Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Haarlem klantervaringen

Beddenwinkels 162  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Haarlem

 10
Hanny Seinstra 24-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goedgeslapen

Pijn in onderrug is een heel stuk minder en in plaats van 8 maal wakker per nacht nu hoogstens 2 maal Minder draaien en dieper slapen.ik raad het iedereen aan, je krijgt er geen spijt van!

Pluspunten

Vakkennis

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Diepenveen 12-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima bedrijf

Wij zijn prima voorgelicht in de winkel te Haarlem De verkoper was zeer geduldig we hebben wel op 20 verschillende matrassen gelegen . Na nog een nacht slecht slapen hebben wij 2 blue gelflex matrassen online besteld op defabriekswinkel.nl Nu wij +- 1maand slapen op deze matrassen kan ik een ieder zeggen "wat een top matrassen" en absoluut niet warm

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Men. Diepenveen bedankt voor uw leuke review . Dat dit blueflex matras niet warm aanvoelt komt dat dit schuim 12 x beter luchtdoorlatend en is voorzien van gel korrels die voor een verkoelend effect zorgen Wij wensen u veel slaap genot. met vriendelijke groet A. Determan
 10
Jacques Du bois 09-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige service

We zijn enorm tevreden over de geweldige service en de mogelijkheden wat betreft het omruilen. Ook na 2 × omruilen werd alles netjes afgehandeld De matrassen mochten we ruim inslapen. Dit bedrijf werkelijk achter zijn beloftes. Wij kunnen dit bedrijf en deze matrassen aan iedereen aanraden! We kunnen niet anders zeggen dan fantastisch

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
jan boekanier 28-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

snelle service, redelijke prijzen, vlotte communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
M Kuijper 23-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

zeer goede service. Het matrs dat niet voldeed werd zonder problemen vervangen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Rene de Ruyter 16-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De fabriekswinkel, zeker een aanrader

Aankoopervaring: op vrijdag 15 mei na een zoektocht op internet de fabriekswinkel bezocht. Was op zoek naar een zeer stevig matras. Ben hier goed geadviseerd door de heer v.d.Stam. De keuze is uiteindelijk een koudschuim matras met hoge HR waarde 80 geworden uit de eigen productielijn van de fabriekswinkel. Hierop tegelijk een topmatras aangeschaft. Op dit moment lijkt dit de juiste combinatie voor mij, maar na 1 nacht slapen is het nog niet mogelijk een uitgebreide beoordeling te geven over de matras, zal dus zeker na een week of 2 nog even een beoordeling posten. Prettig de zekerheid te hebben als de matras toch te hard blijkt te zijn dat binnen een maand deze omgeruilt kan worden voor een softer exemplaar uit dezelfde serie. Ik kan een ieder aanraden een bezoek aan de fabriekswinkel te brengen

Pluspunten

Matras was op voorraad, kon de volgende dag al bezorgt worden, beschik echter zelf over een bestelwagen dus heb de matras direct meegenomen, onder het genot van een kopje koffie is de matras door een medewerker ingepakt en in mijn auto gelegd. Ouderwetse service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Men. de Ruyter Goed te horen dat u zo positief over ons bent, bedankt voor review. Veel slaapgenot Mvg Charles
9.0
Leon 15-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Horizon

Met deze beoordeling ,kan ik iedereen de fabriekswinkel aanbevelen bij eigenaren van schepen . Een van de goedkoopste maar wel kwaliteit. Voor mijn vorige matras 5 x de prijs van de fabriekswinkel betaald bij een gerenommeerd scheepsmatrassen firma uit friesland (hoopgeld voor een ... matras) levering liep niet helemaal vlekkeloos vandaar geen 10 sterren

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
gerda piersma 15-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

geweldige winkel met een enorme sortering

goed geholpen, duidelijke uitleg, klantvriendelijk

Pluspunten

groot assortiment matrassen, voor ieder wat wils, heb een koudschuim matras aangeschaft de HR 45 beste koop slaapt heerlijk.

Suggesties

een aanrader

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Frederik Hangnagel 15-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

uitstekend

Uitstekende klant vriendelijkheid Een bedrijf die men nog de tijd voor je neemt

Pluspunten

Vakbekwame verkopers Goede en snelle levering

Suggesties

Een bedrijf om aan te raden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Adrie en Riet Schoonderbeek 14-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Wij hebben voor het eerst lekker geslapen op onze boot.

Wat ik beloof kom ik na . Hier mijn review : Wij hebben voor het eerst lekker geslapen op onze boot. Bedankt fabriekswinkel voor uw vakkundige advies. Eind van onze vakantie komen wij ook nieuw schuim voor onze zitkussens bestellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Goed om te horen . Graag tot ziens mvgr Annemieke
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen