Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 338  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
N Bosch 22-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontzettend fijne ervaring!

Ontzettend fijne ervaring! Goed advies en hebben heel veel moeite gedaan om het matras in 1 dag af te leveren! Daarnaast vind ik het zeer prettig dat de matrassen een aantal gezondheidskeurmerken hebben en niet vol zitten met chemische geuren.

Pluspunten

Zeer klantgericht. Marielle dacht heel erg met ons mee!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Henny & Hans 16-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meer dan een uitstekend advies van de verkoper met ervaring

Twee kouschuim matrassen gekocht voor een prijs die je nergens anders kunt vinden. Nemen alle tijd voor je. En wat heel belangrijk was, het verhaal van de verkoper klopte en was eerlijk.

Pluspunten

Prijs kwaliteit top, levering top en ook de chauffeur was behulpzaam en bracht de twee matrassen naar boven

Suggesties

Mensen die er over na denken een matras aan te schaffen, wees verstandig, maak een afspraak en ga naar Enkhuizen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hetty Stuursma-Dieterman 01-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service en oplossingsgericht

Prima service en ze denken met je mee en heel oplossingsgericht!

Pluspunten

Goede service en niet duur! En er wordt met je meegedacht en voor een oplossing gezorgd!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Danny 19-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend advies

Mijn matrassen paste niet helemaal perfect in mijn matrashoes, op basis van advies van de matrassenman heb ik de perfecte opvulling kunnen kiezen. De matrassen liggen nu perfect er zit geen geul meer in het madden.

Pluspunten

Uitstekend advies.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Claeys 16-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Op alle vlakken een uitstekende service

We hadden een matras op maat nodig voor onze caravan (ombouw naar vast bed). We kregen uitgebreide ondersteuning bij de keuze van de verschillende materialen. De matras past perfect, was mooi op tijd geleverd, duidelijk afspraken i.v.m. levering.... Top! En we hebben zalig geslapen tijdens ons verlof.

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Van der Linden 10-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Op afspraak de showroom bezocht, waardoor wij geweldig zijn geholpen! Voor ons heeft Martin een special matras samengesteld. (mijn helft iets zachter en mijn man iets harder, maar wel in 1 matras) Wat een service! Ondanks de vakantie tijd werd ons frans matras binnen 1 week thuis geleverd.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Marianne Martin Standhardt 03-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede voorlichting, dank zij de afspraak ruim de tijd om diverse toppers te proberen.

Wij slapen nu 2 weken op de topper en het is een echte topper, ook het incontinentie laken is super

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig. Ook de bezorging was prima.

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
1.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Edward en Rianne 28-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

uitstekend

Zeer uitgebreid assortiment en heel veel mogelijkheden een bedrijf dat met je meedenkt!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Vincent 28-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super Service!

Onverwachts een andere caravan gekocht, en omdat we graag een nieuw matras wilde, een afspraak bij de Matrassenman gemaakt! Goede uitleg gekregen over de verschillende type matrassen etc. en omdat wij de caravan snel wilde testen kregen wij dezelfde week ons opmaat gemaakte matras nog thuis geleverd! Echt super Service!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Herman Meijer 25-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Grote klasse

Vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam. Namen alle tijd voor ons. Gaven advies wat we goed konden gebruiken. Op mijn verzoek nagemeten en dat was maar goed ook. Matras afgeleverd ,goed op maat binnen een week na bestelling. Week eerder dan gepland. Van harte aanbevolen.

Pluspunten

Kennis van zaken. Kwaliteit. Meedenkenkend.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3334
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen