Golfacademie Nederland klantervaringen

Opleidingsinstituten 55  recensies

Klantervaring met Golfacademie Nederland

 10
M.J. Metten 26-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

vanwege het weeg konden we helaas niet buiten ofenen, maar de hal is een prima alternatief om de basisbegibnselen van het golfspel te leren!

organisatie en de docent zijn goed. Door de enthousiaste manier van presenteren helemaal verslingerd geraak aan het spel!

Pluspunten

indoorbaan is goed alternatief als het buiten niet kan.

Suggesties

als het weer het toelaat, zou het fijn zijn om buiten wat meer te oefenen

Informatie op de website
 10
Bereikbaarheid klantenservice
 10
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Ronnie Molenaar 20-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke leerzame dag.

Leerzame ervaring.

Pluspunten

Klein gezelschap, dit als prettig ervaren. Dit was ook de reden dat ik voor de eendaagse cursus heb gekozen.

Informatie op de website
9.5
Bereikbaarheid klantenservice
 10
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
9.0
Klantvriendelijkheid
8.5
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
9.0
Kwaliteit en inhoud van de cursus
8.0
Deskundigheid golfprofessional
9.0
Prijs/ kwaliteit verhouding
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Rene Schreuder 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig leuke dag gehad veel tips en prima uitgelegd

Informatie op de website
8.0
Bereikbaarheid klantenservice
9.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Demandt 15-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Supergoed geregeld

Informatie op de website
9.0
Bereikbaarheid klantenservice
9.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
9.0
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Wilfred Schoonderbeek 14-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige dag gehad met Eric Verhoeven, top instructeur.

Geweldige dag gehad met Eric Verhoeven, top instructeur, veel gelachen, geleerd, maar ook bijzonder kritisch. Alleen maar om je in detail voor te bereiden en te laten genieten van het spel, die kleine tips veranderen gelijk op dat moment al je flight.

Pluspunten

Het gaat snel die dag, maar heel waardevol en in bezit van je GVB !

Informatie op de website
8.0
Bereikbaarheid klantenservice
8.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
9.5
Prijs/ kwaliteit verhouding
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
GJ 13-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles in korte tijd behandeld. Hele goeie feedback en tips en tricks van de pro. Fijn contact van begin tot eind.

Pluspunten

Snel, reageren supersnel, persoonlijk.

Informatie op de website
6.0
Bereikbaarheid klantenservice
9.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
 10
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
8.0
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Toon Boonen 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel, leuk & leerzaam!

Informatie op de website
8.0
Bereikbaarheid klantenservice
9.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
7.0
Kwaliteit en inhoud van de cursus
7.5
Deskundigheid golfprofessional
7.5
Prijs/ kwaliteit verhouding
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Henriette Karamat 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Intensieve dag, vroeg beginnen (7.30 uur) met veel training en uitleg. Zeker aan te raden als je snel met golfen aan de slag wil. Je leert de basisprincipes, krijgt de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te brengen.

Veel persoonlijke aandacht door de grootte van de groep. Je krijgt direct feedback op wat je wel/niet goed doet. Gedreven professional.

Pluspunten

In één dag een indruk wat golfen inhoudt en waar je nog aan moet werken.

Informatie op de website
8.0
Bereikbaarheid klantenservice
 10
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
9.0
Kwaliteit en inhoud van de cursus
9.0
Deskundigheid golfprofessional
9.0
Prijs/ kwaliteit verhouding
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Stijn van der Donk 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leerzame en professionele golfcurcus

Informatie op de website
8.5
Bereikbaarheid klantenservice
 10
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Martijn van Deventer 24-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer deskundige pro met gevoel voor humor. Duidelijke en goede aanwijzingen om de vaardigheden te verbteren

Goede cursus met een goede pro die de cursus geeft. Duidelijke uitleg om je vaardigheden te verbeteren.

Pluspunten

Geen standaard clinic maar een echte cursus waarbij veel situaties worden besproken om je te verbeteren. Het maken van opnames is zeer waardevol zodat je direct ziet wat en te horen krijgt hoe het niet moet maar ook dat je het goed doet

Suggesties

geen

Informatie op de website
9.0
Bereikbaarheid klantenservice
9.0
Snelheid van reageren (mail of telefonisch)
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit golfbaan en lesfaciliteiten
 10
Kwaliteit en inhoud van de cursus
 10
Deskundigheid golfprofessional
 10
Prijs/ kwaliteit verhouding
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen