Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 247  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

 10
Jan Keijzer 05-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Advies gevraagd prima geholpen

prima ervaring zeker om aan te bevelen

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roos 22-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Doen wat ze zeggen en leveren wat ze zeggen

Heel positief, vriendelijk personeel met kennis van zaken dat is altijd heel prettig vind ik.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ria Steurs 07-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als in de winkel. De levering was ook correct, van te voren telefonisch op de hoogte gebracht.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Emma 28-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Excellent customer service, great workmanship for a custom made motorhome mattress

We received our custom motorhome mattress yesterday and it fits perfectly and is very comfortable. The price was very reasonable and it was delivered free of charge to Belgium. The service we received from everyone was exceptional! Your communication was excellent (even in English!), and the assistance we receive at the factory was fantastic.

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Patricia 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eerlijk advies

Heb ze gebeld omdat ik het echt niet wist. Leuk bedrijf die weten waar ze het over hebben. Eerlijk advies en dat was ook nog eens niet de duurste.

Pluspunten

Alles

Suggesties

Lekker zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Verkerk 25-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top maatwerk matras!

Afgelopen zomer een maatwerk matras laten maken voor onze camper. Onze vakantie was fantastisch mede omdat wij zo heerlijk hebben geslapen! Dank u wel, wij hebben uw bedrijf al aan meerdere mensen aangeraden.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
marjoke van laatum 09-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vriendelijk en op mijn verzoek een snelle en kosteloze verzending van mijn topmatras naar Gent

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Koos 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel fijne firma

Komen afspraken na hebben de juiste kennis in huis prettig zakendoen.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kiki 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

wat een leuke ervaring

Gebeld met de winkel, ik twijfelde welk topdekmatras ik zou bestellen.Keurige uitleg en vriendelijk te woord gestaan dat maak ik ook anders mee.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Anna 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

topbedrijf

Alles goed geregeld, komen afspraken na en snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...2425
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen