Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 146  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Henriette Plender 21-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden over de verleende bijstand

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J.Venema 16-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Ridder Letselschade. Ik heb mij erg goed gehoord gevoeld en zij hebben mij steeds op de hoogte gehouden van alle activiteiten die zij ontplooiden. De afwikkeling is zeer professioneel gedaan.

Ik ben dus zeer content en tevreden met de bijstand die dit bedrijf mij geboden heeft. De tijd die zij er aan hebben besteed was geweldig. Dank voor deze mooie uitkomst!

Pluspunten

Accuraat, vriendelijk, begripvol, professioneel en geheel gehouden aan alle afspraken! Shapo!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mevrouw E.D.M. Vorstermans 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joke 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De medewerkers van ridder letselschade hebben mij prima bijgestaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt Joke, je was een fijne cliŽnte. Ik hoop dat je ons niet meer nodig zult hebben!!
7.5
Sarikaya 10-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed verlopen

Redelijk

Pluspunten

Veel ervaring

Suggesties

Kan sneller met paar dingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Helaas geen cijfer boven ons gemiddelde. Maar, als je het gemiddelde van alle cijfers berekent, kom je een punt hoger uit. Vreemd!
 10
Cor Broekhuijse 28-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne persoonlijke benadering. Luisterend oor. Professioneel.

Pluspunten

Altijd direct contact.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janouk Hartog 20-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het heeft even geduurd, maar het lag absoluut niet aan de advocaten van Ridder! Zij stonden altijd voor mij klaar, en hebben fantastisch geholpen.

Na een bedrijfsongeval in de zorg contact gezocht met Ridder letselschade. Vanaf het eerste contact was het al vertrouwd. Je word tijdens het ‚Äėproces‚Äô erg goed begeleid en overal over ge√Įnformeerd. De advocaten en secretaresses zijn ontzettende lieve en behulpzame mensen. Wanneer ik belde voelde het vertrouwd en ik wist zeker dat het goed zou komen. En het is ook goed gekomen, ik wil daarom ook iedereen super bedanken voor alle inzet!

Pluspunten

Voelt meteen vertrouwd aan, goede hulp. Luisterend oor, nog nooit teleurgesteld. Hebben echt alles gedaan wat ze konden (en zelfs meer) in een woord: Fantastisch!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
C. Heij 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Profesioneel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
marleen 24-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

rot ongeval gehad met een moeilijk beloop

dankzij meneer de ridder goed kunnen afsluiten

Pluspunten

luisterend oor en hulp met alles

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wat inderdaad een rot ongeval was het en wat was het een moeizame strijd met de verzekeraar! Ik ben blij dat je toch tevreden bent over onze dienstverlening, ondanks alles! Ik wens je verder veel succes toe!
9.5
G. van Gent 20-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer content met de manier waarop mij hulp is geboden. In ieder stadium was er transparantie en duidelijkheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1415
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen