Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 317  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Susan 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer prettig, betrokken, professioneel en houden je goed op de hoogte. Alles gaat in overleg met grote kennis van zaken

Pluspunten

Vakkundig, goed bereikbaar, snelle respons. Je kan alles over laten mbt afwikkeling en dat ontzorgd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Arzu Selami 24-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima contact, helder en open

Fijne duidelijke gesprekken en afspraken

Pluspunten

Begrip en inlevingsvermoven

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
John Schouten 18-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg goede opvolging en professionaliteit ten top

Ondanks het wisselen van de casemanager is de aanpak en uitvoering erg grondig uitgevoerd en is er echt naar de cliënt gekeken. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak in een toch wel langdurig traject.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Alex Saigo 17-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Voor Dhr. Ridder waren mijn interesses altijd een prioriteit geweest. Hij heeft me in alle stappen van de zaak altijd geinformeerd gehouden en heeft altijd goed advies geleverd. De zaak is inmiddels afgewikkeld en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Ik kreeg hulp van verschillende advocaten van de Ridder Letselschade waarbij ik uiteindelijk client van Dhr. Ridder werd. Het was een zeer lang en moeilijk proces geweest, maar dankzij Ridder Letselschade is de zaak in mijn voordeel afgewikkeld.

Pluspunten

Informatief, profesioneel, en altijd punctueel. Geen beloftes maar resultaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Leroy Stil 03-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben twee keer goed/fijn geholpen door Ridder Letselschade

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rein de Vries 17-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik had niet beter geholpen kunnen worden

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Alexander Jacobs 16-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel advies met uitgebreide kennis over voor-en nadelen van schadeclaims

Ridder Letselschade heeft mij erg goed geholpen in de zaak. Men heeft mij verbaasd van de professionaliteit van dit bedrijf. Zij waren communicatief, meelevend en erg stipt op het nakomen van de afspraken.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mouna Ouchen 15-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn advocaat heeft erg haar best gedaan om de maximale schade vergoed te krijgen en heeft me bij de begin alles goed uitgelegd.

Ben zeer tevreden met ridderletsel schade. Altijd netjes in afspraken en vriendelijk en wij hebben zelfs een hoger bedrag gekregen dat geeist!

Pluspunten

Zeer deskundig en proffesioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
1.0
Ingrid Kersten 10-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Geen goede ervaring

Ik heb mijn dossier overgedragen aan een advocaat vanwege het feit dat er zoveel fouten werden gemaakt en dat deze meneer de Ridder mijn behandelaar heeft aangeklaagd vanwege zijn hersenspinsels. Hij zou een procedure aanspannen die echt nergens opsloeg. Daarbij zijn er na het uitspitten van mijn dossier door mij vriendin zoveel fouten en niet nagekomen afspraken naar boven gekomen dat ik echt afvraag of deze meneer wel bekwaam genoeg is.

Pluspunten

Die zijn er niet

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
2.5
Inlevingsvermogen
1.5
Afspraken nakomen
1.5
Bereikbaarheid
2.0
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
1.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Deze review is toch geplaatst, omdat mevrouw Kersten inderdaad cliënte van Ridder Letselschade is geweest. Vanwege de privacy kunnen wij niet ingaan op de bijzonderheden van haar dossier. Wel kunnen wij melden dat zij een (medisch) behandelaar in de arm had genomen die niet begreep wat wordt bedoeld met het verstrekken van (medische) informatie tegen een redelijk tarief. Door deze discussie kreeg mevrouw Kersten van haar het advies over te stappen naar een andere letselschadespecialist. Dat heeft zij dus ook gedaan, zonder ooit ook maar één klacht over onze werkwijze in te dienen. Hoe dan ook, zij heeft dus eenzijdig haar contract met ons opgezegd zonder reden, dat is echter haar goed recht. Maar, dan moet ze wel bereid zijn een akte van cessie te onderteken voor het kunnen laten verhalen van onze kosten. Die hoefde ze dus ook niet zelf te betalen. Dat staat ook in ons contract dat zij heeft ondertekend. Zij is overgestapt naar een collega in de regio, eveneens een zeer ervaren letselschadespecialist. Van hem nam ze ook al binnen een paar maanden afscheid. Ze ging vervolgens naar een advocaat. Op al onze verzoeken om aan haar contractuele verplichtingen te voldoen, gaf ze geen gehoor. Ook haar advocaat reageerde nergens op. Wij moesten een eigen advocaat inschakelen om mevrouw Kersten aan haar verplichtingen te laten voldoen. Dat heeft ze tot op de dag van vandaag niet gedaan. We stonden daarom op het punt haar te laten dagvaarden (dus niet haar behandelaar . . .). Wij hebben uiteindelijk zelf met de aansprakelijke partij een regeling weten te treffen ter betaling van onze openstaande kosten buiten rechte. Dat kan mevrouw Kersten kennelijk niet verkroppen waardoor ze binnen een week daarna, deze review afgeeft. Ze laat zien een slechte verliezer te zijn die er ook weinig van begrepen heeft. Normaal gesproken trekken wij lering uit reviews omdat wij die als een kans op verbetering zien. In dit geval lijkt dat weinig zinvol te zijn. Wij wensen mevrouw Kersten alle wijsheid en succes toe!
 10
Priscilla Aluy 29-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en inlevingsvermogen

Ridder Letstelschade zet zich meer dan 100% in de zaak

Pluspunten

Ridder Letstelschade zet zich in zowel bij leven van de klant als na overlijden

Suggesties

Chapeau!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen