Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 301  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

8.0
Anoniem 24-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
De heer J. van Spijkeren 24-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het was voor ons de eerste ervaring met letselschade, maar het voelde gelijk heel vertrouwd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
S.A. 24-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Positieve ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
M.A. 24-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Proffesioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Janneke van der Tas / Menno Fluit 16-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

vriendelijk, correct, bekwaam

Zie boven

Pluspunten

Zie boven

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
MHA Amptmeijer 16-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima geholpen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De heer X 08-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het heeft wel te lang geduurd, maar dat was niet de schuld van Ridder.

Toch een terechte schadevergoeding gekregen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Naoual 03-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Door een ongeval was ik op zoek naar een deskundige en betrouwbare letselschade-behartiger. Ik hoefde niet snel te zoeken!

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop deze firma te werk gaat.

Pluspunten

Bereikbaarheid is goed, ik kon altijd bellen of mailen als ik vragen had. Ook werkt het prettig dat er 1 contactpersoon is.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Rudy Klarenaar 21-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik had een auto ongeluk niet mijn schuld maar de letselschade wordt niet erkend.

Naar een auto ongeluk met letsel, heb ik Ridder Letselschade gevraagd om hulp. Mr de Ridder kwam direct en luisterde met geduld naar mijn soms verwarrend verhaal. Want ik ben manische depressief en haalde alles door elkaar. Hij heeft mij op het rechte pad gezet en de strijd met een lastige tegenpartij voortgezet met tevreden resultaten . Daar ben ik dankbaar voor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
lotte van Trigt 17-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele prettige ervaring met Ridder Letselschade

Ik heb een hele prettige ervaring met Ridder Letselschade gehad! Zeker nadat T. De Ridder mijn zaak heeft overgenomen had ik het idee, beter op de hoogte te werden gehouden en dat er meer schot in de zaak zat. Moet wel toegeven dat het lastig is om te beoordelen, over het algemeen heel erg tevreden!

Pluspunten

Aardig en vriendelijk personeel, Veel informatie en goed op de hoogte gehouden, snelle reactie op e-mals etc.

Suggesties

Misschien eens in de zoveel tijd een update van de stand van zaken, bijvoorbeeld als er gewacht wordt op antwoord van de tegenpartij en dat duurt een tijd dat je dan even iets hoort, misschien gek om dat zo te zeggen maar dat wachten op bericht van de tegenpartij duurt soms zo lang of lijkt heel lang te duren en dan kan een berichtje met een update of over het feit dat er nog niks gehoord is soms heel fijn zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen