Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 330  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Erik Wezeman 25-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mevr Ilana Malingré heeft mijn belangen behartigd, super en professioneel !!

10-2017 hebben wij een auto ongeluk gehad, nooit mee te maken gehad, beter ook van niet. In de tijd en bureau ingeschakeld, verschillende personen gehad, maar ja dat kwam niet verder, werd niet op de hoogte gehouden, zelf maar weer bellen. Tot paar maand geleden 2021 contact opgenomen met ridder letselschade, afspraak gemaakt. IIana heeft ons verhaal aangehoord, heeft van het andere bureau het volledige dossier gehad, in een hele korte tijd alles doorgespit. Terugkoppeling gehad van plan van aanpak, van Ilana & secretaresses niet te vergeten, en nu naar elkaars tevredenheid opgelost.

Pluspunten

Ga voor Ridder Letselschade Goede advies, Professioneel medewerkers , Hier word je gehoord. Werken snel en resultaatgericht !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bart van der Brugge 22-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mevrouw Schlepers heeft mijn zaak heel snel en met goed gevolg afgehandeld. Zeer strak in de communicatie en zet er goed vaart achter.

Zie bovenstaande. Mevrouw Schepers was helder in de communicatie over hoe ze te werk zou gaan en heeft mij gedurende het proces goed geinformeerd over de voortgang. Ook bewaakte ze de voortgang zodat er geen onnodige vertraging werd opgelopen.

Pluspunten

zie bovenstaande

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Fma 17-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig!!!!

Dhr. de Ridder heeft mij echt ontzettend goed geholpen in een al lang durende zaak. Wat ben ik blij dat ik dhr. de Ridder heb gevraagd om mij te helpen. Met ontzettend veel kennis, inlevingsvermogen en vakmanschap heeft dhr. de Ridder er voor gezorgd dat mijn dossier vol tevredenheid is afgerond. Ik werd altijd goed en snel geholpen met al mijn vragen. Echt een hele grote aanrader voor iedereen die (helaas) te maken krijgt met Letselschade.

Suggesties

Super tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jessica de Nooy 29-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne communicatie, goed bereikbaar, makkelijk communiceren

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Ricci Brouwer 26-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn om mee te Spreken. Veel kennis in het vak. Goede communicatie naar mij

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
M,W, Bouwknegt Dijkstra 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het werken met Ridder Letselschade heb ik als vertrouwd en professioneel ervaren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Oscar 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn erg goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.

Pluspunten

Communicatie was heel duidelijk en niet te veel maar ook niet te weinig. Altijd geduldig

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
3.0
J. Krooneman 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

Ridder heeft op financieel vlak meer aan zichzelf gedacht dan aan cliënt

Afspraak was dat ik niets hoefde te betalen, alle kosten zouden door de tegenpartij worden vergoed. Dat risico was voor Ridder. De zaak kwam niet verder, het bleef maar touwtrekken heen en weer. Toen Ridder niet verder kwam heeft hij het uit handen moeten geven aan een advocaat. Deze heeft uiteindelijk een schamele uitkering voor mij weten te bereiken. Echter heeft Ridder hier nog weer onterecht een deel van opgeëist. Ik heb hem dus alsnog betaald. En nu achteraf blijkt dat de tegenpartij netjes alle kosten al heeft betaald destijds. Een slechte zaak.

Suggesties

Bijt je vast in een zaak. Durf het risico te nemen als je op deze basis een zaak aanneemt. Houd je aan de gemaakte afspraken ook als het geld dreigt te kosten.

Klantvriendelijkheid
5.5
Informatieverstrekking
2.0
Inlevingsvermogen
6.0
Afspraken nakomen
2.5
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
2.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze ex-cliënt is duidelijk ontevreden over de afloop van zijn dossier. Dat kan altijd gebeuren, maar jammer is dat wel. De afloop is verzorgd door een advocaat die de zaak van ons heeft overgenomen, daar heeft Ridder Letselschade dus part noch deel aan. Kennelijk had deze ex-cliënt hele hoge verwachtingen van het schadebedrag dat hij heeft ontvangen. Wij weten niet welk dat bedrag dat is geweest, daar kunnen wij dus niets over zeggen. Wat betreft onze eigen kosten, daar hebben wij een aanzienlijk deel van moeten afschrijven, maar dat weet deze boze ex-cliënt dan weer niet. De verzekeraar zal een bedrag ineens hebben aangeboden, waardoor het lijkt alsof onze kosten (en die van de advocaat) daar ook uit zijn betaald. Ook dat is ons niet bekend. Hij stelt ook dat wij dubbel betaald zouden zijn. Ook dat is niet waar. Kortom, jammer dat de ex-cliënt zo ontevreden is, jammer dat hij niet eerst contact heeft gezocht voordat hij deze review plaatste. Dat het een lastige zaak is geweest, dat is duidelijk. Dat het een getouwtrek was, klopt ook. Dan kunnen wij blijven touwtrekken, maar daar is de cliënt niet bij gebaat. Dan geven wij een dossier, uiteraard na overleg met en met toestemming van de cliënt, vaak over aan een ons goed bekend staande advocaat. Die heeft hier niet het resultaat kunnen behalen dat paste bij de hoge verwachtingen die deze ex-cliënt kennelijk had.
 10
Miriam van Sloten 30-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Alles heel goed geregeld, nogmaals heel erg bedankt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Mirjam Kanters 20-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig contact gehad en al mijn vragen zijn beantwoordt

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.5
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3233
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen