Matrassenman.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 282  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Enkhuizen

 10
Klaas 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Assortiment groot genoeg

Naar de winkel in Hoorn gegaan deze is niet groot maar het aanbod van matrassen wel. Prima geadviseerd en goed geslaagd. Had eerst gekeken op de website maar vond het toch prettiger om even te kunnen liggen op de matrassen.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bert en Roos 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Superbedrijf

Heel fijn en professioneel geholpen. Wij slapen uitstekend en kan me niet voorstellen dat ik nog beter zou liggen als ik veel meer geld uit gegeven zou hebben aan een nieuw matras.

Pluspunten

Kwalitatief erg goed en scherpe prijs

Suggesties

Vooral zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ilonka 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect gemaakt babymatrasje op maat

Wat een fijne firma. Gebled of een matrasje op maat gemaakt kon worden omdat er een ronding in zit.Mal opgestuurd en twee weken alter had ik een prachtig matrasje voor onze kleine die een week later geboren werd.

Pluspunten

Duidelijk en eerlijk en goed geprijsd

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nola en Jeroen 16-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top Bedrijf met super service

Via de website een matras besteld echter bleek deze na 30 dagen proefslapen niet te voldoen aan onze wensen, op advies van de Matrassenman de matrassen meegenomen naar de fabriek in Enkhuizen. Ik moet zeggen dat ik er eigenlijk best tegen op zag maar ik ben ZO BLIJ dat wij dat hebben gedaan. Ongelooflijk wat een mogelijkheden!! Wij hebben nu een voor ons speciaal samen gesteld matras wat ook nog eens gelijk voor ons werd gemaakt. Echt super service! Wij slapen nu heerlijk.

Pluspunten

Super service!!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Robbert en Richelle 16-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Keurig maatwerk matras

Maatwerk matras besteld voor onze caravan ziet er keurig netjes uit. Past precies. Even proef gelegen en ligt heerlijk. Nu al zin in onze voorjaarsvakantie...

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Danielle de Jong 16-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijk en eerlijk

Verkoper nam de tijd en gaf goed advies. Ontzettend leuk, en vakkundig geholpen. Bovendien ook erg vriendelijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Danielle De jong 14-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super zaak!

Vriendelijk personeel, goede voorlichting En super snelle service. Matras moest op maat gemaakt worden , maar werd gelijk gefixt Mooie kwaliteit!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Balk 08-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Stukje matras op maat besteld. Past precies. Mooi afgewerkt. Goede prijs. Mooie kwaliteit.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Paulette 03-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige medewerkers

Twee keer uitgebreid gebeld omdat ik niet naar de winkel kon komen. Ze nemen de tijd voor en zijn eerlijk. ook de bezorger was heel netjes dat zie ik weleens anders.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pieter-Jan 03-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige firma komen afspraken na

Goed advies gekregen en komen afspraken na. Matras bevalt uitstekend.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen