Ticra Outdoor Dronten klantervaringen

Tuinartikelen 126  recensies

Klantervaring met Ticra Outdoor, Dronten

9.0
H. Dost 22-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige sauna van hoge kwaliteit

Wij hebben in maart 2021 de Pure Cube sauna aangeschaft met drie privacy panelen en zijn zeer tevreden met het resultaat; een prachtige sauna van hoge kwaliteit, volledig van red cedar dus de echte sauna geur. Levering & verpakking: De sauna werd netjes voor de deur afgeleverd in een stevige krat, geen schades. Levertijd: Zoals bijna alle luxe producten in deze tijd duurde dit vrij lang, namelijk 4 maanden van bestelling tot levering. Assemblage: Wij hebben de sauna zelf opgebouwd; dit is goed te doen voor de geoefende klusser en het instructieboekje was duidelijk. Kachel: Wij hebben de Helo Ringo besteld met 80 kg. sauna stenen, een prachtige (electrische) kachel die zeer goed werkt in de Pure Cube, let wel op dat krachtstroom nodig is hiervoor.

Pluspunten

Red Cedar geur LED verlichting in de sauna geeft een premium uitstraling

Suggesties

Montage mogelijkheden van de LED verlichting zou beter kunnen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Fam. E Berends 30-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed tot zeer goed.

Dit najaar een Barrelsauna gekocht. De sauna was netjes verpakt en er is kwaliteit geleverd. Met een goede handleiding is de sauna door onszelf opgebouwd. Bij vragen wordt je door Ticra medewerkers netjes teruggebeld of gemaild.

Pluspunten

Correctheid en kwaliteit van het geleverde product.

Suggesties

Extra instructie voor het aanbrengen van de nok (daksingles)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Ticra Outdoor
Reactie van Ticra Outdoor
Beste familie Berends, hartelijk dank voor jullie recensie. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de service en de kwaliteit van de sauna! We wensen jullie veel plezier van de sauna.
4.5
Postma 12-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Matig; levering maand later, bouwpakket met summiere handleiding en veel onduidelijkheden

Het bouwpakket heeft een summiere handleiding, veel moet je zelf raden, inschatten. En als leek is dit toch jammer. Geen gat in de bodem, houtlatten over, kachel hoog genoeg ophangen??

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar en over het algemeen snel antwoord.

Suggesties

Handleiding verbeteren!! Meerdere filmpjes op de site zetten. Omdat er ook verschillende tubs zijn. Duidelijker zijn over het bouwpakket; wat er wel en niet vermeld is en / of moet gebeuren.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
4.5
Deel deze ervaring
9.0
Marijke Broer 05-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top buitensauna! We genieten er bijna dagelijks van!

Alle afspraken werden nagekomen. Er deed zich één probleem voor na plaatsing maar dat is door Ticra zeer professioneel opgelost.

Suggesties

Wil je dat de sauna zijn kleur behoudt? Het toepassen van Osmo olie maakt hem nog mooier en duurzamer en daardoor behoudt hij zijn kleur.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
0.5
Een ontevreden klant 13-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Levering was snel maar wel eerst vooraf alles betalen. Vervolgens krijg je goederen waar geen enkele nederlandse handleiding bij zit als ook een incomplete pakbpon op de krat. Hier spreek je ze op aan en ondanks toezegging komen ze het niet na

Zeer onbeschofte medewerker/eigenaar die geen enkele gevoel voor service heeft en als je dan je onvrede uit dan verwacht men ook nog dat je je excuses aan bied. Ze komen gewoon wettelijke regelgeving niet na waarin het verplicht is een nederlandse handleiding mee te sturen als het om goederen m.b.t. gezondheid gaat wat hier het geval is omdat hier zware elektriciteit wordt gebruikt. Men heeft geen enkele vorm van zelfreflectie

Pluspunten

Onze dochter zou een jacuzzi gaan kopen en ik had ze Ticra aanbevolen. Gelukkig heeft ze nog geen tijd gehad om er langs te gaan wat ook niet meer zal gebeuren. Pluspunt is dus dat onze dochter deze ellende wordt bespaard.

Suggesties

Een cursus "hoe verleen ik goede service", een cursus "zelfreflectie" en een cursus "wetgeving" volgen

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
0.5
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
3.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
0.5
Deel deze ervaring
logo Ticra Outdoor
Reactie van Ticra Outdoor
Geachte heer van Haef, We begrijpen dat de situatie voor beiden als erg vervelend is ervaren, ik hoop dat u begrijpt dat dit niet onze insteek is. U geeft aan dat er geen dakshingels geleverd zijn en ook geen pakbon aanwezig is. De dakshingels liggen verpakt op het krat van de sauna zoals u op de foto aan ons heeft doorgegeven. Aan de voorzijde van het krat zit een pakbon met alle onderdelen die in het krat zitten t.b.v. de sauna. Op het pakket van de dakshingels ziet u een volledige pakbon van de volledige bestelling. De handleiding is in het Engels. Deze bestaat zoveel mogelijk uit foto’s en afmetingen, deze staan in zowel inches als centimeters aangeduid. Indien u tijdens montage vragen heeft, dan kunt u zoals aangeven daarvoor bij ons terecht. Ondanks dat er een aantal dingen beter hadden moeten lopen, is de zending volledig conform bestelling geleverd en is de onenigheid ontstaan uit misverstanden. Desondanks wensen we jullie veel plezier met de sauna.
8.0
Sabrina Beckman 20-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede prijs en snelle levering

Vandaag onze hottub binnen gekregen. Levering was erg snel en netjes en we hebben ook een mooie prijs kunnen maken. Trappetje was namelijk niet handig voor onze beperkte dochter dus ze hebben goed meegedacht en een leuke korting gegeven. Als je belt nemen ze snel op en ze zoeken alles voor je uit. Vandaag onze eerste relax avond. Ik zeg “laat de zomer, maar ook zeker de winter, maar komen”.

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Zeer klantvriendelijk Reageren snel op mails en telefoon Goed prijs Denken mee

Suggesties

Iets meer kennis over de producten. We hebben een deksel erbij besteld op advies van Ticra maar die is biet handig. Zwaar, groot en je kan hem niet rechtop zetten want dan deukt hij helemaal in. Wij hebben een beetje spijt dat we die erbij hebben genomen. Ticra gebeld en ze gaan even kijken bij de leverancier wat we daar aan kunnen doen. Hopelijk nemen ze hem terug. Even afwachten dus.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
3.0
Peter folkersma 17-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Barrelsauna gekocht,maar veel verkeerde informatie gekregen.

Onze ervaring was in eerste instantie zeer prettig. Sauna gekocht voor bijna 12000 euro... De verkoper was zeer correct en heeft veel toezeggingen gedaan. Jammer dat er dan later niets van blijkt te kloppen. Ze laten je het complete bedrag vooruit betalen,wat wel makkelijk voor hun is als er problemen zijn . Kijk uit bij montage kosten! Ze zeggen dat 2 monteurs een dag bezig zijn ,terwijl er 1 prutser komt die in 5 uurtjes klaar is .(795,00euro)

Pluspunten

Zijn zeer goede verkopers.

Suggesties

Betaal niet vooruit

Klantvriendelijkheid
4.5
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Ticra Outdoor
Reactie van Ticra Outdoor
Geachte heer Folkersma, vervelend dat u dit op deze wijze ervaart. Wij zijn van mening dat wij een voldoende passende oplossing hebben geboden en hebben ons hierin proactief opgesteld. Om gebruik te maken van ons voorstel en ons de gelegenheid te stellen tot een oplossing te komen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
 10
fam. De Klijne 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel gekocht en snel geleverd. Prima service. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Pluspunten

Wat een luxe, een hot-tub in je tuin! Geweldig! We gaan er zo weer in, de hot-tub is al lekker op temperatuur.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
5.5
Miesja 26-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie hottub, jammer van de slechte informatieverstrekking!

Bij de aankoop van de hottub had ik nog navraag gedaan over een beschermingspijp. Maar omdat de medewerkster aangaf dat de (externe) kachel ook erg heet wordt, leek me die beschermingspijp ook niet nodig. Nu bleek de kachel helemaal niet heet te worden (hoogstens wat warm), dus wilde ik toch nog die beschermingspijp nabestellen. Maar omdat deze rond de €98 kost, moest ik ook nog verzendkosten betalen (alleen gratis boven de €100). Dit is toch erg klantonvriendelijk, aangezien ik niet goed ben voorgelicht en ik net een bestelling van €2100 (!!) had gedaan. Erg jammer!

Pluspunten

Ik ben verder wel tevreden over de hottub en de bezorging. De chauffeur hielp nog mee om de hottub op de juiste plaats te zetten.

Suggesties

Niet de regeltjes zo streng hanteren. In ieder geval niet bij iemand die net een flinke uitgave heeft gedaan, tevreden was, en uiteindelijk met een kater achterblijft.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
4.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
5.5
Deel deze ervaring
logo Ticra Outdoor
Reactie van Ticra Outdoor
Beste Miesja, We vinden het spijtig dat dat er verwarring is ontstaan over de temperatuur aan de buitenzijde van de kachel. De kachel zelf wordt inderdaad niet heet en enkel handwarm, de schoorsteenpijp wordt wel heet. Wilt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing aan kunnen bieden? Wij zullen bij nabestelling van het beschermrooster, deze zonder verzendkosten naleveren.
9.0
fam. De Klijne 26-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel gekocht en snel geleverd. Prima service. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

De hottub is in 1 woord geweldig!

Pluspunten

Fijne service. Rustige showroom.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen