Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 260  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

 10
Guus 21-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

Goede adequate voorlichting zowel persoonlijk in de showroom als via de uitstekende website. Wat je ziet en voelt dat krijg je ook. Snelle levertijd, Betaalbaar en goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Eddie 18-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

!!!!!Zo hoort het !!!!!

Een traagschuim matras gekocht maar ivm spierziekte van mijn vrouw toch verkeerde keuze gemaakt, gebeld naar matrasseman en antwoord was komt goed en is ook gelijk goed gekomen met een andere matras zonder 100 te mailen en bellen suppeeerrrr bedankt!

Pluspunten

Geen minpunten

Suggesties

Ga zo door !!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Monique ijzerman 13-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

Goede service klantvriendelijk Goedkoop en snelle levering Gewoon Top

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Dave Appelaman 02-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top geslapen.

Ik ben meerdere keren naar de winkel geweest en ben erg goed geadviseerd. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de 9 zone pocket vering 5 cm koudschuim "Luxe" en een topper van traagschuim met gelparels. Dit matras icm de topper slaapt heerlijk! Ik ben uitermate tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Corinne 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Deskundige mensen, 'persoonlijk' advies, goede kwaliteit voor scherpe prijs

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe matrassen. Wij werden in de winkel vriendelijk en goed geholpen en alles werd ons duidelijk uitgelegd. En de matrassen werden dezelfde week nog thuisbezorgd.

Pluspunten

Gratis thuis bezorgd, duidelijk advies. Snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Marlies C. 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Behulpzaam, meedenkend, uitstekende service

Echt een fijne winkel, behulpzaam in de service en advies.

Pluspunten

Behulpzaam, meedenkend, uitstekende service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Pieter 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende service, goede uitleg, goede prijs/kwaliteit, vriendelijke mensen

Ik heb meerdere malen contact met het bedrijf gehad zowel per mail als per telefoon en ben steeds uiterst vriendelijk geholpen. Ik kreeg goed advies, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd de tijd genomen. Duidelijk mensen die weten waar ze over praten. Ik adviseer iedereen om hier een matras te kopen.

Pluspunten

Uitstekende service, goede uitleg, goede prijs/kwaliteit, vriendelijke mensen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Tanja 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service!

Omdat we onverwacht een matras nodig hadden dat op maandag gebruikt zou worden, werd het zelfs persoonlijk op zondagavond nog gebracht. Hebben we nog nooit ergens meegemaakt! Een aanrader!

Pluspunten

Vriendelijke behandeling en service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Lisa Schreuder 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super service!

Wij zijn heel tevreden. Binnen een week was het matras geleverd en de prijs is natuurlijk de laagste! De matrassenman is zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.5
Prijs/Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Eric 21-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekende service en lage prijs

@ matrassen via internet besteld en paar dagen later geleverd. Bleken harder te zijn dan we dachten. Vervolgens naar de winkel in Hoorn gereden en een aantal matrassen geprobeerd. Kostenloos worden de matrassen voor iets zachtere exemplaren omgeruild!

Pluspunten

Prijs en service. Verder ontzettend vriendelijke mensen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen