Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 138  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.5
marleen 24-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

rot ongeval gehad met een moeilijk beloop

dankzij meneer de ridder goed kunnen afsluiten

Pluspunten

luisterend oor en hulp met alles

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wat inderdaad een rot ongeval was het en wat was het een moeizame strijd met de verzekeraar! Ik ben blij dat je toch tevreden bent over onze dienstverlening, ondanks alles! Ik wens je verder veel succes toe!
9.5
G. van Gent 20-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer content met de manier waarop mij hulp is geboden. In ieder stadium was er transparantie en duidelijkheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Anoeshka 27-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Top

Pluspunten

Goede communicatie !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
U begrijpt natuurlijk wel dat, gelet op deze zeer positieve reactie, het niet willen aanbevelen van ons bedrijf op een misverstand berust. We zijn blij met dit soort recensies, want daardoor krijgen potentiële cliënten, die een goede, betrouwbare en professionele belangenbehartiger zoeken, een goed inzicht in ons bedrijf. Soms komt er een minder goede recensie binnen, die plaatsen wij ook. Vaak zit daar wel een verhaal achter, dat plaatsen we er natuurlijk bij. Zo wordt het een eerlijk overzicht van wat u van ons kunt verwachten. Wij zien dat informatieverstrekking en snelheid achterblijven bij de rest. Dat komt hoofdzakelijk, doordat er de laatste jaren bij verzekeraars te weinig mensen zijn, waardoor grote achterstanden ontstaan, waar wij niet doorheen kunnen breken. Wij kunnen op een gegeven moment ook niets nieuwe meer melden en kunnen niet altijd het proces vlot trekken. Dat merken we dan wel in de reviews.
8.0
Iris de balbiaan 18-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Erg goed geholpen. Zal jullie zeker aanbevelen!

kon er altijd terecht met al mijn vragen wat erg prettig was. De deur stond altijd open

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Sandra Snijders 14-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijke en professionele dienstverlening!

Dhr. Ridder heeft mij erg goed en professioneel bijgestaan. Er is in ieder gesprek altijd goed de tijd genomen en hij was altijd eerlijk en oprecht.

Pluspunten

Deskundig Betrouwbaar Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
4.0
Müzeyyen Ulas-Arslan 11-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

geen goede ervaring heeft veel te lang geduurd en elke keer een verschillende medewerker.

Klantvriendelijkheid
5.0
Informatieverstrekking
3.0
Afspraken nakomen
3.0
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
3.0
Professionaliteit medewerkers
3.0
Totale klantervaring
4.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wow, een 4!! Dat is een slecht cijfer . . . Deze dame vindt dat er veel te veel behandelaren zijn geweest van haar dossier. Dat zijn er in de loop van bijna drie jaar, slechts twee geweest, aangevuld met een rekenkundige. Wij vinden dat persoonlijk dus wel wel meevallen. Dat het allemaal heel lang heeft geduurd (we scoren daar een 1 voor!!) ligt zeker niet aan ons, maar vooral aan de verzekeraar en aan de dame zelf. Ik zie vele verzoeken van ons aan haar om informatie te verstrekken en herinneringsbrieven. Maar wat nog het vreemdste is van alles, is de mail die wij op 11 juni van haar ontvingen bij de afsluiting van het dossier. Daarin schrijft zij: "ik wil Ridder letselschade hierbij erg bedanken voor zijn diensten." Begrijpt u het nog, wij niet. Maar goed, deze dame is helaas niet tevreden en dat betreuren wij zeer. De klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij zullen dan ook lering proberen te trekken uit deze zware onvoldoende!
9.5
Anoniem 30-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
0.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mw. G.L. 30-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

.

Ik wil u zeggen dat ik zeer tevreden ben. En mijn dank is groot voor al uw ondersteuningen, die u en uw secretaresse mevrouw de Boer mij hadden aangeboden in die zware tijd. Nogmaals, hartelijk bedankt voor alles en het allerbeste.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze dame heeft een zware (frontale) aanrijding gelukkig overleefd en eigenlijk met relatief weinig letsel. Ridder Letselschade heeft haar ondersteund en ontzorgd en daardoor heeft zij de draad van haar leven weet kunnen oppakken! Fijn om te lezen dat zij onze zorg en hulp zo heeft gewaardeerd.
9.0
Ingrid Beekman 05-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring met Ridderletselschade was zeer goed. Het is een betrouwbaar bedrijf.

Ik had een goede relatie met degene die mijn zaken behartigde (Eveline Ronkes). Zij was ervaringsdeskundig en dit kon ik ook merken in het contact naar mij toe. Dit was voor mij zeer prettig.

Pluspunten

Profesioneel Klantvriendelijk Betrouwbaar Vriendelijk

Suggesties

Het wat sneller handelen en oppakken van zaken zou wat beter kunnen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Elke van Liempt 19-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Pluspunten

Professioneel, zeer vriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1314
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen