Green Energy Company Weesp klantervaringen

Installatiebedrijven 13  recensies

Klantervaring met Green Energy Company, Weesp

9.0
Maaike en Ewout 28-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Aardige mensen en het resultaat ziet er erg netjes uit. We zijn blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.

Pluspunten

Prettig dat het mogelijk was om naast het sedum en de zonnepanelen ook de dakbedekking door Green Energy Company te laten doen. Zo was het in twee dagen, binnen één week, klaar.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Frank Groot 09-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In één woord: Prettig!

Erg goed bedrijf! Compleet pakket, inclusief nazorg m.b.t terugvragen BTW. Vriendelijk en kundig personeel. Met een gerust hart mee in zee gegaan.

Pluspunten

Communicatie Compleet pakket, met alle begeleiding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patrick 03-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en installatie snel en vakkundig. Medewerkers zijn aardig en weten waarover ze het hebben.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bea Kastrop 01-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Service, vakmanschap, vriendelijkheid, alles top!

Ik kan alleen maar positief zijn over het hele traject. Ik heb nog nergens gezien dat zonnepanelen zo mooi op het dak liggen en alles werkt uitstekend. Zowel op kantoor als in de buitendienst alleen maar zeer vriendelijke en zeer behulpzame mensen getroffen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Pluspunten

Uitstekende communicatie en goede voorlichting, behulpzaam, vriendelijk, snelle levering en echt heel goed en snel gewerkt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Maurice de Leen 29-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede producten, snelle levering en plaatsing

Pluspunten

Zeer snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Orm Muilwijk 27-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijn, klantgericht klein bedrijf dat flexibel meedenkt in de wensen en de oplossingsmogelijkheden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Eduard Kluin 06-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne mensen, goed product

Fijne mensen die een goed product komen leveren dat is wat ik zocht en heb gevonden! De installatie werkt zeer goed! De werkzaamheden zijn er netjes uitgevoerd en waar nodig is alles netjes opgeruimd! Niets meer dan compliment! Ik ben er erg blij mee!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Carl van Dam 25-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal blij!

Het systeem draait prima en we hebben al een paar mooie dagen gehad, dus ook prima opbrengst. Je ziet wel dat de zon nu laag staat en dat er ’s middags toch wel snel schaduw is. Zal toch het hele bos moeten kappen :-)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bianca Tool 25-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We zijn erg blij met de 8 prachtige zonnepanelen die de Green Energy Company voor ons heeft gelegd.

We zijn erg blij met de 8 prachtige zonnepanelen die de Green Energy Company voor ons heeft gelegd. Wij hebben gekozen voor donkere panelen met donkere randen waardoor je geen blokjes krijgt en het geheel er heel onopvallend bij ligt. GEC heeft ons goed geïnformeerd, is scherp geprijsd, vriendelijk en levert een uitstekende service. Een jonge onderneming die werkt met passie.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sietse Damstra 25-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer tevreden

Prima club en goede vakmensen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen