letselschade hebben mij prima bijgestaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt Joke, je was een fijne cliŽnte. Ik hoop dat je ons niet meer nodig zult hebben!!
7.5
Sarikaya 10-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed verlopen

Redelijk

Pluspunten

Veel ervaring

Suggesties

Kan sneller met paar dingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Helaas geen cijfer boven ons gemiddelde. Maar, als je het gemiddelde van alle cijfers berekent, kom je een punt hoger uit. Vreemd!
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen