Ticra Outdoor Dronten klantervaringen

Tuinartikelen 119  recensies

Klantervaring met Ticra Outdoor, Dronten

2.0
Edwin Stolk 09-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

Slechte ervaring, water binnen week groen.

We hebben een hottub van €3275 gekocht met pomp en uv lamp en isolatie deksel maar het water is al binnen een week groen. Ze waren Aquakristal vergeten in het verkooppreces kost €80 per 3 manden. Niks compensatie alleen sorry. Voor excuses koop ik niks, kost me €320 per jaar doe dat eens keer 10 jaar en je kunt een nieuwe hottub kopen €3200. Hottub helemaal schoongemaakt, gevuld met drinkwater en het water is weer groen binnen een week. We hebben meerdere keren om advies gevraagd, of kom nou eens langs, maar hun advies na 4 keer en 5600 liter water door het riool, maak hem nog maar eens schoon. Totaal niet klantvriendelijk wat ons betreft onprofessioneel.

Pluspunten

Mooie showroom

Suggesties

Kom nou eens langs en kijk of de pomp wel goed functioneert of de uv lamp zijn werk goed doet, meer vragen we niet?

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
4.5
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
2.0
Deel deze ervaring
 10
fam. De Klijne 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel gekocht en snel geleverd. Prima service. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Pluspunten

Wat een luxe, een hot-tub in je tuin! Geweldig! We gaan er zo weer in, de hot-tub is al lekker op temperatuur.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
5.5
Miesja 26-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie hottub, jammer van de slechte informatieverstrekking!

Bij de aankoop van de hottub had ik nog navraag gedaan over een beschermingspijp. Maar omdat de medewerkster aangaf dat de (externe) kachel ook erg heet wordt, leek me die beschermingspijp ook niet nodig. Nu bleek de kachel helemaal niet heet te worden (hoogstens wat warm), dus wilde ik toch nog die beschermingspijp nabestellen. Maar omdat deze rond de €98 kost, moest ik ook nog verzendkosten betalen (alleen gratis boven de €100). Dit is toch erg klantonvriendelijk, aangezien ik niet goed ben voorgelicht en ik net een bestelling van €2100 (!!) had gedaan. Erg jammer!

Pluspunten

Ik ben verder wel tevreden over de hottub en de bezorging. De chauffeur hielp nog mee om de hottub op de juiste plaats te zetten.

Suggesties

Niet de regeltjes zo streng hanteren. In ieder geval niet bij iemand die net een flinke uitgave heeft gedaan, tevreden was, en uiteindelijk met een kater achterblijft.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
4.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
5.5
Deel deze ervaring
logo Ticra Outdoor
Reactie van Ticra Outdoor
Beste Miesja, We vinden het spijtig dat dat er verwarring is ontstaan over de temperatuur aan de buitenzijde van de kachel. De kachel zelf wordt inderdaad niet heet en enkel handwarm, de schoorsteenpijp wordt wel heet. Wilt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing aan kunnen bieden? Wij zullen bij nabestelling van het beschermrooster, deze zonder verzendkosten naleveren.
6.5
Verkerk 19-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geholpen tijdens aanschaf.

Over het algemeen tevreden. Minpunten; lange levertijd, niet al het benodigd materiaal meegeleverd, niet pinnen bij bezorger.

Pluspunten

Kwalitatief prima hottub. Bezorging beleefd en behulpzaam.

Suggesties

Na levering bleken slechts vier schroeven meegeleverd. Maten volgens bouwtekening niet bij gangbare bouwmarkt te koop waardoor voor €40,- aan schroeven gehaald moest worden bij houthandel. Levertijd was een week langer dan toegezegd maar niet gecommuniceerd. Pinnen bij bezorger bleek niet mogelijk. Geld overboeken en print-screen mailen bij wijze van bewijs van betaling.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
 10
Reinder van Zwol 06-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Komen de afspraken na en leveren een goed product

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
HD 01-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service en product

Product zoals omschreven en verwacht. Prijs kwaliteit prima. Telefonisch vragen beantwoord,netjes en duidelijk geholpen. Levering kon op mijn gewenste datum, keurig afgeleverd. Helemaal tevreden!

Pluspunten

Snelle levering. Prijs kwaliteit.

Suggesties

Zou het zo niet kunnen bedenken.

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
M. 01-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Levering zag er goed uit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Braad 18-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij Hebben uw bedrijf als zeer prettig ervaren

Zeer goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Anoniem te Zwolle 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden: goede kwaliteit, top service!

Pluspunten

Mooie showroom

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Twan Wagemans 12-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

heel fijn bedrijf, goed geholpen, prettige eigenaar en medewerkers

bedrijf ziet er keurig uit,

Pluspunten

open en eerlijk

Suggesties

ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...1112
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen