Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 293  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

6.5
IVANAH JANSEN 07-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

JAMMER DAT HET PROGRES ERG LANG DUURDE. EN DAT MIJN CONTACTPERSOON OPEENS WAS VERANDERD ZONDER IETS TE ZEGGEN

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
2.5
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze review! We hebben x een 10 gescoord, hoe mooi is dat! Twee x een 9,5 maar ook een 2,5. Het is wel vreemd dat wij dan op een 6.5 uitkomen . . . . Bovendien is de snelheid nou juist bij uitstek een terrein waarop niet alleen wij, maar vooral ook de tegenpartij invloed heeft. Wij zien dat bij verzekeringsmaatschappijen veel vertraging ontstaat, vooral bij het medisch secretariaat. Jammer dat wij daar op afgerekend worden. Ook over de 6.5 voor kennis en vakmanschap kunnen wij niet tevreden zijn. Alhoewel wij niet weten wat daar precies is misgegaan, nemen wij dat natuurlijk wel mee met de totale beoordeling. Tot slot: soms kan het zijn dat een collega de organisatie verlaat. Dan wordt een dossier overgenomen en schrijven wij een brief waarin dat wordt aangekondigd. We gaan kijken of dat persoonlijker kan. Bedankt!
 10
Linda Leeuw 03-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Werd altijd keurig geholpen.En altijd keurig teruggebeld

Ben blij dat ik geholpen ben door Ridderletselschade. Zij hebben voor mij het beste eruit uitgehaald

Pluspunten

Ik heb 3 verschillende advocaten gehad die mij hielpen. De laatste was een zeer kundig persoon. En heeft veel voor me voorelkaar grkregen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Claudia Zoontjes 27-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed en professioneel!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
BS Bisschop 17-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sterk tevreden. Goed geholpen, blij met het resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
van Kruiningen 17-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg tevreden, op een fijne manier geholpen met een goede afsluiting van mijn dossier

Pluspunten

Snel, duidelijk, vriendelijk, correct!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Een prachtige review natuurlijk, maar wat ik mij dan altijd afvraag is, waarom we voor kwaliteit maar een 9 scoren. Wat heeft deze (ex) cliënt daarmee tot uitdrukking willen brengen? Immers, deskundigheid, vakmanschap, professionaliteit, snelheid, bereikbaarheid zijn allemaal een 10. Wat was er dan nét niet helemaal oké om ook voor kwaliteit een 10 te scoren? Soms is het gewoon verkeerd ingevuld, daar ga ik nu dan ook maar vanuit.
9.0
JB 13-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Er werken bij Ridder zeer kundige mensen die ook de gerichte vragen weten te stellen in persoonlijk gesprek.

Persoonlijk gesprek levert veel waardevolle gegevens op voor het afhandelen van de zaak

Suggesties

Een minpunt moet ik wel noemen en dat zijn de maximale kosten die Ridder oplegt aan bijvoorbeeld de fysiotherapeut voor het opmaken van een medisch dossier. De maximale kosten die Ridder wil betalen zijn 30 euro. De fysiotherapeut zegt letterlijk, ik wordt gedwongen door iemand die zelf een uurtarief rekent van 300 euro om voor 30 euro per uur te gaan werken, dat is in zijn eigen pure chantage. Hierdoor kan echter de relatie van de client en fysiotherapeut wel verstoord worden, terwijl de client toch wel graag verder wil met zijn fysiotherapeut. Dus deze vergoedingen zouden vanuit Ridder billijker moeten zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Ik heb als directeur van Ridder Letselschade behoefte om te reageren op opmerking over de kosten van de fysiotherapeut. De fysiotherapeut heeft het niet bij het juiste eind. Wij vermelden altijd bij de aanvraag wat het tarief is dat wij bereid zijn te laten vergoeden door de verzekeraar. Indien een behandelaar daar niet mee had willen instemmen, kan hij contact met ons zoeken, dat gebeurt wel vaker. Dan kijken wij gezamenlijk wat er nodig is aan informatie en bepalen wij een redelijk tarief. De kosten die behandelaren in ons rekening bracht voor het afgeven van de gevraagde informatie, betalen wij eerst en vragen wij daarna weer terug van de verzekeraar. Wij schieten al die kosten dus voor en moeten maar hopen dat wij die terugkrijgen! Die kosten behoren namelijk ook tot de schade van onze cliënten die wij vorderen van de verzekeraar. Wij zijn dus kritisch op de kosten die een medisch behandelaar in rekening brengt en kijken ook naar het hetgeen er is aangeleverd. Er moet een redelijke verhouding zijn tussen kosten en rapportage. Een paar regels hoeft niet meer te kosten dan zo'n € 40,00, zo is onze stelling. Voor dat geld levert elke huisarts de gevraagde informatie aan, waarom een fysiotherapeut of andere therapeut dan niet? Eén druk op de knop en een rapportje uitdraaien hoeft echt geen € 100,00 te kosten. Maar een orthopedisch chirurg die vragen beantwoordt en een uitgebreid verslag schrijft, mag gerust meer in rekening brengen. Dat wordt gewoon betaald, zonder discussie. En dan, wanneer de patiënt zelf zijn patiëntgegevens opvraagt, mag de behandelaar helemaal niks in rekening brengen. Soms adviseren wij dat aan onze cliënten om te doen. Tot slot nog een opmerking over onze uurtarieven. Die zijn maximaal € 240,00 voor de seniorletselschadejuristen met een academische titel. Ook daarmee slaat de fysio de plank dus mis. Bovendien, onze nota's worden zeer kritisch beoordeeld en er wordt gekeken naar de verhouding tussen onze factuur en het geleverde, maar met name naar de omvang van de schade. Die moet in verhouding zijn. Vrijwel nooit krijgen wij onze nota volledig betaald. Het deel dat niet wordt vergoed, schrijven wij af, daar belasten wij onze cliënten niet mee. Wellicht dat deze uitleg toch een wat andere kijk geeft op deze kwestie. Maar, uiteraard zullen wij proberen te voorkomen dat de relatie tussen patiënt en behandelaar onder deze discussie te lijden heeft.
 10
Paul M. 12-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn warm bad. persoonlijk en betrokken.

Na 752 dagen een letselschade zaak met succes mogen afronden dankzij de hulp van de Ridder Letselschade. Na een bedrijfsongeval heb ik om mijzelf te ontzorgen de hulp van de Ridder letselschade uit Zeewolde ingeschakeld. Helaas werkt de letselschade wereld niet echt bepaald snel en is mijn geduld flink op de proef gesteld. De Ridder Letselschade uit Zeewolde heeft mij hier erg goed in begeleid en mij door dit langzame proces (buiten hun schuld om) uitstekend begeleid. De zaak is met een goed gevoel afgerond. Het boek mag echt dankzij de hulp van de Ridder Letselschade uit Zeewolde dicht en mag beginnen aan een nieuw boek, nieuwe kansen nieuwe wegen. Al hoop ik nooit meer met een letselschade zaak te maken te krijgen zou ik zeker weten de Ridder letselschade de volgende keer weer inschakelen. Mijn speciale dank gaat uit naar de heer van der Meer voor de ontzettend persoonlijke betrokkenheid en expertise.

Pluspunten

Persoonlijke betrokkenheid, je bent geen nummer. Duidelijke informatieverstrekking je weet wat er gebeurd en waar je aan toe bent.

Suggesties

Het zou fijn zijn als de letselschade wereld wat sneller zijn werk zou doen, alleen hebben jullie daar geen invloed op :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Priscilla Van Engelssprekende Gastelaars 09-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

April 2019 ongeluk gehad met mijn scooter, dit door toedoen van een fietser. Ondanks dat een fietser sterker staat heeft Mw Malingré-de Groot zich voor 100% ingezet, dit met groot succes als gevolg.

Ben zo ontzettend goed geholpen door Mw Malingré-de Groot, legt alles goed uit en haalt het maximale eruit.

Pluspunten

Goede communicatie en laagdrempelige bereikbaarheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Madhavi Jagernath 09-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Aardig personeel, duidelijke uitleg/informatie. Alleen jammer genoeg niet altijd even snelle reacties of initiatief vanuit wederpartij, hierdoor ook minder snelle reactie vanuit Ridder Letselschade bureau.

Goed

Pluspunten

Empathie is aanwezig

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.0
Inlevingsvermogen
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
Cornelieke Vahl 02-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Met mevrouw Malingré heb ik zeer goede ervaringen; ze is erg kundig, betrokken en betrouwbaar

Door de wisseling van advocaten die mijn traject hebben begeleid was ik er even niet zo blij mee, want dat was juist de reden dat ik naar jullie kantoor was gegaan. Maar door de prettige contacten en doortastende aanpak van mevrouw Malingré werd dit ruimschoots goedgemaakt.

Pluspunten

Kundig Betrokken Betrouwbaar

Suggesties

Nvt

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen