Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 107  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
De heer Y. Arku 03-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De heer R.H. 30-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer tevreden

Ik heb een 8 voor bereikbaarheid gegeven aangezien de dossierbehandelaar niet altijd bereikbaar is doordat ze parttime werkt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
G. Desumma 19-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bijzonder adequaat geholpen (en doorverwezen). Na jaren slepende zaak, nu eindelijk, naar volle tevredenheid afgerond

Pluspunten

Kennis van zaken Beschikt over juiste contactpersonen Bijzonder vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Mary van Geel 03-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel deskundig bedrijf het vertrouwen was groot in de Ridder Letselschade

Kundig komt op voor het slachtoffer. Haal er alles uit wat mogelijk is.

Pluspunten

Altijd positief voor het slachtoffer en meedenkend

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mevrouw T. O. de Boer - Hoekstra 02-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hans van de Bunt 24-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

prima geholpen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
M.D. 23-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Erg correct mijn schadezaak afgehandeld.

Wanneer je het lijdend voorwerp bent in een verkeersongeval komt er nadien (ook) veel op je af. Ik had mijn handen vol aan mijn eigen (ook mentale) herstel. Gedurende deze periode was ik minder goed in staat om voor mijzelf op te komen. Het geeft dan veel rust wanneer een kundig bureau je zaken behartigt. Zelf ben ik werkzaam in de juridische dienstverlening en ik ben best kritisch. Ridder letselschade is mij erg goed bevallen. Ze zijn kundig, tonen begrip en kennen het klappen van de zweep. Doordat ik volledig op hun kon vertrouwen kon ik mijn aandacht en energie volledig richten op mijn herstel. De rust die dat brengt is onbetaalbaar.

Pluspunten

Deskundig, begripvol, nemen de tijd om dingen goed uit te leggen, bewaken je belangen. Betrouwbaar.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Aty Splinter-Veerman 12-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na ruim 3 jaar eindelijk een acceptabel resultaat

De behandelaar was realistisch en vasthoudend.

Pluspunten

Persoonlijk contact was erg prettig en meelevend.

Suggesties

Misschien eerder een externe letselschade advocaat inschakelen voor een second opinium.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
6.5
Peter Aaldering 05-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Op zichzelf een goede ervaring, alleen door ziekte binnen het bedrijf heeft het wat lang geduurd voordat het e.e.a. werd afgewikkeld

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
De laatste afhandeling heeft inderdaad, door ziekte, meer tijd gekost dan de bedoeling was. De oorzaak daarvan was ziekte van de behandelaar in combinatie met wat andere, interne, factoren. Uiteraard proberen wij steeds onze bedrijfsvoering aan te passen aan de commentaren van de cliënten, dus dat hebben wij ook gedaan naar aanleiding van deze review. Het is jammer dat het eindcijfer niet een gemiddelde is van de cijfers die zijn gegeven, anders waren wij zeker boven de 6.5 uitgekomen!
9.5
h.h. van wierst 27-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

heb het als gerusttellend en behulpzaam ervaren

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1011
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen