Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 147  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
P. Lübeck/V. Ionescu 23-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Een professioneel kantoor, die zich kunnen verplaatsen in de huid van hun cliënten, altijd te bereiken en zeer geïnteresseerd hoe het met ons ging

Pluspunten

Altijd te bereiken. We hebben vanaf dag 1 het gevoel gehad dat wij de enige cliënten waren,

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
G. G. van der Mei 13-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hoop dat het zin heeft.

Tot nu toe geen oplossing. Deze molens draaien langzaam.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
C. A. 04-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We danken Tjip voor de professionaliteit, betrokkenheid en de adviezen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
v/d Schaaf 16-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ridder letselschade heeft op zeer kundige en professionele wijze geholpen met een mooi resultaat naar alle tevredenheid

Pluspunten

Zeer deskundig, professioneel en betrokken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joyce 11-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na lang vragen en zoeken eindelijk antwoord gevonden bij Ridder Letselschade!

Na een aantal maanden over en weer contact met het voor mij bekende advocatenbureau kreeg ik geen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Na kort verder zoeken kwam ik uit bij Ridder Letselschade. Mijn vragen meteen in een mail verzonden en dezelfde avond nog bericht! Gesprek zonder druk en niet in de advocatentaal! Een aanrader!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Lisa de Man 09-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb een zeer positieve ervaring met Ridder Letselschade.

Wat ik erg fijn vond was de duidelijke communicatie in gewone mensen taal. Ik werd telkens op de hoogte gehouden en het personeel was zeer vriendelijk. Ook was ik erg tevreden met de uitkomst van de zaak. Daarnaast was het ook heel prettig dat ik niet als een nummer werd behandeld, maar als een mens.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Laura Glijn 09-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed begeleid!

Ridder Letselschade heeft mij ontzettend goed begeleid. Mijn belangen zijn op een professionele manier behartigt waarbij op ieder moment rekening met mij(n situatie) is gehouden.

Suggesties

Geen, vooral zo doorgaan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
J. de Boer 31-10-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede communicatie en perfecte afhandeling

Dankzij dhr. Ridder ben ik snel en goed geholpen tijdens mijn letselschadezaak. Zowel de professionaliteit als de communicatie van dit bedrijf waren helemaal in orde!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen