Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 55  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

 10
Floor 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gebroken sleutel

Ik snapte al niet waarom mn slot zo moeilijk draaide, had al WD40 erin gespoten maar dat hielp alleen tijdelijk. Toen mn sleutel afbrak beseftte ik mij dat ik het slot eerder had moet laten vervangen. Alles werkt weer perfect.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Lauren 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kluis openen

Bij de verhuizing ben ik mijn boekje met alle belangrijke codes kwijtgeraakt dus ik moest een professional inschakelen. Tot mijn verbazing was er geen schade na het openen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Arnoud De Bruijne 12-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Gloednieuwe sleutels

Heerlijk gevoel om die oude, roestige sleutels te laten vervangen door soepele nieuwe sleutels die probleemloos het sleutelgat in gaan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patrick 12-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goeie service van de boys

Ze vroegen me om even een reviewtje achter te laten nadat ze mijn sloten hadden geplaatst. Wel het minste wat ik kan doen voor de goede service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Samira van der Snoek 10-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

buitengesloten

Ik had van het weekend een BBQ bij de buren alleen door de haast vergeten een sleutel in me zak te doen de slotenmaker was er gelukkig binnen 20 minuten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Derk van Glunteren 09-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Hele snelle service

Ik kon de belofte "binnen 20 minuten op de stoep" nauwelijks geloven maar ze waren er toch echt.

Pluspunten

snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Romy 09-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Camerabewaking

Camera met infrarood laten plaatsen want ik heb het idee dat daar snachts rare dingen gebeuren. Nu kan ik alles mooi in de gaten houden.

Pluspunten

Snel geinstalleerd en zonder problemen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pascal 03-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super service! na mezelf buitengesloten te hebben was ik weer met 30min binnen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
leon 03-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

kluisopenen

We gingen verhuizen en we kwamen op een kluis die we compleet waren vergeten. Hij is schadeloos geopend door slotenmakersnel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mick 21-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

kerntrekbeveiliging

Onze deur was toe aan nieuwe kerntrekbeveiliging dus toen hebben we ‘s avonds besloten om een offerte aan te vragen bij slotenmakersnel.nl. Toen hebben ze de volgende dag een offerte gestuurd en daar zijn we mee akkoord gegaan. Ze zijn gisteren geweest! Vlotte werkers en alles is netjes achtergelaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden