Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 198  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

7.0
Anoniem 18-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed bereikbaar, vriendelijk contact

Suggesties

Soms wat meer fel reageren op de verzekering wanneer zij te laat reageren of met onredelijk argumenten aankomen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Fijn dat wij zulke goede cijfers hebben gekregen. Jammer is dan wel dat de totaalscore, die een gemiddelde van al deze cijfers zou moeten zijn, maar op een 7 uitkomt. Dat had dus eigenlijk een ruime 9 moeten zijn. Ik sluit niet uit dat de 7 is gegeven om uitdrukking te geven aan het gehele traject, dus met inbegrip van de behandeling door de verzekeraar en de schade-expert.
7.0
m. jongs 11-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede advocaat

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Jammer dat de traagheid van het hele traject, met name door de vertragingen bij de verzekeraar, op ons conto wordt geschreven. Onbegrijpelijk is, dat de informatieverstrekking maar op een 6 wordt gewaardeerd, als ik kijk naar de onnoemelijke hoeveelheid e-mailberichten en de vele huisbezoeken . . . Dat de professionaliteit maar op een 6 wordt gewaardeerd, is pijnlijk en eveneens onbegrijpelijk. Daarover zijn nog vragen gesteld aan de heer Jongs, omdat wij daar wellicht iets van kunnen leren. De klant heeft immers altijd gelijk!
8.0
J.K. 09-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Suggesties

De continuïteit van de begeleiding zou beter kunnen.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Jammer dat voor de klanttevredenheid een 6 is gegeven. Ik kan mij voorstellen dat dit komt door het bereikte eindresultaat. Door een combinatie van factoren is dat niet geworden wat de cliënte daarvan verwachtte. In deze zaak is extra veel tijd gestoken en zijn extra veel bezoeken gebracht aan de cliënte. Jammer dat dit niet is gewaardeerd. Wel fijn om te lezen dat het algemene cijfer toch op een 8 is uitgekomen!
9.5
Vera 06-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb het proces als positief en professioneel ervaren, ben erg goed geholpen en het contact is prettig.

Er wordt begrip getoond en er is eerlijkheid en openheid over de zaken.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
De heer P. Ooijevaar 04-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Kan niet beter!

Suggesties

Reactie op e-mail kan misschien beter.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M.M Hendriks - Stemerding 04-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat men zegt, komt men na!!!!

Ik ben zeer tevreden met de snelheid en duidelijkheid, vanaf het eerste telefonische contact, tot en met de afsluiting van de letselschade, ik ben mevr. Kalmeijer zeer dankbaar, voor een voor mij zeer goed resultaat te bereiken aangaande de totale afwikkeling met de verzekeraar.

Pluspunten

Het persoonlijke contact en dat je geen nummer bent, heb ik als zeer positief ervaren, en kan ik zondermeer Ridderletselschade aan een ieder aanbevelen.

Suggesties

Zou ik niet weten, alles is al perfect.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
S Terpstra 14-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Proffesionele begeleiding bij een langlopende zaak

Ik ben goed en deskundig bijgestaan gedurende een zaak die in totaal 4 jaar heeft gelopen

Pluspunten

- deskundigheid - belangen behartigen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
De heer C.N. Wadilie 07-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Neemt de tijd om alles goed uit te leggen.

Suggesties

Iets meer face to face gesprekken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Peter Rijsenbrij 02-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Heldere, correcte begeleiding en afhandeling letselschade.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
D. Kinguaia 02-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het voelde meteen goed na de intake, afhandeling prima.

Deze zaak heeft lang geduurd. Waar dit precies aan heeft gelegen weet ik niet, wel is er natuurlijk aan mijn kant ook een periode niks gebeurd. De kwaliteit en professionaliteit stel ik zeer zeker op prijs, jammer dat er niet wat meer gepusht werd naar de tegenpartij.

Pluspunten

Kwaliteit was goed. Voelde me op mijn gemak als ik met medewerkers sprak. Afwikkeling is niet vlot gegaan, maar er is alles gedaan om het onderste uit de kan te halen. Prima!

Suggesties

- De klant meer blijven informeren wat de stand van zaken is. Bijvoorbeeld een wekelijkse/2-wekelijkse mail of brief. Als er geen update is, is een mailtje snel getypt. - Wat meer proactief richting de tegenpartij. Na een aantal malen bellen is er uiteindelijk nog een herinnering gegaan naar de tegenpartij. Dit kan naar mijn neming wel wat sneller.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen