Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 193  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

7.0
Sophie Timmerman 17-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben goed geholpen. We kwamen af en toe bij elkaar om het een en ander te bespreken en daar werd ik altijd erg op mijn gemak gesteld. Ook kreeg ik het idee dat er zoveel mogelijk aan werd gedaan dat de schade zoveel modelijk vergoed werd.

Suggesties

Het contact ging vooral via mijn vader en het was misschien fijner geweest als al het contact direct met mij was.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Het is fijn dat deze jonge vrouw de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Als reactie daarop kan ik aangeven, dat de communicatie juist op verzoek van de ouders via de vader verliep en dat er geen verzoek is geweest om dat anders te doen. Maar goed, wellicht hadden wij dat ook kunnen vragen. Zo leren wij voortdurend! Mr. Tjip Ridder, Ridder Letselschade
 10
H.Soolsma 25-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goed

Ik had direct het gevoel dat ik bij de juiste mensen terecht ben gekomen en dat is ook gebleken, respect voor deze mensen die ook zeer betrokken zijn en hun werk ontzettend goed doen

Pluspunten

Men is vriendelijk en zeer betrokken , de uitvoering van mijn zaak kon niet beter , geweldige motivatie om de klant te helpen.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze cliënt hebben wij goed kunnen bijstaan in zijn strijd tegen een groot academisch ziekenhuis. Hij schreef ter afsluiting van zijn dossier: "Bedankt voor Uw grote inzet en motivatie om deze zaak tot een goed einde te brengen , U heeft mij ook positieve energie gebracht! Wij wensen U ook het allerbeste en veel geluk!" Hoe mooi is het dat wij positieve energie hebben kunnen geven aan deze cliënt!
 10
L. Snoek 24-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geen woorden maar daden!

Word werk van je problemen gemaakt

Pluspunten

Snelle reacties

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 28-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Tevreden

Pluspunten

Alles ging naar wens

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Michiel 27-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima, deskundig bureau!

Uitstekend

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Mevrouw M. Metzger 27-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Als klant ben je leek. Door de goede uitleg en begeleiding veel gaan begrijpen.

Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Feroz Adjiembaks 25-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeker tevreden. Legt goed en duidelijk uit. Kunnen een goede inschatting maken van de situatie en uitkomst.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
3.0
Farah 22-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanrijding van de auto, van schuin achter, langlopend proces van minimaal 2,5 jaar tot uiteindelijk afhandeling, de eerste behandelaar duurde erg traag, de tweede de eigenaar zelf ging veel beter. Dus mijn dank is met name aan de heer T Ridder!

Pluspunten

De heer T Ridder, die goed doorpakte en goed mijn verweer wist om te zetten in een goede pakkende brief naar de tegenpartij.

Suggesties

Niet zo lang laten duren, niet 1 maar 2 kennismakingsgesprekken doen. Eerste gesprek was ik zo emotioneel en na een jaar zeker weer face to face naar de client gaan en dan goed de next steps bespreken. Dit traject had veel sneller gekund. Onnodig lang geduurd.

Klantvriendelijkheid
4.0
Informatieverstrekking
3.0
Afspraken nakomen
3.0
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
5.5
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Dit is wel een heel bijzondere klantreview. Dit is wat deze dame mij nog schreef: Beste Meneer Ridder, Prima, klant ervaring ingevuld. Nogmaals alle lof voor uw bijdrage aan het einde, alleen heeft alles wel erg lang geduurd bij elkaar. Mijn tip is dat er als er na een jaar nog geen progressie is, nog een keer face tot face naar de client te gaan... U luisterde goed naar mij en uw verweer (brief) was erg goed naar Allizance. Schade is inmiddels uitgekeerd, dus ik ben zeker opgelucht. Dat hier dan uiteindelijk een 3 als cijfer uit de bus moet rollen met sommige cijfers een 1, is voor mij echt onbegrijpelijk. Maar goed, iedereen heeft recht op zijn of haar mening en alle reviews plaatsen wij ook, ook de slechte!
9.0
Marike van Raaijen 22-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Letselschade goed afgehandeld. Duurde wel even maar uiteindelijk zeer tevreden met de afhandeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
H.Duijvesteijn 21-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakkundig, menselijk en ondersteunend.

Niets dan lof. Geweldig hoe e.a. voor ons is afgehandeld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen