Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 249  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.5
Van Busschbach 03-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gedegen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze mooie review. Ik zie een 7 staan voor informatieverstrekking. Dat trekken wij ons aan, want daarin zijn wij dan toch, zeker ten opzichte van de andere mooie cijfers, tekortgeschoten. Ik schrijf dit toe aan de enorme drukte die op dat moment in ons bedrijf heerste. Daardoor is de communicatie met deze cliënte minder geweest dan hadc gemoeten.
8.5
Dhr. E. van Dijk 02-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Op een professionele wijze werden mijn belangen behartigd. Men is behulpzaam, vakbekwaam met een duidelijke communicatie. Naast het zakelijke werd ook empathie getoond.

Pluspunten

Zeer tevreden over de vakinhoudelijke kennis van- en het contact met dhr. Ridder.

Suggesties

Gedurende het proces verliep de communicatie wat traag, waarbij ik (onbekend op dit gebied) de indruk kreeg zelf contact te moeten zoeken. Later had ik contact met dhr. Ridder, vanaf dat moment leek het proces in een stroomversnelling te komen. Misschien een leek op dit gebied bij aanvang inzicht geven over het proces.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze serieuze review! Ik probeer altijd mijn medewerkers mee te geven dat men de cliënt goed voorlicht over het traject en ook op de hoogte houdt van de stand van zaken. Dat geldt eens temeer wanneer door bijv. drukte, er even niets inhoudelijks te melden valt. Verder vind ik het belangrijk dat dossierbehandelaren altijd de regie voeren over het dossier, namelijk de leiding hebben in hoe alles verloopt. Daarbij moet de cliënt natuurlijk steeds worden geïnformeerd en moeten de acties zijn afgestemd op de wensen van de cliënt. In dit dossier merkte ik dat de regie onvoldoende aanwezig was en heb ik die geprobeerd weer op te pakken. Dat is opgemerkt, dat is fijn om te lezen!
 10
Dennis van Loevezijn 15-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer positief

Rider Letselschade heeft op professionele wijze onze belangen behartigd. De communicatie verliep soepel en een ieder was betrokken, betrouwbaar en behulpzaam. Echt wat je goed kan gebruiken in een juridisch traject na letsel door een ongeval

Pluspunten

Zeer goed bij gestaan op alle fronten zowel lichaamelijke alsmede psychisch klachten. Een ieder bij Ridder Letselschade heeft een empathisch vermogen en heeft op alle gebieden uitermate goed advies gegeven .

Suggesties

Geen suggesties

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
JJ Morelis 14-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk, doortastend, begripvol, empathief, geduldig, vakkundig, vasthoudend naar verzekeringsmij.

Vanaf het begin steeds het gevoel gehad dat zij er voor mij waren. Geen enkele slechte ervaring.

Pluspunten

Hoewel de zaak leek afgesloten, omdat ik mijn akkoord gegeven had voor de eindoplossing, is mijn adviseur toch nog verder met de verzekeringsmij. in overleg gegaan en heeft het daar haar gewenste resultaat alsnog bereikt. Hulde.

Suggesties

Geen enkele

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Rob Molema 08-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend resultaat behaald!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Anton S. 01-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik ben door advocaat De Ridder goed te woord gestaan en correct behandeld.

Alle afspraken zijn, zoals overeengekomen, nagekomen. Correct en professioneel.

Pluspunten

Correct, professioneel, klantvriendelijk, denkt mee en doet de juiste voorstellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Philipp von Samson-Himmelstjerna 22-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ridder Letselschade was voor mij zeker de juiste keuze. Met veel geduld hebben ze mij deskundig en professionel geholpen waarbij mijn belangen altijd voorop stonden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Matrie Ramautar 18-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Deskundig

Tijdens de gehele procedure deskundig en prettig bijgestaan door onze belangenbehartiger

Pluspunten

Fijn contact, deskundig, ook persoonlijke ervaring op het gebied van letselschade

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Kerkhoven 16-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima geregeld, soms mag communicatie sneller. Had vaak het idee als ik belde of mailde dat we dan pas weer contact was. Mag mi meer vanuit jullie komen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Natasa Djurovic 07-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede, snelle en duidelijke samenwerking! 100% tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen