Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 260  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

 10
Theo 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat de Matrassenman.nl belooft op haar website, maakt men meer dan waar.

Wat men belooft op haar website blijkt na een deskundige en plezierige telefonische informatie en adviezen meer dan waargemaakt. De goede service heeft men ook waargemaakt. De matrassen werden ins bed geplaatst met daarbij nog enkele zinvolle adviezen, trouwens ook over de door gekochte kussens Cindarella Orthoflex M. Wij zijn uiterst tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
m.gordani 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

UITSTEKENDE SERVICE

Denken met je mee voor een oplossing voor een goed en lekker slaapgenot en snelle levering uitstekende telefonische informatie zeer tevreden over bedrijf .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Niels 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed bedrijf, keurige levering.

Goed bedrijf, net service en een goed matras voor niet teveel geld kunnen vinden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Amalia N 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende telefonische informatie, nemen de tijd en zijn niet opdringerig

Beste Matrassenman, Even een bedankje over uw deskundig telefonisch advies. Ik was er nooit uitgekomen, hard ,zacht, ventilatie, gewicht. etc. Omdat ik slecht ter been ben ik op uw advies afgegaan, ik moet zeggen dat ik nu al een week zeer goed slaap met minder pijn in de rug. U had gelijk, mijn oude matras was echt versleten. De gratis bezorging en de vriendelijke bezorger die het matras zelfs in mijn slaapkamer heeft gezet, noem ik goede service. Ik ben niet gewoon tevreden, maar heel erg tevreden. Het verzorgingshuis, vrienden en kennissen zal ik aanraden u te bezoeken Met vriendelijke groeten,

Pluspunten

Deskundig, betaalbaar betrouwbaar snel geleverd.

Suggesties

Ik zou het niet weten ik ben uitstekend geholpen op alle vlakken dus zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Caroline 15-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super tevreden, heerlijk geslapen, goede service

Ik wil even mijn tevredenheid melden! Zowel voor de service als het personeel in de winkel, en de bezorgers! Wat een goede service heeft De Matrassenman! Ik ga het doorvertellen. En de Matrassen slapen fantastisch!

Pluspunten

Fantastische matrassen voor Betaalbare prijzen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Piet Struijk 21-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede uitleg op mijn vragen gekregen

Ik had een speciale maat matras nodig voor mijn buscamper, keurig op maat gemaakt en een zeer snelle levering, heb er al op geslapen, perfect!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Peter 17-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldig bedrijf met top service!

Wij zijn in de winkel geweest en kregen daar goed advies. Wij slapen nu heerlijk op onze nieuwe matrassen.

Pluspunten

Vriendelijk, Goede prijs Kwaliteit, Snelle Levering.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rene 31-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Keurige matras, perfect afgewerkt, gemaakt volgens mal.

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Rene 18-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aangepaste matras besteld voor een camper.

Keurig volgens mal gemaakt. Ziet er zeer goed uit. Netjes afgewerkt Matras voelt ook goed aan.

Pluspunten

Nette prijs kwaliteitsverhouding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Robert Oort 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geadviseerd en uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de service en het advies dat wij kregen van de Matrassenman toen wij in de winkel waren. Wij kregen hierbij een advies op maat, dit omdat wij allebei anders in bed liggen en hierdoor allebei een ander type matras nodig hebben. Na onze keuze gemaakt te hebben werd het binnen een week thuis bezorgd en slapen wij sindsdien weer heerlijk, bedankt Matrassenman (en vrouw)

Pluspunten

Goed advies Goede service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen