Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 159  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

8.0
Gerrit van den Broek 18-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het begin van de bijstand was minder, de afhandeling uiteindelijk door de heer De Ridder zelf was super en uiterst vakkundig.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
3.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Cindy van eeden 18-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig product

Heb een frontale autobotsing gehad sep 2014 had de eerste paar maanden dat mijn verzekering de zaak deed maar daar niet echt verder mee kwam zodoende een letselschade advocaat genomen en toen kwam er wel voortgang in de zaak altijd goed geholpen staan echt voor de cli√ęnten klaar dat komt op de eerste plaats goede ervaring mee gemaakt met ook de secretaresse begreep altijd mij als het niet goed ging verder heb het wel lang geduurd maar zaak is goed afgehandeld en kan ik een hoofdstuk een plekje gaan geven en verder gaan met je leven heel belangrijk

Pluspunten

Dat je beter behandeld word als dat je het laat oplossen bij een gewone verzekering

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
De heer R. Hartog 26-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima geholpen

Pluspunten

Zeer goed behandeld

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Fijn om te lezen dat deze (inmiddels ex-) cliŽnt zo tevreden is over de behandeling van zijn dossier. Want, het was een lange weg om tot een afwikkeling te komen, na de vele operaties die nodig waren. Eind goed, al goed!
 10
Mevrouw H.H. 26-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Op zich een hele mooie review, alleen bijzonder dat kennis en vakmanschap lager werd beoordeeld dan de rest. Maar goed, een 8 is nog een prachtig cijfer, maar je vraagt je dan wel af hoe dan kan. Waar ben ik in kennis kennelijk toch, ondanks de 8, tekortgeschoten? Mr. Tjip Ridder
9.0
Joke van Tienen 21-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Medewerkster heeft zich voor mij goed werk verricht, al het mogelijke eruit gehaald.

Goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
H de Jong 12-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Ester Karrenbelt 22-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed en professioneel geholpen.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.0
Kimberly Wilson 22-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Van juni 2016 tm juni 2018 ging het proces traag, waarbij ik zelf naar status updates moest vragen. Vanaf juli 2018 ging het vlotter lopen toen H.G. Bakx het dossier had overgenomen. Hierdoor ontvangt Ridder Letselschade uiteindelijk een 7.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Mutlu Murat 13-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

ik heb de werkwijze van Tjip Ridder altijd prettig oprecht en professioneel ervaren

Ik heb een 2014 een bedrijfsongeval gehad waarbij ik een blijvende letsel heb opgelopen. een van mijn collega's toen der tijd heeft mij kennis laten maken met Tjip Ridder van Ridder letselschade en ik moet zeggen de vier jaar dat deze zaak loopt kan niets anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat ik Tjip Ridder (Ridder letselschade) heb leren kennen en dat hij deze zaak voor ons heeft behartigd.

Pluspunten

behulpzaam telefonisch altijd bereikbaar staat open voor vragen legt uit waar nodig straalt professionaliteit en vertrouwen uit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wat een mooie review van alweer een tevreden cliŽnt. Dit was een lastige zaak om meerdere redenen, die ik verder onbesproken laat. Maar onze huisadvocaat heeft zelfs een kort geding moeten voeren tegen de verzekeraar om een betaling van een voorschot af te dwingen. Uiteindelijk is deze kwestie, na heel veel discussie, toch voor de cliŽnt althans in financiŽle zin, goed afgesloten. De klachten kunnen wij niet wegnemen, de financiŽle onzekerheid die daarvan het gevolg is, voor een groot deel wel.
9.0
Suleika 09-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed geholpen

Ik vind dat ik veel goed ben geholpen ook al duurde het wel een poosje

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
0.0
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen