Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 300  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
Nelleke 01-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn bedrijf

Wij hebben ons bezoek aan de showroom als erg fijn ervaren. Er werd rekening gehouden met het Corona virus. Zo werkt dit bedrijf oa op afspraak onze ervaring is dat wij (als oudere mensen) dit erg fijn vonden, daardoor was er ook volle tijd voor ons! De uitleg was ook goed, en wat waren er veel mogelijkheden! Het matras werd speciaal voor ons naar onze wensen gemaakt, en nu slapen wij echt heerlijk! Voor iedereen die een goed matras zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fred 01-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed produkt en Snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Harrie kort 27-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

matras besteld voor in mij vrachtwagen uitstekend geholpen en goed matras

Pluspunten

ik raad jullie aan bij mijn mede chauffeurs

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Diederik 21-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Geen flauwekul maar mooi op maat gemaakt matras in de juiste kwaliteit

Pluspunten

Komen afspraken na en niet duur.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ruben 21-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Verdienen echt een 10!

Zo'n mooi bedrijf en dat vlak bij mij in de buurt

Pluspunten

Deskundig en voordelig

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Inez 21-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel fijn geholpen

Wist zelf echt niet wat goed voor me zou zijn. Met geduld en humor is me van alles uitgelegd en ik slaap nu heel goed. Ik vond het ook een leuk bezoek. Bedankt verkoopster matrassenman!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mats 21-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooi en eerlijk bedrijf

Adviseren eerlijk wat het beste voor je is en niet persé het duurste

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Carlo 20-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg fijne service

Heel erg fijne service en goede uitleg.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Veerle België 19-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

duidelijke uitleg en goede service

ik had veel vragen gestuurd via mail omdat ik geen standaardmatras heb. Om beter te kunnen antwoorden hebben ze me opgebeld en uitvoerig mijn vragen beantwoord. Een prijsofferte gestuurd. Daar had in nog enkele vragen over die zonder probleem snel beantwoord werden. Hun service en klantvriendelijkheid is enorm goed. Snelle levering, ook in het buitenland. Gewoon top firma

Pluspunten

Je kan volledig zelf de maat kiezen ook de dikte. Wordt exact zoals mal gemaakt zoals jij ze doorgeeft

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Astrid 09-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima levering en ook nog snel

Nadat het eerste matras verkeerd was, werd direct actie ondernomen en binnen een paar dagen werd het juiste geleverd. Dat is pas service! Compliment voor jullie oplossingsgerichtheid en snelheid

Pluspunten

meedenken, oplossen en snelheid

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2930
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen