Green Energy Company Weesp klantervaringen

Installatiebedrijven 24  recensies

Klantervaring met Green Energy Company, Weesp

7.5
Leo 23-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na wat “ gedoe” over gemaakte afspraken die niet nagekomen konden worden is eigenlijk alles heel goed opgepakt en uiuteindelijk naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Na diverse offertes opgevraagd en vergeleken te hebben kwam ik uit bij Green Energie. Mede omdat zij de panelen die ik wilde , op korte termijn, konden leveren. Hierover nadrukkelijke afspraken gemaakt. Helaas bleek kort voor uitvoering toch dat de panelen niet leverbaar waren. Enorme tegenvaller, mede omdat ik daar heel nadrukkelijk naar gevraagd had ivm slechte ervaringen met andere bedrijven. Er is toen een nieuw voorstel gedaan met plaatsing een week later. In eerste instantie voor andere panelen maar na een kort gesprek alsnog met de toezegging om de door mij gewenste panelen te leveren. Daarna is alles feitelijk prima verlopen. Plaatsing is prima verlopen en de afronding daarna ook. Na de vraag over een review heb ik aangegeven dat die mogelijk niet heel positief zou zijn van mijn kant en daarop werd ik direct gebeld met de mededeling dat ook die reviews gewaardeerd worden en ze daar niet voor weglopen. Daardoor heb ik besloten toch mijn verhaal te doen en komt er eigenlijk toch een positieve review uit. Vooral omdat ik de nazorg, het contact en de communicatie heel erg goed vind. Dit is zoals het hoort te gaan. Niet weglopen voor je verantwoordelijkheid en duidelijk zijn wat er wel en niet kan. Met andere woorden zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Pluspunten

Communicatie, eerlijkheid en duidelijkheid.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
Kool 01-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle levering en netjes gewerkt door monteurs

Goed Bedrijf nette en snelle reacties op vragen over installatie van de zonnepanelen.

Pluspunten

Goede service

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Bob de Vries 14-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top, zou zo weer met Green Energy Company samenwerken

Positieve ervaringen in het gehele proces. Bij offerte goede communicatie en infoverstrekking. Inplannen en plaatsing ook zeer netjes uitgevoerd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Dick Pot 30-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf met aardige en hulpvaardige werknemers.

Bijzonder prettig bij Green Energy was het dat ze meteen langskwamen om de situatie daadwerkelijk te bekijken. We zijn tevreden met het advies voor Sunpower (Amerikaans) en alles wat daar bij komt. Een goede oplossing voor onze relatief kleine dakoppervlakken, samen met onze buren. Al met al was het een behoorlijk traject met hier en daar aanpassingen. Werknemens die we gezien of gesproken hebben waren aardig en hulpvaardig. Een sympathiek bedrijf dat straks door een nieuw klantbeheerssysteem nog efficiënter gaat worden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
G van Toorenburg 28-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer tevreden vanaf 1e contact t/m oplevering en nazorg

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en nazorg van Greenenergy. De gesprekken in het voortraject met Sebastiaan verliepen constructief en in goede sfeer. Sebastiaan heeft meegedacht en advies gegeven over type, aantal en ligging van de zonnepanelen. De installatie verliep vlekkeloos. Wel was er een klein probleempje met de omvormer, maar bleek na goede ondersteuning van Sebastiaan snel verholpen (was software probleempje in de omvormer en opgelost door de fabrikant). Kortom 20 prachtige panelen en met zonnig weer een krappe 50Kwh per dag en bij een regenachtige dag nog 8Kwh. Een investering die zichzelf terug verdient en beter dan geld op de bank zonder rente.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Frans Hamerslag 23-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf.

Natuurlijk, als alles in een keer goed gaat is een review makkelijk. Maar de kwaliteit van een bedrijf meet je ook af wanneer niet direct alles goed gaat. Op de dag van installatie bleek niet de juiste omvormer meegenomen te zijn. De uiterst vriendelijke monteurs maakte de installatie zover in orde dat later die dag de juiste omvormer alleen nog maar even aangesloten hoefde te worden. Dat werd iets later dan geplant maar wel keurig zo gedaan. De monteur ging niet weg voor et in orde was. De dag na de installatie was er die stevige storm. Een van de panelen liet los. Ik belde 's morgens en zou teruggebeld worden maar dat gebeurde helaas niet. Later in de middag nogmaals gebeld. Toen werden alle registers opengetrokken,welgemeende excuses gemaakt, en de volgende ochtend vroeg stond er een monteur voor de deur. Die leverde prima werk. Verder, ik heb mijn panelen laten plaatsen op een bestaand sedumdak. Niet veel bedrijven kunnen dat. Green Energy company kan dit wel. Via mailcontact de app geïnstalleerd. Leuk om de dagelijkse opbrengst te zien. Ook al ginger er wat dingen mis ben ik wel tevreden over het bedrijf. Juist omdat zij het goed oplossen wanneer het even tegen zit. Bestel je zonnepanelen bij Green energy Company geef dan deze code door. 54FH12 Dan weet het bedrijf dat mijn review u geholpen heeft en krijg ik wat cashback.

Pluspunten

Willen et graag goed doen. Herstellen goed wat niet goed gaat.

Suggesties

Tja, er was iets met de interne communicatie waardoor ik niet werd teruggebeld. En bedenk hoe het kon dat het paneel na een dag losliet.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
D. Jonker 27-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima bedrijf voor zonnepanelen.

Denken met je mee. Komen afspraken na. Professionele installateurs.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Heinink 24-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Netjes geplaatst, vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
J de Bruin 18-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat een opluchtting ,service en klantvriendelijkheid

Dit attentheid en bedrijfsvriendelijkheid moet je met een lantaarntje zoeken in deze tijd. Alles klopt ,deskundigheid ,correctheid en het ware vakmanschap

Pluspunten

Vakmanschap,correcte medewerkers,stiptheid, werklust

Suggesties

Her verkeer is een ramp zeker in deze tijd van het jaar ,hier zou meer rekening mee gehouden kunnen worden,(eerder vertrekken bij grote afstanden) staan de mannen minder onderdruk om te presteren.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Patrick van Zuilen 07-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professioneel en klantgericht, afspraak is afspraak

Na een rond toch langs verschillende aanbieders ben ik uiteindelijke terecht gekomen bij Green Energy Company. We zijn zeer tevreden over deze keuze. Vanaf het eerste moment is het contact heel goed verlopen, we hebben zeer vakkundig advies gekregen. Conclusie; een 10 voor Green Energy Company

Pluspunten

Bij Green Energy staat de klant echt centraal In de nieuwe show room kun je heel goed alle mogelijke panelen bekijken. De levering van de zonnecpanelen ging lekker snel. Ook de plaatsing is door een geweldig team gedaan, zeer vakkundige mannen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen