Green Energy Company Weesp klantervaringen

Installatiebedrijven 19  recensies

Klantervaring met Green Energy Company, Weesp

9.0
Frans Hamerslag 23-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf.

Natuurlijk, als alles in een keer goed gaat is een review makkelijk. Maar de kwaliteit van een bedrijf meet je ook af wanneer niet direct alles goed gaat. Op de dag van installatie bleek niet de juiste omvormer meegenomen te zijn. De uiterst vriendelijke monteurs maakte de installatie zover in orde dat later die dag de juiste omvormer alleen nog maar even aangesloten hoefde te worden. Dat werd iets later dan geplant maar wel keurig zo gedaan. De monteur ging niet weg voor et in orde was. De dag na de installatie was er die stevige storm. Een van de panelen liet los. Ik belde 's morgens en zou teruggebeld worden maar dat gebeurde helaas niet. Later in de middag nogmaals gebeld. Toen werden alle registers opengetrokken,welgemeende excuses gemaakt, en de volgende ochtend vroeg stond er een monteur voor de deur. Die leverde prima werk. Verder, ik heb mijn panelen laten plaatsen op een bestaand sedumdak. Niet veel bedrijven kunnen dat. Green Energy company kan dit wel. Via mailcontact de app geïnstalleerd. Leuk om de dagelijkse opbrengst te zien. Ook al ginger er wat dingen mis ben ik wel tevreden over het bedrijf. Juist omdat zij het goed oplossen wanneer het even tegen zit. Bestel je zonnepanelen bij Green energy Company geef dan deze code door. 54FH12 Dan weet het bedrijf dat mijn review u geholpen heeft en krijg ik wat cashback.

Pluspunten

Willen et graag goed doen. Herstellen goed wat niet goed gaat.

Suggesties

Tja, er was iets met de interne communicatie waardoor ik niet werd teruggebeld. En bedenk hoe het kon dat het paneel na een dag losliet.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
D. Jonker 27-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf voor zonnepanelen.

Denken met je mee. Komen afspraken na. Professionele installateurs.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Heinink 24-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Netjes geplaatst, vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
J de Bruin 18-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat een opluchtting ,service en klantvriendelijkheid

Dit attentheid en bedrijfsvriendelijkheid moet je met een lantaarntje zoeken in deze tijd. Alles klopt ,deskundigheid ,correctheid en het ware vakmanschap

Pluspunten

Vakmanschap,correcte medewerkers,stiptheid, werklust

Suggesties

Her verkeer is een ramp zeker in deze tijd van het jaar ,hier zou meer rekening mee gehouden kunnen worden,(eerder vertrekken bij grote afstanden) staan de mannen minder onderdruk om te presteren.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Patrick van Zuilen 07-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professioneel en klantgericht, afspraak is afspraak

Na een rond toch langs verschillende aanbieders ben ik uiteindelijke terecht gekomen bij Green Energy Company. We zijn zeer tevreden over deze keuze. Vanaf het eerste moment is het contact heel goed verlopen, we hebben zeer vakkundig advies gekregen. Conclusie; een 10 voor Green Energy Company

Pluspunten

Bij Green Energy staat de klant echt centraal In de nieuwe show room kun je heel goed alle mogelijke panelen bekijken. De levering van de zonnecpanelen ging lekker snel. Ook de plaatsing is door een geweldig team gedaan, zeer vakkundige mannen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R.Glas 22-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer te vreden, kan het u zeker Green Energy Company aanraden

Van Informatie opvragen tot na het plaatsen, is dit een zeer goed bedrijf waar je zekker geen spijt van krijgt. Ze denken mee en luisteren naar jouw wensen. Ook het contact is goed heb je vragen ze worden snel beantwoord. Het maken van een afsraak voor plaatsen gaat zeer snel, voor je het weet liggen de zonnenpanelen op jouw dak. En niet te vergeten de monteurs, een goed leuk team die op elkaar in gespeeld is. Kort om een top bedrijf.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Maaike en Ewout 28-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Aardige mensen en het resultaat ziet er erg netjes uit. We zijn blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.

Pluspunten

Prettig dat het mogelijk was om naast het sedum en de zonnepanelen ook de dakbedekking door Green Energy Company te laten doen. Zo was het in twee dagen, binnen één week, klaar.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Frank Groot 09-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In één woord: Prettig!

Erg goed bedrijf! Compleet pakket, inclusief nazorg m.b.t terugvragen BTW. Vriendelijk en kundig personeel. Met een gerust hart mee in zee gegaan.

Pluspunten

Communicatie Compleet pakket, met alle begeleiding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patrick 03-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en installatie snel en vakkundig. Medewerkers zijn aardig en weten waarover ze het hebben.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bea Kastrop 01-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Service, vakmanschap, vriendelijkheid, alles top!

Ik kan alleen maar positief zijn over het hele traject. Ik heb nog nergens gezien dat zonnepanelen zo mooi op het dak liggen en alles werkt uitstekend. Zowel op kantoor als in de buitendienst alleen maar zeer vriendelijke en zeer behulpzame mensen getroffen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Pluspunten

Uitstekende communicatie en goede voorlichting, behulpzaam, vriendelijk, snelle levering en echt heel goed en snel gewerkt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen