Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 325  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Sigrid Peterse 18-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Buitengewoon tevreden over de professionaliteit en de vakkennis van Ridder Letselschade

Zeer tevreden

Pluspunten

Persoonlijk contact met mevrouw Schlepers was buitengewoon prettig.

Suggesties

Geen. Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Annalies Romp 06-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed

goed alles werd goed uitgelegd door de heer van der meer, met name in het laatste gedeelte!

Pluspunten

ik vond meneer van der meer erg vriendelijk en erg professioneel. voelde me zeer op mijn gemakt.

Suggesties

ik vond het alleen wel jammer dat ik zo vaak van proffesional ben gewisseld tijdens dit dossier. daarom geef ik alleen feedback over de heer van der meer, die mij in het laatste gedeelte heeft geholpen.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.0
Inlevingsvermogen
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Laurens van der Maas 26-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring, beveel het aan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Laurens van der Maas 26-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring, beveel het aan.

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
1.0
Inlevingsvermogen
1.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
D Visch 20-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de Service van de Mvr Schlepers Die heeft mij super Geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Leontien Buddemeijer 03-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed en professioneel geholpen. Voelde me echt gehoord

Mw Malingre is een uitstekend advocaat die mij van het begin tot het eind van het traject met grote zorg en zorgvuldigheid heeft begeleid hetgeen tot een uitstekend resultaat voor mij heeft geresulteerd

Pluspunten

Zeer professioneel en met veel zorg Echt heel adequaat geholpen

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Yvonne en Martin v Hattem 27-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfecte begeleiding en een bedrijf wat zich voor 100% inzet om de zaak tot een goed einde te brengen

1,5 jaar geleden zijn onze honden aangevallen door een loslopende hond waarbij ik letsel heb opgelopen aan mijn duim. In contact gekomen met De Ridder Letselschade bij Mevrouw mr. I.S. Malingré-de Groot. Deze heeft deze toch gecompliceerde zaak na 1,5 jaar tot een goed einde kunnen brengen. Bedankt voor de goede zorgen.

Pluspunten

Duidelijke begeleiding en uitleg tijdens de hele looptijd.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Laura 07-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Auto ongeluk

Mijn ervaring met Ridderletselschade is uitermate goed. Na mijn auto ongeluk heb ik hulp aangevraagd bij Ridderletselschade. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij het traject. Ondanks dat het geen hele grote schade is geweest wisten ze mij toch bij te staan. En daar ben ik dankbaar voor!

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie. Erg professioneel en ze weten wat ze doen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Susan 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer prettig, betrokken, professioneel en houden je goed op de hoogte. Alles gaat in overleg met grote kennis van zaken

Pluspunten

Vakkundig, goed bereikbaar, snelle respons. Je kan alles over laten mbt afwikkeling en dat ontzorgd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Arzu Selami 24-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima contact, helder en open

Fijne duidelijke gesprekken en afspraken

Pluspunten

Begrip en inlevingsvermoven

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen