Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 137  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

7.0
Yarelle 15-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nieuwe sloten in huis

Na mijn scheiding leek het mij het beste idee om nieuwe sloten in het huis te laten zetten met nieuwe sleutels. De slotenmaker stond voor me paraat en heeft alle buitensloten vervangen voor moderne sloten met 3 sterren keuring. Ze hebben ook meteen nieuwe sleutels voor me gemaakt. Ik ben helemaal blij met de service.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
5.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
8.0
Markus 15-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle sleutels

Ik was mijn sleutel gelukkig op een vrijdagavond kwijt geraakt. Zo kon ik slotenmaker snel bellen en die konden gemakkelijk voor het eind van het weekend mijn vervangende sleutel klaar hebben. En zaterdag was ie inderdaad al binnen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
Stijn 09-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vastgeroest slot

Het slot van ons vakantiehuisje was helemaal vastgeroest en we kregen ’m niet meer open. Dus wij de slotenmaker bellen en die stond al snel voor de deur. Het openen van het slot duurde wel even maar hij had ‘m zonder schade geopend uiteindelijk.

Pluspunten

Monteur was er erg snel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
Amber Veerman 09-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne klantenservice

Goed contact gehad met de klantenservice. De lieve mevrouw nam de tijd om een duidelijke afspraak te kunnen maken en was heel vriendelijk. Niet zo ongemotiveerd als vele andere klantenservices.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Christiaan 04-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie nieuwe sloten

Recentelijk verhuisd en voor alle zekerheid mijn sloten maar laten vervangen. De nieuwe sloten zijn mooi matzwart en extra veilig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Ashley 04-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sleutels binnen!

Bij een anders sleutelmaker had ik na een week mijn sleutels nog niet binnen “want het is een moeilijke sleutel”. Toen ging ik naar deze slotenmaker en de volgende dag lagen ze op de deurmat.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Ilane 25-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kerntrekken

Recentelijk is er in de wijk naast de mijne ingebroken. De criminelen schijnen gebruik gemaakt te hebben van een techniek genaamd “kerntrekken”. Gelukkig was Slotenmaker Snel bekend met deze inbraakmethode en ze konden de volgende dag al langskomen om bij mij kerntrek beveiliging te installeren. Ik kan iedereen ook aanraden om alvast te checken of je al kerntrek beveiliging hebt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ines 22-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mijn man en ik hebben een meerpuntsluiting laten plaatsen op de voordeur, we zijn tevreden en de monteur was ontzettend vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jaap Schuls 22-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik was met mijn al mijn huisgenoten aan het stappen en het was mijn taak om op de sleutels te letten. Helaas is dat niet gelukt waardoor we buitengesloten stonden. Gelukkig was de slotenmaker er als snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Iris 21-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slot openen

Mijn zoon ging op kamers, dus ik helpen met het verhuizen. Is mijn huissleutel in één van de 14 dozen gevallen. Ik kon gelukkig door een snelle monteur naar binnen en uiteindelijk heeft mijn zoon de sleutel gevonden hoor.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden