Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 214  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.5
Steven 15-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ongeval Luchthaven Curacao

Na leggen contact en deling van de ervaring snel de szaak op zich genomen.

Pluspunten

Korte lijnen met behandelend medewerker.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marjolein Streng 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eerlijk, duidelijk en meedenkend

Personeel is eerlijk over wat ze voor je kunnen doen. Bellen regelmatig, naast de zakelijke kant informeerde ze ook hoe het met mij ging. Dit gebeurde herhaaldelijk. Tevens dachten ze mee en gaven tips. Zeer nuttig. Qua kosten verhalen gaven ze advies waar ik zelf niet aan dacht. Snelle reactie bij aanmelding van de zaak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mevrouw W. Hage 28-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer accuraat optreden van mevrouw mr. H.G. Bakx. Geweldig!

Suggesties

Goede mensen vasthouden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Mevrouw C.A.C. de Jong 21-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Alles na goed overleg afgerond

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
S. Tchecour 15-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb te maken met een deskundige letsel schade

We zijn zeer te spreken over Ridder Letsel Schade, hij heeft ons zeer goed geholpen en ben heel erg blij dat ik bij hem terecht kon.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wim Haesakkers 13-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Veel eigen initiatief en informatie. Prima afhandeling

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
D. Dijkstra 09-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben zeer tevreden met wat de heer Rietveld in deze zaak voor mij betekend heeft.

Na een geschil met mijn verzekeraar en de verzekeraar van de wederpartij heb ik vrijblijvend contact opgenomen met Ridder Letselschade omdat ik letsel had overgehouden aan een motor ongeluk. Een dag later hadden we al een gesprek bij mij thuis en heb ik besloten om mij door Ridder Letselschade te laten bijstaan. Een hele goede keus. De heer Rietveld heeft kennis van zaken en heeft mij heel goed bijgestaan. Ik had niet verwacht dat we met de wederpartij tot een gewenste oplossing zouden komen maar dankzij de heer Rietveld zijn we uiteindelijk tot een hele goede oplossing gekomen.

Pluspunten

- goede communicatie - kennis van zaken - hoge kwaliteit - het belang van de klant staat centraal - komt afspraken na - fijn dat het eerste gesprek bij mij thuis kon plaatsvinden

Suggesties

nvt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De heer N. Jagan 07-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Alles is naar mijn wens verlopen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Peter Dorrestein 27-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakkundig, komen hun afspraken na en comminuceren duidelijk

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Xandra Kwinten 19-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijk, betrokken, professioneel

Na een aanrijding met een speedbike scheurde mijn voorste kruisband af. Ik moest geopereerd worden en kon een aantal maanden mijn werk als ZZP er niet uitvoeren. De ridder heeft met hun kennis me erg geholpen. Fijn dat mijn dossier nu dan ook bijna gesloten kan worden zodat ik de nare periode voor mezelf in mijn hoofd ook kan afsluiten.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2122
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen