Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 198  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Hetty Majoor 26-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prettig contact, meevoelend, duidelijke communicatie

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Op zich is dit een mooie review, maar ook hier is het jammer dat er een 7 is gegeven voor de snelheid. Dit is in algemen zin ook ons laagste cijfer en de oorzaak daarvan ligt niet bij ons, maar bij de verzekeraars. Hét grote probleem van de laatste jaren is de overbelasting door onderbezetting bij de verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn wij soms meer bezig met het behandeld krijgen van onze brieven en e-mails dan met de inhoudelijke discussie. Jammer is dan, dat die snelheid bij onze reviews wordt afgestraft. Begrijpelijk vind ik dat wel, ook al kunnen wij er niets aan doen . . . Mr. T. Ridder Ridder Letselschade
9.5
R 24-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prettig, hulpvaardig, gedegen, betrokken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Adams 14-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed, professioneel en juridisch sterk

Nvt

Pluspunten

Duidelijke informatie verstrekking

Suggesties

Nvt

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Dit is een toch wat vreemde ervaring met ons bedrijf. In de review wordt aangegeven: Pluspunten: Duidelijke informatie verstrekking (verschijnt niet online, dat is ook vreemd), maar als cijfer bij informatieverstrekking krijgen wij slechts een 6,5. Begrijpt u dat, ik niet. Voor de rest prachtige rapportcijfers toch? Mr. T. Ridder Ridder Letselschade
7.5
Danielle 11-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In eerste instantoe verliep alles zeer moeizaam. Nadat mijn dossier was overgenomen verliep dit prima. Mijn beoordeling is dan daardoor ook lager en is het gemiddelde van beide gevallen.

Pluspunten

Duidelijker communiceren. Er wordt gezegd: mw belt terug, maar nadat er na een week nog niet terug gebeld is hoor je dat iemand ziek is. Geef dat gelijk aan, dan weet de klant waar hij aan toe is of draag dan een telefoongesprek gelijk over naar een collega. Ik had sterk het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden werd. Nadat dhr Ridder het overnam, kon alles wel ineens snel afgehandeld worden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Het is jammer genoeg niet goed gelopen bij het dossier van deze cliënte. Jammer, want dit was niet nodig geweest. Er is, door ziekte, inderdaad niet goed in haar richting aangegeven wat er zou gaan gebeuren met de behandeling van haar dossier. Ik heb dit dossier overgenomen en heb gezien dat het eigenlijk al afgerond had kunnen worden. Daarom heb ik dat ook zo snel mogelijk gedaan. Jammer, maar voor ons weer een leermoment, bedankt voor deze recensie (al was het cijfer dan ruim onder ons gemiddelde). U ziet het, ook de mening vanen cliënt die minder tevreden is, plaatsen wij hier. Mr. T. Ridder, directeur van Ridder Letselschade
7.5
Charita Nanhoe 09-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Traject duurde lang.

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk,

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
7.0
Brian Nanhoe 09-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Ik vond het traject heel lang duren.

Pluspunten

Bereikbaar was goed,

Suggesties

Het zou allemaal wel korter mogen. Indien tegenpartij ook meewerkt

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
6.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Raisza 04-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Raisza

Ben heel erg blij dat ik zo goed ben geholpen door jullie. Het was fijn om met jullie samen te werken en ben blij met het resultaat.

Pluspunten

Je wordt van alles op de hoogte gesteld en alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Elize 03-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

ik ben hier terrecht gekomen, vanwege mijn ongeluk. Zij hebben mij geholpen om alles te regelen met de tegenpartij.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
4.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Manuela Talana 02-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer tevreden, ik voelde me goed vertegenwoordigd en gesteund.

Pluspunten

bereikbaar ook buiten kantoor uren. Mee denkend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dudu Ozisik 25-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede en snelle service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen