Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 193  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

 10
Harry en Manon 18-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de service die uw bedrijf levert! Echt Top.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Karel en Ineke 14-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima

Fijn bedrijf, goede voorlichting gekregen en de matrassen slapen goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Silvia de R. 09-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk

Snel, vriendelijk service. Goede kwaliteit en een mooie prijs. Goede hulp en advies in email maar ook telefonisch

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Ineke 08-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastisch

Wij hebben een fantastische vakantie gehad mede dankzij uw matrassen. Normaal gingen wij altijd eerder naar huis omdat we niet goed konden slapen en nu zijn we zelfs een aantal dagen langer gebleven!! Binnenkort komen wij ook zeer zeker terug voor onze matrassen thuis.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chris 05-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de bij ons geleverde matrassen. Na een goed advies hebben mijn vrouw en ik beide een nieuw matras aangekocht. Onze dank hiervoor!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Gerrie 02-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Matras voor onze caravan besteld en paste perfect! Snel geleverd op afspraak op onze camping. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rosa 25-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuk en professioneel

leuk personeel zijn deskundig en hebben een goed gevoel voor humor, wat ik heel fijn vond.

Pluspunten

Deskundig

Suggesties

Ga z door

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
0.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Elisabeth 19-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Uitstekende voorlichting Uitstekende bezorgservice Uitstekende matrassen

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bep 13-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer Tevreden!

Erg tevreden over de service en de matrassen van de Matrassenman Dank u wel!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Esther Buitendijk 30-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

voor onze caravan hebben wij 2 topmatrassen duo traagschuim/koudschuim) op maat laten maken. Tot op de centimeter precies! Bestellen ging heel goed, contact daarna ook fijn. Matras werd zelfs op de camping geleverd. Na een week liggen kunnen wij echt niet anders zeggen dan dat we de perfecte keuze hebben gemaakt... Dit ligt net zo lekker als thuis! Bedankt Matrassenman!

Pluspunten

Uitstekende snelle service

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen