Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 317  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Vincent Verhoog 27-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Verhelderend, pragmatisch, transparant, concreet....een veilig gevoel!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
shalissa burleson 17-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden met alles!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Noah 16-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na mijn aanrijding heb ik contact opgenomen met Ridder letselschade en zij hebben mij gedurende het proces van bijna 18 maanden bijgestaan en mij fantastisch geholpen met mijn zaak. Ook heb ik een groter bedrag mogen ontvangen dan waar ik op hoopte.

Een zeer goede ervaring ondanks alle omstandigheden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
elmoumni 11-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

top kantoor

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
B.Z. Bakhtali 07-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb het contact als prettig en deskundig ervaren.

Ik ben blij dat ik vanwege de aanrijding ben gaan zoeken naar informatie over letselschade. Ik heb er nooit eerder mee te maken gehad. Zo heb ik jullie gevonden. En dat heeft goed uitgepakt. Eigenlijk had het niet nodig moeten zijn om jullie in te schakelen. Want de verzekeringsmaatschappij had het ook zelf vlot en fatsoenlijk kunnen regelen.

Suggesties

De mogelijkheid om op basis van no win no fee de hulp van advocaten in te roepen zou wat mij betreft mogen worden uitgebreid naar meerdere terreinen. De maatschappij is hard en koudbloedig geworden. Je moet tegenwoordig voor bijna alles naar de advocaat, en anders wordt je benadeeld. Je kunt niet meer automatisch rekenen op rechtvaardigheid, redelijkheid en eerlijkheid.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
D.P. van de Ree 01-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Met groot inlevingsvermogen is mijn letselschade-zaak op een zeer professionele wijze naar volle tevredenheid afgewikkeld.

Pluspunten

zeer professioneel goed overzicht prima begeleiding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
5.5
Marjani 01-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goeie ervaring netjes afgehandeld

Klantvriendelijkheid
5.5
Informatieverstrekking
5.0
Inlevingsvermogen
5.0
Afspraken nakomen
5.5
Bereikbaarheid
5.5
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
5.5
Totale klantervaring
5.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze review is voor mij onbegrijpelijk, want als je afgaat op hetgeen er wordt vermeld, zou een 5.5 niet de uitkomst moeten zijn. Kennelijk vindt mevrouw het wel netjes gedaan, maar niet fijn gegaan. Wat is de les die we hieruit moeten trekken? Geen idee. Jammer wel dat we er waarschijnlijk geen ambassadrice bij gekregen hebben, alhoewel zij ons bedrijf wel aanbeveelt.
 10
Mitchell 01-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
M. Abdallaoui 25-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We zijn goed geholpen. Het traject was zwaar, maar het resultaat was er zeker naar.

Fijne ondersteuning. Het proces werd goed uitgelegd.

Pluspunten

Professioneel en hardwerkend. Goed bureau.

Suggesties

Geen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rob Mooij 25-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer Klantvriendelijk en vakbekwaamheid zeer hoog.

Zou het iedereen aanraden...

Pluspunten

Ik ken geen minpunten

Suggesties

Ben zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3132
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen