Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 163  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.5
Rudy Klarenaar 21-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik had een auto ongeluk niet mijn schuld maar de letselschade wordt niet erkend.

Naar een auto ongeluk met letsel, heb ik Ridder Letselschade gevraagd om hulp. Mr de Ridder kwam direct en luisterde met geduld naar mijn soms verwarrend verhaal. Want ik ben manische depressief en haalde alles door elkaar. Hij heeft mij op het rechte pad gezet en de strijd met een lastige tegenpartij voortgezet met tevreden resultaten . Daar ben ik dankbaar voor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
lotte van Trigt 17-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele prettige ervaring met Ridder Letselschade

Ik heb een hele prettige ervaring met Ridder Letselschade gehad! Zeker nadat T. De Ridder mijn zaak heeft overgenomen had ik het idee, beter op de hoogte te werden gehouden en dat er meer schot in de zaak zat. Moet wel toegeven dat het lastig is om te beoordelen, over het algemeen heel erg tevreden!

Pluspunten

Aardig en vriendelijk personeel, Veel informatie en goed op de hoogte gehouden, snelle reactie op e-mals etc.

Suggesties

Misschien eens in de zoveel tijd een update van de stand van zaken, bijvoorbeeld als er gewacht wordt op antwoord van de tegenpartij en dat duurt een tijd dat je dan even iets hoort, misschien gek om dat zo te zeggen maar dat wachten op bericht van de tegenpartij duurt soms zo lang of lijkt heel lang te duren en dan kan een berichtje met een update of over het feit dat er nog niks gehoord is soms heel fijn zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Gerrit 09-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed

Nadat Mevrouw Mr. Gemma Kalmeijer de zaak voor mij deed, is alles snel gegaan, bedankt hiervoor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
... 17-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb Ridder Letselschade ervaren als zakelijk, betrokken en doortastend.

N.a.v. een auto-ongeluk met letsel ben ik via een kennis bij Ridder Letselschade terecht gekomen. Zij hebben mij ondersteund in het traject ten opzichte van de tegenpartij en er mede voor gezorgd dat alles 2 jaar na dato netjes is afgehandeld en ik weer door kan met mijn leven. Zo goed als mogelijk heeft Ridder Letselschade de stress weggenomen die komt kijken bij de afhandeling van de schade/het letsel.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
K.Hiemstra 14-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed

De persoon die in eerste instantie mijn zaak behandelde vond ik een beetje te laks.

Pluspunten

Toen de zaak overging naar iemand anders werd er naar mijn gevoel meer vaart achter gezet.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Richard Dorland 09-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Buitengewoon prettig,Versatand van zaken,symphatiek,gericht op de client,enorm vakbekwaam met verstand van zaken

Mr. de Ridder kwam bij ons en het voelde meteen goed en vertrouwd. Mr. de Ridder heeft alles gedaan wat hij kon om het uiterste voor mijn schoonvader te bewerkstelligen in de meest positieve vorm. Zeer vakbekwaam en heel veel kennis van zaken in de ruimste zin van het woord. Wij hadden nog nooit met een letselschadespecialist te maken gehad ,maar als het dan toch moet dan zeker dit bedrijf. We hadden het niet beter kunnen treffen.

Pluspunten

Kennis van zaken,Vakmanschap, Omgang met mensen, Voorop stellen van client,Sympatie eigenlijk zijn er geen minpunten te vinden.

Suggesties

Ga op deze manier van mensen helpen zeker door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
P. Lübeck/V. Ionescu 23-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Een professioneel kantoor, die zich kunnen verplaatsen in de huid van hun cliënten, altijd te bereiken en zeer geïnteresseerd hoe het met ons ging

Pluspunten

Altijd te bereiken. We hebben vanaf dag 1 het gevoel gehad dat wij de enige cliënten waren,

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
G. G. van der Mei 13-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hoop dat het zin heeft.

Tot nu toe geen oplossing. Deze molens draaien langzaam.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
C. A. 04-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We danken Tjip voor de professionaliteit, betrokkenheid en de adviezen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
v/d Schaaf 16-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ridder letselschade heeft op zeer kundige en professionele wijze geholpen met een mooi resultaat naar alle tevredenheid

Pluspunten

Zeer deskundig, professioneel en betrokken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen