Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 117  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Danenberg 04-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geholpen en met goede adviezen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
bea hoeve - beelen 25-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

zeer deskundig

steeds goed bereikbaar

Pluspunten

steeds dezelfde persoon die je te woord staat.

Suggesties

n.v.t.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 24-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mevrouw M.A.J. de Bondt - Ankone 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede begeleiding

Pluspunten

Heldere uitleg en plezierige contacten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
A. 17-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer deskundige begeleiding bij een naar letselschadetraject. Hierdoor kon ik de focus bij mijn herstel houden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mieke Comes 11-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb dit bureau en met name de heer Tjip de Ridder als zeer deskundig en professioneel ervaren.

Ik voelde mij gelijk bij mijn eerste bezoek aan dit bureau en met de heer Tjip de Ridder gelijk op mijn gemak. Kon heel goed mijn verhaal doen en er werd zeer goed geluisterd. Het vertrouwen was er meteen. Tijdens mijn procedure heb ik dit bureau als zeer deskundig, professioneel ervaren. De heer Tjip de Ridder is juridisch zeer goed onderlegd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat komt jouw zaak ten goede, althans dat heb ik ervaren.

Pluspunten

Keurig verzorgd kantoor. Spreekkamer ook warm ingericht. De manier waarop je door het team te woord wordt gestaan. Het vertrouwen dat je daar vindt. De integriteit, zeer betrouwbaar, professioneel en behandelt mensen gelijk.

Suggesties

Actie punt: af en toe eens informeren hoe het met de client is. Kan ook door een secretaresse gedaan worden. Zeker in het begin is dat wel aan te bevelen. Verder ga zo door en blijf presteren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
0.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
0.0
Chris 21-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Verkeersongeval

Suggesties

Zaak is uiteindelijk correct afgehandeld, alleen jammer dat er geen vast contactpersoon was.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
5.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze op zich tevreden klant heeft geen totaalwaardering gegeven. Als ik alles zo schat, is een 8 wel een reële benadering van zijn waardering.
7.0
Ton Vogelezang 19-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

fijn dat alles tot oplossing kwam

Blij dat het achter de rug is met de hulp van Ridderletselschade. Wel jammer dat het dossier een paar keer overgegeven werd door vertrek van medewerkers. Hierdoor werden soms dubbele vragen gesteld, en was het weer een stapje achteruit. Maar zeker is dat ridderletselschade een bedrijf is dat weet waar het mee bezig is, ook als het "gevecht" tussen Ridder en de tegenpartij soms lang kan duren. Opgeven is er niet bij.

Pluspunten

Persoonlijk contact, professioneel, volhardend en vriendelijk.

Suggesties

Soms iets sneller respons op vragen, of mededelingen. Niet overgeven van dossiers. en eventueel nieuwe mensen, ook op secretariaat, even voorstellen.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
anne van dartel 09-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben geen klant bij Ridder-letselschade Zeewolde. Ik stuurde een mailtje met enkele vragen en kreeg dezelfde dag nog een antwoord. Mocht ik nog meer vragen hebben dan kon ik bellen. Dat heb ik gedaan.Er werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoo

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Bianca 04-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben altijd snel en goed geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1112
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen