Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 366  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Fam pen 17-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ilana is zeer professioneel in haar werk. Een zeer vriendelijke dame die weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze is erg goed in haar vak, wij zijn zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Amber Meijer 15-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam, nemen de tijd en regelen alles netjes. Word goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A.B 06-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Letselschade

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
B.B 04-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Topervaring!

Waar u ,als cliënt, geen uitweg denkt te vinden, vindt dhr.Ridder er een.

Pluspunten

Alles is top. Niks op aan te merken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M. Fassaert 02-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed

Zeer goed geholpen door Mevr I. Malingre'

Pluspunten

Goede afronding schadebehandeling

Suggesties

Ga zo door...

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.5
Millissa Pol 26-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Rommelig bij het eerste contact persoon mevrouw Baks

Mijn ervaring met Meneer van der Meer prima, mevrouw baks, liet heel wat te wensen over. Ik moest heel veel zelf regelen terwijl deze mevrouw hiervoor betaald kreeg. Slechte jurist. Meneer van der meer heeft dit prima opgepakt

Pluspunten

Meneer van der meer heeft aandachtig geluisterd en de zaak van mijn zoon goed bekeken.

Suggesties

Mevrouw Baks nooit weer aannemen. Sorry mijn mening dit heeft me veel stress opgeleverd en ik had het idee dat ik het werk moest doen, revalidatieteam was het toen des tijds met me eens.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
5.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Jammer dat deze cliënte (althans moeder van cliënt) deze slechte ervaring heeft. De cijfers zien er op zich nog niet eens zo slecht uit, maar het commentaar liegt er niet om en het eindcijfer is niet oké. Ver beneden het niveau dat wij willen bereiken in onze dienstverlening. De genoemde medewerkster heeft het niet lang volgehouden bij ons, zij kon het vereiste niveau niet aan. Wij hebben inmiddels diverse zeer ervaren medewerksters kunnen aantrekken, die zowel kennis en vaardigheden als dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Ik begrijp dat de schrijfster van deze review ons niet zal aanbevelen bij anderen - hetgeen ik uitermate jammer vind, maar wel begrijp - maar dat anderen wél gebruik willen maken van ons en onze mensen. Wij hebben per slot van rekening niet voor niets een gemiddelde boven 9.1! mr. Tjip Ridder, Ridder Letselschade
 10
Danny looper 25-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewoon super.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Humeyra Osepa 20-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn super goed geholpen met alles!!

Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze mensen. Ze stonden altijd klaar voor vragen en antwoorden. Alles werd tot op de puntjes goed en duidelijk uitgelegd.

Pluspunten

Klantvriendelijk Behulpzaam Altijd een snelle reactie gekregen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ed van Denderen 20-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top. Aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Hans Evegaars 05-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

professionele medewerkers die verstand van zaken hebben en begripvol zijn. tevens zetten zij zich in om mij zo goed mogelijk te helpen om een casus zsm af te handelen..

Pluspunten

Ga zo door!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden