Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 238  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Hafida 06-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heb met ridder letselschade te maken gehad. Ik kan altijd blijven roepen ze hebben me heel goed ondersteunt en geholpen.

Ridder letsel schade heeft al mijn zorgen overgenomen. Waardoor ik op mijn herstel kon concentreren. Dank zij mijn familie ben ik terecht gekomen bij Ridder.

Pluspunten

Inlevingsvermogen, duidelijkheid, juiste informatie op de juiste tijd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De heer E. Roede 02-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles was erg duidelijk

Pluspunten

De eenvoudige kennismaking en praten

Suggesties

Niet echt, maar wel heel hartelijk bedankt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
mevr. G. van Driel-van der Tol 25-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

de dienstverlening door Ridder Letselschade wordt door mij positief beoordeeld

goede contacten met dhr. Van der Meer

Pluspunten

ik heb dhr. Van der Meer ervaren als een deskundige op het terrein van letselschade

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
De heer A.V. 23-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Conny 22-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed geholpen en duidelijke uitleg.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Nadine 15-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer goed en snel geholpen, daar ben ik jullie zeer dankbaar voor!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Quenny 08-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn geholpen.

Ben heel erg blij met alle hulp dit heb je ook nodig naar een vreselijk ongeluk

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Inlevingsvermogen
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
B Velleman 08-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben goed bij gestaan

Vond het wel erg lang duren. Maar ik denk dat dat door de tegen partij kwam

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Van Busschbach 03-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gedegen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze mooie review. Ik zie een 7 staan voor informatieverstrekking. Dat trekken wij ons aan, want daarin zijn wij dan toch, zeker ten opzichte van de andere mooie cijfers, tekortgeschoten. Ik schrijf dit toe aan de enorme drukte die op dat moment in ons bedrijf heerste. Daardoor is de communicatie met deze cliënte minder geweest dan hadc gemoeten.
8.5
Dhr. E. van Dijk 02-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Op een professionele wijze werden mijn belangen behartigd. Men is behulpzaam, vakbekwaam met een duidelijke communicatie. Naast het zakelijke werd ook empathie getoond.

Pluspunten

Zeer tevreden over de vakinhoudelijke kennis van- en het contact met dhr. Ridder.

Suggesties

Gedurende het proces verliep de communicatie wat traag, waarbij ik (onbekend op dit gebied) de indruk kreeg zelf contact te moeten zoeken. Later had ik contact met dhr. Ridder, vanaf dat moment leek het proces in een stroomversnelling te komen. Misschien een leek op dit gebied bij aanvang inzicht geven over het proces.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze serieuze review! Ik probeer altijd mijn medewerkers mee te geven dat men de cliënt goed voorlicht over het traject en ook op de hoogte houdt van de stand van zaken. Dat geldt eens temeer wanneer door bijv. drukte, er even niets inhoudelijks te melden valt. Verder vind ik het belangrijk dat dossierbehandelaren altijd de regie voeren over het dossier, namelijk de leiding hebben in hoe alles verloopt. Daarbij moet de cliënt natuurlijk steeds worden geïnformeerd en moeten de acties zijn afgestemd op de wensen van de cliënt. In dit dossier merkte ik dat de regie onvoldoende aanwezig was en heb ik die geprobeerd weer op te pakken. Dat is opgemerkt, dat is fijn om te lezen!
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81
123...2324
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen