Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 163  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Mevrouw E.D.M. Vorstermans 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joke 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De medewerkers van ridder letselschade hebben mij prima bijgestaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt Joke, je was een fijne cliënte. Ik hoop dat je ons niet meer nodig zult hebben!!
7.5
Sarikaya 10-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed verlopen

Redelijk

Pluspunten

Veel ervaring

Suggesties

Kan sneller met paar dingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Helaas geen cijfer boven ons gemiddelde. Maar, als je het gemiddelde van alle cijfers berekent, kom je een punt hoger uit. Vreemd!
 10
Cor Broekhuijse 28-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne persoonlijke benadering. Luisterend oor. Professioneel.

Pluspunten

Altijd direct contact.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janouk Hartog 20-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het heeft even geduurd, maar het lag absoluut niet aan de advocaten van Ridder! Zij stonden altijd voor mij klaar, en hebben fantastisch geholpen.

Na een bedrijfsongeval in de zorg contact gezocht met Ridder letselschade. Vanaf het eerste contact was het al vertrouwd. Je word tijdens het ‘proces’ erg goed begeleid en overal over geïnformeerd. De advocaten en secretaresses zijn ontzettende lieve en behulpzame mensen. Wanneer ik belde voelde het vertrouwd en ik wist zeker dat het goed zou komen. En het is ook goed gekomen, ik wil daarom ook iedereen super bedanken voor alle inzet!

Pluspunten

Voelt meteen vertrouwd aan, goede hulp. Luisterend oor, nog nooit teleurgesteld. Hebben echt alles gedaan wat ze konden (en zelfs meer) in een woord: Fantastisch!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
C. Heij 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Profesioneel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
marleen 24-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

rot ongeval gehad met een moeilijk beloop

dankzij meneer de ridder goed kunnen afsluiten

Pluspunten

luisterend oor en hulp met alles

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Wat inderdaad een rot ongeval was het en wat was het een moeizame strijd met de verzekeraar! Ik ben blij dat je toch tevreden bent over onze dienstverlening, ondanks alles! Ik wens je verder veel succes toe!
9.5
G. van Gent 20-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer content met de manier waarop mij hulp is geboden. In ieder stadium was er transparantie en duidelijkheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Anoeshka 27-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Top

Pluspunten

Goede communicatie !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
U begrijpt natuurlijk wel dat, gelet op deze zeer positieve reactie, het niet willen aanbevelen van ons bedrijf op een misverstand berust. We zijn blij met dit soort recensies, want daardoor krijgen potentiële cliënten, die een goede, betrouwbare en professionele belangenbehartiger zoeken, een goed inzicht in ons bedrijf. Soms komt er een minder goede recensie binnen, die plaatsen wij ook. Vaak zit daar wel een verhaal achter, dat plaatsen we er natuurlijk bij. Zo wordt het een eerlijk overzicht van wat u van ons kunt verwachten. Wij zien dat informatieverstrekking en snelheid achterblijven bij de rest. Dat komt hoofdzakelijk, doordat er de laatste jaren bij verzekeraars te weinig mensen zijn, waardoor grote achterstanden ontstaan, waar wij niet doorheen kunnen breken. Wij kunnen op een gegeven moment ook niets nieuwe meer melden en kunnen niet altijd het proces vlot trekken. Dat merken we dan wel in de reviews.
8.0
Iris de balbiaan 18-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Erg goed geholpen. Zal jullie zeker aanbevelen!

kon er altijd terecht met al mijn vragen wat erg prettig was. De deur stond altijd open

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen