TICRA Outdoor Dronten klantervaringen

Tuinartikelen 136  recensies

Klantervaring met TICRA Outdoor, Dronten

8.0
Jens pas 24-06-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel tevreden met aankoop en afhandeling

Suggesties

Na aankoop vroeg ik meer info over het eventueel aansluiten een filtersysteem, een zoutbehandeling etc. De medewerker toen kon enkel herhalen wat in de handleiding van de Hikki stond. Ik miste wat meer praktische suggesties over wat goed/minder goed zou werken bij dit product.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Elmer Koevoets 13-05-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief, van begin tot eind

We hebben een hele prettige ervaring gehad bij Ticra. Het is een overzichtelijke 'winkel' met voldoende sauna's en andere producten uitgestald. Tevens zijn er buiten enkele sauna's werkend. We zijn geholpen door Sabine wat prettig was. Communicatie via Whatsapp, bellen en e-mail. Fijn dat dit bedrijf met de tijd is meegegaan. Ticra is denk ik niet de goedkoopste maar het gevoel was heel goed

Pluspunten

Kwalitatief goede producten Hele fijne communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Maurice Ummels 27-03-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Perfect!

Als enthousiaste klanten van Ticra Outdoor willen we graag onze ervaring delen met de aanschaf en bouw van onze prachtige dubbel kota met uitbouw. Vanaf het eerste contact met het team van Ticra. De advisering tijdens het aankoopproces was uitstekend. Het team nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en ons te begeleiden bij het kiezen van het perfecte ontwerp voor onze behoeften. Ze waren geduldig en gaven deskundig advies, waardoor we met vertrouwen de beslissingen konden nemen die het best bij ons pasten. De bouwervaring was ronduit geweldig. Het vakmanschap en de aandacht voor detail die het team van Ticra toonde, waren van het niveau. Van het grondwerk tot de laatste afwerking, elke stap werd met zorg en precisie uitgevoerd. Het resultaat is een prachtige dubbel kota met uitbouw die niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog. Wat ons het meest opviel, was de toewijding van het team om ervoor te zorgen dat we volledig tevreden waren met het eindproduct. Ze stonden altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Pluspunten

Snel opgeleverd conform afspraak en en een prachtig product.

Suggesties

Voor de aanbesteding van een kota kan er wellicht meer nadruk gelegd worden op de bouw van een degelijk fundament en een goede technische tekening.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
5.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Ron Golhof 06-03-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Door de goede kennis en de commerciele aanbieding van Esme, hebben wij gekozen voor Ticra. Het plaatsen van de Sauna is profesioneel gebeurd en staat er prima bij! Bas en Frank, bedankt doorvoor. En nu genieten van dit mooie product.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Steven Mazier 27-02-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super fijn geholpen, we genieten van onze Tub.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Brenda Faijaars 26-02-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service, mooie showroom! Mooi bedrijf

We hebben onlangs een hottub gekocht bij Ticra Buitenleven. Mooi bedrijf met een mooie showroom waar we keuze hadden uit verschillende soorten hottubs. We kregen goede uitleg en hebben daar een weloverwogen keuze in gemaakt. Het gebruik van de hottub ervaren we als een genot !

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter-Jac 23-02-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top in kwaliteit en service!

Fijn bedrijf met een prachtige showroom. Vriendelijke mensen met verstand en gevoel van zaken.Service en ondersteuning op maat. Wij zijn blij met onze Kota en gaan daar jarenlang van genieten ! De optie om de montage professioneel te laten uitvoeren is een welkome aanvulling. Dank voor alle begeleiding!

Pluspunten

Prachtige showroom, mensen met verstand van zaken en een betrouwbare service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jill Verhoeve 18-02-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevrede, goed meedenkend over onze situatie, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar voor onze vragen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wim en Jantine 14-06-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig gesprek, goed advies en een kwalitatief hoogwaardig product

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Reinder van Zwol 19-04-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Betrouwbare firma

Skargards Rojal gekocht. top product

Pluspunten

Betrouwbaar, Snelle levering. er is altijd iemand voor telefonische hulp. Mocht er toch iets ontbreken, dan wordt het netjes nageleverd of persoonlijk gebracht.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden