Uw goudsmid Amsterdam klantervaringen

Juweliers 22  recensies

Klantervaring met Uw goudsmid, Amsterdam

 10
andre 28-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer ervaren !een echte vakvrouw

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hester 28-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Barbara is ontzettend kundig en creatief en heeft heel veel inlevingsvermogen. Hierdoor kwamen we met z'n tweeën tot een prachtig en persoonlijk sieraad!

Van mijn moeder mocht ik een sieraad laten maken omdat ik na 3 jaren van intensief en succesvol kanker-onderzoek doen, gepromoveerd was. In dezelfde maand van mijn promotie werd mijn zoontje geboren. Barbara heeft deze twee intense gebeurtenissen weten samen te voegen in een prachtig collier. Ik had totaal geen idee van wat ik precies wilde, maar door met mij te praten kwam ze als vanzelf met een heel origineel en mooi idee, waarvan het uiteindelijke sieraad nog veel mooier was dan ik had verwacht! Barbara is supergoed in wat ze doet en doet het met heel veel passie plezier. Ik zou haar echt aan iedereen aanraden! Barbara, dankjewel!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Jacqueline & Federico 14-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onze trouwringen zijn prachtig geworden!

Barbara heeft uit goud van onze beide grootouders trouwringen voor ons gemaakt, precies zoals we hadden gehoopt dat ze zouden worden. Professioneel en vriendelijk, super!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sylvia Nieuwenhuis 07-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Barbara heeft op mijn verzoek de trouwringen van mijn overleden ouders plus een oud sterrenbeeld hangertje 'omgetoverd' tot een prachtige nieuwe ring. Het is een eigentijdse ring geworden met organische vormen. De originele gravures van naam en trouwdatum van mijn ouders zijn hierbij aan de binnenzijde bewaard gebleven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L hesp 27-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Jaap en Laurien

5 jaar geleden hebben wij onze trouwringen bij Barbara ontworpen. Barbara luisterde goed naar onze wensen en ideeën en heeft daar een prachtig ontwerp mee gemaakt. Ze heeft duidelijk kennis en vakmanschap doordat zij ook denkt aan, bijvoorbeeld, draagcomfort. Mijn man en ik dragen onze ringen met ontzettend veel plezier en trots!

Pluspunten

Luistert goed naar je wensen Denkt mee Neemt de tijd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Anouk van Schaik 09-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Love her!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Alessandra en Michiel 17-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastisch!!

We wilden een ervaring die 'design' was, en ook die 'van Amsterdam Noord' was. Onze bruiloft was in Noord, en ook de celebraties (twee in Bistro Noord en ook in het Tuilhuis)… en zo wilden wij de ring ook van Noord. Barbara is een kunstenares van de hoogste kwaliteit. Zij is ook veeleisend met haar werk en ook heel nederig. Mijn ring van mijn super man (mijn super echtgenoot!) is een "oeuvre d'art." Wat een perfect ervaring… Really, truly. Dank u wel, Barbara! Thank you!!!

Suggesties

Nada. Todo perfecto!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
0.0
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Andre G 15-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Barbara vertaalde m'n woorden en gevoel naar een schitterend duo ringen

Heerlijk om als klant zo makkelijk te kunnen vertrouwen op de vakkundigheid van Barbara en haar gevoel om een stukje tijdloze draagbare kunst te maken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marzenka Anna Matthée 07-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het was een bijzondere ervaring om iemand als Barabara te ontmoeten, met veel vakkennis, met me meedacht om iets moois te maken voor mijn dochter.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jaschenka Aaij-Piet 06-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtige trouwringen

Onze trouwringen zijn prachtig geworden. Ontworpen in overleg en met onze eigen diamantjes ingezet.

Pluspunten

Persoonlijke begeleiding bij het ontwerp, kwaliteit en nazorg na aflevering.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen