Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 352  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
Karremans 19-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk matras

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering. Goede communicatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
van Deursen 11-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

keurig op maat gemaakt

Matras besteld voor onze eigen gemaakte camper, matras is precies gemaakt volgens de mal die ik had aangeleverd.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Maria 11-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle reacties naar aanleiding van vragen, telefonisch vriendelijk en behulpzaam, matras ligt heerlijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ria en Joop Vet 11-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch een aanrader

Prima topsplitter voor een super prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit ligt lekker

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerrit 09-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima

Prima matrassen, Prima op tijd geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Susan 09-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewelige service

Erg blij met de geweldige service van de Matrassenman. Wij hadden een verkeerde keuze gemaakt mbt de aankoop van onze matrassen, maar na telefonisch contact hebben wij een afspraak gemaakt bij de fabriek, met de door ons aangekochte matrassen afgereisd naar de fabriek, en na proefliggen in de showroom en een heel goed advies tot een andere matras keuze gekomen. De matrassen werden direct voor ons aangepast zodat wij ze gelijk weer mee terug konden nemen. We slapen nu ruim 2 weken op onze nieuwe matrassen en we slapen echt heerlijk! Ik kan niets anders zeggen dan, dat dit bedrijf een geweldige service heeft!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter den Hoorn 10-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top ervaring!

Top ervaring gehad bij dit bedrijf! De service was echt uitstekend! Door lekkage in mijn woning was ik met spoed op zoek naar een matras. Na een goed advies hebben zij alles op alles gezet om het nieuwe matras de volgende dag al bij mij thuis te laten leveren!! Het matras ziet er echt super goed uit, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs! Wij slapen heerlijk! Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chantal van disseldorp 07-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig contact en service

Na de aanschaf van twee verschillende matrassen qua stevigheid bleek dat ivm het lichaamsgewicht van mijn partner en mij dat na enkele weken slapen dit toch niet fijn te zijn. Ondanks dat de proefperiode al enige tijd verstreken was konden wij toch nog tegen een geringe bijbetaling de kern van een van de matrassen omruilen. Ik ben deze zelf gaan ophalen en na een kop koffie stond mijn matras keurig verpakt klaar en werd deze voor mij in de auto geladen. Een geweldige service, zeer vriendelijk en vlot te woord gestaan door de eigenaar. Overigens slapen de matrassen nu ze beide hetzelfde zijn heerlijk. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!

Pluspunten

Fantastische service Vriendelijk aan de telefoon Meedenkend Oplossingsgericht

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Berend Visser 20-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kwamen zonder afspraak naar de winkel voor een matras voor onze camper. Goed advies, alle vragen werden beantwoord, levering perfect.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Piet 18-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop Komen beloftes na, goede en snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3536
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden