Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 123  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

 10
Tiny en Piet 12-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een aanrader!!

Super geholpen door de medewerkers in de winkel. Niet opdringerig, maar gewoon eerlijk en goed advies wat je van een winkel verwacht en tegenwoordig niet veel meer tegenkomt!!! En dan ook nog voor een leuke prijs! Top service ... Dank jullie wel

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Brian 12-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super tevreden!

Super tevreden over de door ons aangekochte matrassen. De Matrassenman kan ik iedereen aanbevelen! Correcte website, vriendelijke werknemers en super bezorging.

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rick 06-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top! ben heel tevreden

Goede kwaliteit, snel geleverd en een goede prijs.

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hanna 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal top

Wat een fijne ervaring, een matras kopen bij de matrassenman. Goede uitleg, snelle service, heel fijn matras ik ben dik tevreden.

Pluspunten

Goed matras voor een scherpe prijs. heb vergeleken via internet maar dit was absoluut de goedkoopste voor een heel goed matras.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ingrid 05-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goed matras

Snelle reactie op mijn vraag over kindermatras. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een volgende keer bestel ik wederom een matras bij dit bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteitnvannhet matras.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Margo 30-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima toppers, goede prijs kwaliteit verhouding, keurige aflevering

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
7.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Tanya van de Westerlo 23-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

matrassenman.nl is een van de weinige met een informatie over de producten omdatvhet eerlijke goede duurzame matrassen zijn

Super fijn matras ik slaap heerlijk!

Pluspunten

goede uitleg vind je bijna nergens

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
V. Heemskerk 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf, en goede betaalbare matrassen

Goede betaalbare matrassen. Veel kennis in huis! daar kunnen andere winkels nog iets van leren. Wij slapen weer heerlijk maar vooral mijn rug is er erg blij mee!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Loes Hoestlandt 17-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldige service

Fijn en vriendelijk personeel met kennis en geduld.

Pluspunten

De mogelijkheid van proef slapen!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Willemijn 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed

Wij zijn tevreden over de door ons aangekochte matrassen, wij liggen er nu een paar maanden op en het ligt heerlijk. Verder een duidelijke website, en vragen worden correct en uitgebreid beantwoord via de mail. De Matrassenman kunnen wij zeker aan bevelen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen