Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 198  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Charles van Hoften 11-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer betrokken bij onze situatie

Veel begrip en goede adviezen

Suggesties

Vind het jammer dat er geen enkele reactie is gekomen op het laten bezorgen van een taart als blijk van onze tevredenheid.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
roy vonk 07-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed en professioneel zeer meedenkende advocaten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
MR Reimers 06-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De heer Rietveld heeft zich ontzettend goed voor mij ingezet en is heel duidelijk geweest.

Mocht mij of een kennis een letselschadespecialist nodig hebben dan is de hr Rietveld mijn aanbeveling

Pluspunten

Snel en adequaat.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
T.C,Bondewel 18-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Bevredigend

zeer goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Sophie Timmerman 17-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben goed geholpen. We kwamen af en toe bij elkaar om het een en ander te bespreken en daar werd ik altijd erg op mijn gemak gesteld. Ook kreeg ik het idee dat er zoveel mogelijk aan werd gedaan dat de schade zoveel modelijk vergoed werd.

Suggesties

Het contact ging vooral via mijn vader en het was misschien fijner geweest als al het contact direct met mij was.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Het is fijn dat deze jonge vrouw de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Als reactie daarop kan ik aangeven, dat de communicatie juist op verzoek van de ouders via de vader verliep en dat er geen verzoek is geweest om dat anders te doen. Maar goed, wellicht hadden wij dat ook kunnen vragen. Zo leren wij voortdurend! Mr. Tjip Ridder, Ridder Letselschade
9.0
Smits 17-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zaak goed geregeld

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
H.Soolsma 25-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goed

Ik had direct het gevoel dat ik bij de juiste mensen terecht ben gekomen en dat is ook gebleken, respect voor deze mensen die ook zeer betrokken zijn en hun werk ontzettend goed doen

Pluspunten

Men is vriendelijk en zeer betrokken , de uitvoering van mijn zaak kon niet beter , geweldige motivatie om de klant te helpen.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze cliënt hebben wij goed kunnen bijstaan in zijn strijd tegen een groot academisch ziekenhuis. Hij schreef ter afsluiting van zijn dossier: "Bedankt voor Uw grote inzet en motivatie om deze zaak tot een goed einde te brengen , U heeft mij ook positieve energie gebracht! Wij wensen U ook het allerbeste en veel geluk!" Hoe mooi is het dat wij positieve energie hebben kunnen geven aan deze cliënt!
 10
L. Snoek 24-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geen woorden maar daden!

Word werk van je problemen gemaakt

Pluspunten

Snelle reacties

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 28-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Tevreden

Pluspunten

Alles ging naar wens

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Michiel 27-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima, deskundig bureau!

Uitstekend

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen