Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 327  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
Paula Wagemaker 26-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Persoonlijke service en een top kwaliteit matras voor een goede prijs!

Na een vervelende ervaring bij het kopen van een matras bij beterbed hebben we de matrassenman gevonden! Wij maken gebruik van een 180/200 bed met daarop twee losse matrassen dus eerst een matras voor mezelf gekocht ( pocketveer 500 met koudschuim) en ik ben zeer tevreden! Het matras is goed stevig (voor een buikslaper als ik) maar door het koudschuim laagje heeft het toch ook een zacht gevoel wanneer je in bed gaat liggen. Manlief is jaloers en wij gaan dan zeker voor hem ook nog een matras hier bestellen. De persoonlijke service is geweldig. Wanneer je belt hoef je niet in een wachtrij te staan en ook op de mail wordt er binnen 1 dag gereageerd. Hiernaast is het ook nog eens fijn dat de prijzen erg gunstig zijn voor de kwaliteit die je in huis haalt!

Pluspunten

- Persoonlijke service - Goede kwaliteit/prijsverhouding - Matras uit eigen Nederlandse fabriek - Snel in huis

Suggesties

Wij hadden graag eerder geweten van het bestaan van dit bedrijf dat voor ons zelfs om de hoek is!

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
G.A. de Meester 26-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prettig gesprek leidend tot een uitstekend advies

Pluspunten

we slapen nu veel lekkerder

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
huisman 09-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede prijs/kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Marijke 04-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kennis van zaken, klantgericht.

Goed geholpen door Evelien. Weet waar ze over praat en denkt met de klant mee. Zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Sjoukje 02-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top advies slaap geweldig

Pluspunten

Nemen de tijd, houden rekening met corona, en vakmanschap is helemaal aanwezig

Suggesties

zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Piet 01-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wauwww

een Wauwww ervaring! wat was er veel mogelijk! uitstekende service! Erg leuk om een keer te zien hoe matrassen worden gemaakt.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tiny Ursem 20-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima advies over camper matras, ik lig nu heerlijk!

Ook al lag het beste van het beste matras in onze camper, het was voor mij te hard, na een kijkje in de camper en naar de bedbodem, werd er voor mij een nieuw matras gesneden, super!

Pluspunten

Weer in het originele tijk, omdat er maatwerk ter plekke is!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ruud 04-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top bedrijf!

Super geslapen op ons nieuwe matras die door de matrassen man netjes op tijd geleverd is hun komen zoals afgesproken. Top bedrijf!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nelleke 01-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn bedrijf

Wij hebben ons bezoek aan de showroom als erg fijn ervaren. Er werd rekening gehouden met het Corona virus. Zo werkt dit bedrijf oa op afspraak onze ervaring is dat wij (als oudere mensen) dit erg fijn vonden, daardoor was er ook volle tijd voor ons! De uitleg was ook goed, en wat waren er veel mogelijkheden! Het matras werd speciaal voor ons naar onze wensen gemaakt, en nu slapen wij echt heerlijk! Voor iedereen die een goed matras zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fred 01-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed produkt en Snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen