Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 263  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
M.M Hendriks - Stemerding 04-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat men zegt, komt men na!!!!

Ik ben zeer tevreden met de snelheid en duidelijkheid, vanaf het eerste telefonische contact, tot en met de afsluiting van de letselschade, ik ben mevr. Kalmeijer zeer dankbaar, voor een voor mij zeer goed resultaat te bereiken aangaande de totale afwikkeling met de verzekeraar.

Pluspunten

Het persoonlijke contact en dat je geen nummer bent, heb ik als zeer positief ervaren, en kan ik zondermeer Ridderletselschade aan een ieder aanbevelen.

Suggesties

Zou ik niet weten, alles is al perfect.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
S Terpstra 14-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Proffesionele begeleiding bij een langlopende zaak

Ik ben goed en deskundig bijgestaan gedurende een zaak die in totaal 4 jaar heeft gelopen

Pluspunten

- deskundigheid - belangen behartigen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
De heer C.N. Wadilie 07-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Neemt de tijd om alles goed uit te leggen.

Suggesties

Iets meer face to face gesprekken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Peter Rijsenbrij 02-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Heldere, correcte begeleiding en afhandeling letselschade.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
D. Kinguaia 02-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het voelde meteen goed na de intake, afhandeling prima.

Deze zaak heeft lang geduurd. Waar dit precies aan heeft gelegen weet ik niet, wel is er natuurlijk aan mijn kant ook een periode niks gebeurd. De kwaliteit en professionaliteit stel ik zeer zeker op prijs, jammer dat er niet wat meer gepusht werd naar de tegenpartij.

Pluspunten

Kwaliteit was goed. Voelde me op mijn gemak als ik met medewerkers sprak. Afwikkeling is niet vlot gegaan, maar er is alles gedaan om het onderste uit de kan te halen. Prima!

Suggesties

- De klant meer blijven informeren wat de stand van zaken is. Bijvoorbeeld een wekelijkse/2-wekelijkse mail of brief. Als er geen update is, is een mailtje snel getypt. - Wat meer proactief richting de tegenpartij. Na een aantal malen bellen is er uiteindelijk nog een herinnering gegaan naar de tegenpartij. Dit kan naar mijn neming wel wat sneller.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mevrouw A. van der Steen 29-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige ondersteuning vanuit jullie bedrijf

Ik hoop het nooit meer nodig te hebben maar ik zou jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 25-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Soekhlal 22-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer kundig en correct geholpen.

Ik heb Dhr Ridder ervaren als een goede professional met oog voor zijn cliënt. Een goede combinatie van resultaat gericht handelen maar wel met oog voor de persoon achter de schade. Erg fijn.

Pluspunten

Stipt, eerlijk, emphatisch vermogen, snel en praktisch.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 11-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
6.0
N.N.W. 31-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen