Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 331  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
Edward en Rianne 28-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

uitstekend

Zeer uitgebreid assortiment en heel veel mogelijkheden een bedrijf dat met je meedenkt!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Vincent 28-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super Service!

Onverwachts een andere caravan gekocht, en omdat we graag een nieuw matras wilde, een afspraak bij de Matrassenman gemaakt! Goede uitleg gekregen over de verschillende type matrassen etc. en omdat wij de caravan snel wilde testen kregen wij dezelfde week ons opmaat gemaakte matras nog thuis geleverd! Echt super Service!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Herman Meijer 25-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Grote klasse

Vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam. Namen alle tijd voor ons. Gaven advies wat we goed konden gebruiken. Op mijn verzoek nagemeten en dat was maar goed ook. Matras afgeleverd ,goed op maat binnen een week na bestelling. Week eerder dan gepland. Van harte aanbevolen.

Pluspunten

Kennis van zaken. Kwaliteit. Meedenkenkend.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Karin Holtrigter 24-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede adviezen en top service.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ton 16-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service

Eerst telefonisch geraadpleegd en ik werd vakkundig geholpen en geadviseerd over de mogelijkheden. Correcte levering en tot nu toe geen spijt van de aankoop. Ik slaap als een roos!

Pluspunten

Goede matrassen en deskundigheid

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Riena van Zetten 12-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Voor het eerst besteld en wat een vriendelijkheid. Geleverd op het afgesproken tijdsvak. Keurig verpakt. 1000% tevreden

Mijn eerste ervaring is heel positief

Pluspunten

Makkelijk via intenet. Goed advies. Nu te duur. En netjes geleverd.

Suggesties

Ik heb geen suggesties het is al perfect

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
F.G. Pelster 11-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super geholpen - probleem opgelost!

Nadat we problemen hadden met de matras van onze nieuwe caravan, heb ik verschillende opties gekocht via de matrassenman. Echter de oplossing hadden we daardoor niet. Door verschillende combinaties van schuim te maken in 1 matrashoes hebben ze dit opgelost! Echt super en ik hoefde hiervoor niet extra te betalen! Ontzettend blij met het resultaat!

Pluspunten

Super goede service en men weet dat klanttevredenheid is wat telt!

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Susan Heijneman 10-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Topbedrijf!

We willen jullie nog heel erg bedanken voor de onwijs goeie service en snelle levering m.b.t. het door ons bestelde caravanmatras. We slapen er inmiddels 6 nachten op en het ligt top! Erg blij mee!

Pluspunten

Heldere en nuchtere uitleg; Hele goede service; Supersnelle levering!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ferry 08-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer proffesioneel

Boot kussens laten maken voor onze boot, deze zagen er echt bovenverwachting goed uit! Eerlijk en goed deskundig advies ontvangen bij ons bezoek!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ellen Rowlands 05-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede kwaliteit en prijs verhouding

Gevonden op internet .We waren op zoek naar binnenveringmatras voor ons frans bed in de caravan. Alles opgemeten en heel simpel in te vullen op de website. Bij ontvangst waren we al super blij, maar bij de caravan gekomen pastte de matras er perfect in. Echt super geregeld.

Pluspunten

Makkelijk bestellen via de site. Nog wel telefonisch contact gehad en ook daar zeer goed geholpen. Super matras.

Suggesties

Bezorging was helaas alleen niet goed. Deze was bezorgd op het juiste huisnummer, maar verkeerde straat.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3334
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen