Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Haarlem klantervaringen

Beddenwinkels 174  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Haarlem

 10
P. Spilt 24-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Hoge Servicegerichtheid, Kwaliteit uitstekend

2 jaar geleden matrassen gekocht. Dit jaar weer voor andere locatie. Beide keren zeer klantgerichte service. Denken goed mee over aankoop juiste matras, telefonisch goed bereikbaar. Uitstekend op de hoogte gehouden ivm verzending. Meerdere keren gebeld, altijd netjes en klantvriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

Hoge servicegerichtheid, klantvriendelijk, prima verzending. Heerlijke matrassen. Alle keren goed telefonisch/mail bereikbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fred Coenders 22-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Wat een goede service, Mooi op tijd geleverd, ter plekke super gemonteerd.

Goede uitleg, prima prijzen en super kwaliteit. Onder het genot van een bakkie koffie kom je er eigenlijk altijd uit. Eigenaar denkt ook goed mee, en met de levering wordt er snel, vakkundig en schoon gemonteerd. Zelfs de verpakking nemen ze gewoon mee retour.

Pluspunten

Prijs top, Uitleg top, Kwaliteit super.... Fijne service

Suggesties

Helemaal goed zo

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Martine Kortekaas 21-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel, efficient en aardig!

Heel blij met de fabriekswinkel: goede en informatieve site, erg schappelijke prijzen, snelle levertijd (zeker omdat het een afwijkende maat matras is), veel betalingsmogelijkheden en de communicatie verliep erg prettig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Hooggaerde 10-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontzettend aardig en vakkundig personeel.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om defabriekswinkel een compliment te geven.In jullie mail zag ik dat jullie dit op prijs stellen. Ontzettend aardig en vakkundig personeel. Ik vind het altijd erg prettig als verkopers met je meedenken. Bed slaapt heerlijk. Had ik deze keuze maar jaren eerder gemaakt! Ik ben er ontzettend blij mee! Dankzij de fijne service in de winkel en bij de bezorging zal ik ook zeker defabriekswinkel aanbevelen bij mijn vrienden en familie. Dank jullie wel voor mijn heerlijke nachtrust!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
E.schmitz 29-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

,ik slaap goed Zeer te vreden

Goede uitleg Bij informatie,na besluit tot aankoop,snelle levering .en we stappen uitgerust en verfrissend uit bed .

Pluspunten

Snelle service,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Madelon Zeldenthuis 27-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakundig

Heb het matras nu bijna 3 weken. Voor mij een geweldig matras Blueflex traagschuim . Ik had last van nek- en rugklachten en werd daar meerdere malen door wakker in de nacht. Moest de eerste week wel erg wennen ,maar nu sta ik 's ochtends op en heb nauwelijks nog pijn. Ik slaap ook vaster en dieper. Ik ben er heel erg blij mee! Mijn vorige matras Ikea 14 mnd oud was hobbelig en ik voelde de veren (zeer onprettig)

Suggesties

Mijn auto parkeren was een ramp. Waarom zoekt u geen locatie met parkeer mogelijkheden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Fijn dat u tevreden bent met uw matras. Wist u dat achter ons pand gratis mag parkeren. Nog veel plezier van uw matras. Mvg Annemieke Determan
 10
Gerard 24-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect geholpen en perfecte matrassen

Pluspunten

Zeer goede vakkennis en eerlijke voorlichting. Snelle levering en na klein foutje zeer snelle nalevering zonder enige kosten. Zeer prettige mensen in de omgang

Suggesties

Voor een nieuw matras zou iedereen hier moeten wezen. Snel en voordelig een perfect matras.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Dirk 23-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

duidelijke website, goed geholpen, snelle service en goede kwaliteit

Maandagmiddag via internet matras op maat besteld voor mijn caravan, dinsdag bevestiging per mail dat het ongeveer 10 dagen zou duren voor het geleverd zou worden. Even gebeld en gevraagd of het sneller kon. Ik ben keurig geholpen en netjes terug gebeld zoals afgesproken. Ze had me verteld dat het misschien donderdag en anders maandag geleverd wordt. Het is gewoon donderdag om 11u door DHL bezorgd, dus binnen 3 dagen!! Super service dus en prima kwaliteit!

Pluspunten

Service en kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Daan 19-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Tijden niet zo lekker geslapen

Compliment voor jullie zaak en de verkoper die ons een zeer goed advies gaf, en voor nog geen 600,- We hebben op onze nieuwe matras op de boot lekkerder geslapen dan in onze dure bed thuis . Ik slaap lekker door ,normaal ga ik er wel een paar keer uit. fabriekswinkel top !!!! Ga na mijn vakantie een zelfde matras voor thuis bij jullie kopen. Ik ga Jullie matrassenfabriek promoten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Een 10 dank u wel. Fijn dat het goed met u rug gaat . We hebben veel goeden berichten over dit type . We zien u dan ook graag terug in onze winkel. Mvg Annemieke Determan
 10
Anita Verhagen 11-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanrader

Prima service van A tot Z Klantvriendelijk Afspraken worden perfect nagekomen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen