Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 325  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
M,W, Bouwknegt Dijkstra 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het werken met Ridder Letselschade heb ik als vertrouwd en professioneel ervaren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Oscar 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn erg goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.

Pluspunten

Communicatie was heel duidelijk en niet te veel maar ook niet te weinig. Altijd geduldig

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
3.0
J. Krooneman 15-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

Ridder heeft op financieel vlak meer aan zichzelf gedacht dan aan cliënt

Afspraak was dat ik niets hoefde te betalen, alle kosten zouden door de tegenpartij worden vergoed. Dat risico was voor Ridder. De zaak kwam niet verder, het bleef maar touwtrekken heen en weer. Toen Ridder niet verder kwam heeft hij het uit handen moeten geven aan een advocaat. Deze heeft uiteindelijk een schamele uitkering voor mij weten te bereiken. Echter heeft Ridder hier nog weer onterecht een deel van opgeëist. Ik heb hem dus alsnog betaald. En nu achteraf blijkt dat de tegenpartij netjes alle kosten al heeft betaald destijds. Een slechte zaak.

Suggesties

Bijt je vast in een zaak. Durf het risico te nemen als je op deze basis een zaak aanneemt. Houd je aan de gemaakte afspraken ook als het geld dreigt te kosten.

Klantvriendelijkheid
5.5
Informatieverstrekking
2.0
Inlevingsvermogen
6.0
Afspraken nakomen
2.5
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
2.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze ex-cliënt is duidelijk ontevreden over de afloop van zijn dossier. Dat kan altijd gebeuren, maar jammer is dat wel. De afloop is verzorgd door een advocaat die de zaak van ons heeft overgenomen, daar heeft Ridder Letselschade dus part noch deel aan. Kennelijk had deze ex-cliënt hele hoge verwachtingen van het schadebedrag dat hij heeft ontvangen. Wij weten niet welk dat bedrag dat is geweest, daar kunnen wij dus niets over zeggen. Wat betreft onze eigen kosten, daar hebben wij een aanzienlijk deel van moeten afschrijven, maar dat weet deze boze ex-cliënt dan weer niet. De verzekeraar zal een bedrag ineens hebben aangeboden, waardoor het lijkt alsof onze kosten (en die van de advocaat) daar ook uit zijn betaald. Ook dat is ons niet bekend. Hij stelt ook dat wij dubbel betaald zouden zijn. Ook dat is niet waar. Kortom, jammer dat de ex-cliënt zo ontevreden is, jammer dat hij niet eerst contact heeft gezocht voordat hij deze review plaatste. Dat het een lastige zaak is geweest, dat is duidelijk. Dat het een getouwtrek was, klopt ook. Dan kunnen wij blijven touwtrekken, maar daar is de cliënt niet bij gebaat. Dan geven wij een dossier, uiteraard na overleg met en met toestemming van de cliënt, vaak over aan een ons goed bekend staande advocaat. Die heeft hier niet het resultaat kunnen behalen dat paste bij de hoge verwachtingen die deze ex-cliënt kennelijk had.
 10
Miriam van Sloten 30-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Alles heel goed geregeld, nogmaals heel erg bedankt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Mirjam Kanters 20-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig contact gehad en al mijn vragen zijn beantwoordt

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.5
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Anita Balogh 03-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed en erg professioneel geholpen.

Ze hebben mij goed geholpen bij de afwikkeling van schade naar aanleiding van een ongeluk met mijn fiets veroorzaakt door een pizzakoerier. Hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.

Pluspunten

Ze zijn erg vriendelijk. Ze zijn empathisch. Je kon altijd met je vragen bij hun terecht. Ze zijn heel erg professioneel. Ik kan Ridder Letselschade aan iedereen aanbevelen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ard-Jan 30-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super goede, klantvriendelijke en professionele afhandeling van mijn zaak! Boven verwachting!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
WGWernererritsen 11-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ben zeer goed geholpen

Dank zij hun heb ik eennstukje rust kunnen vinden waardoor ik veel minder gestrest was

Pluspunten

Zeer goed geholpen door hun ook al was het soms niet makkelijk

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Vincent Verhoog 27-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Verhelderend, pragmatisch, transparant, concreet....een veilig gevoel!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
shalissa burleson 17-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden met alles!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3233
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen