Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 137  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

 10
Cas 08-11-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Herstelde schade

Ik had schade aan mijn slot omdat een inbreker volgend de slotenmaker probeerde mijn cilinder eruit te trekken. Het is hem gelukkig niet gelukt en de slotenmaker kon de schade goed herstellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Maaike 08-11-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geholpen bij buitensluiting

Ik had nooit eerder buitengesloten gestaan dus wist niet wat ik met mezelf aan moest. Gelukkig had een vriend van me het al eens meegemaakt en die raadde me slotenmaker snel aan. Er was binnen 20 minuten een monteur bij me en die heeft het slot verwijderd zodat ik naar binnen kon en daarna heeft het slot gewoon weer teruggezet. Hele goede service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ahmet 02-11-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Schade door inbreker

Ik werd eergisternacht wakker wegens een hard geluid bij mijn voortuin. Bleek er een inbreker actief te zijn die met een boor mijn slot probeerde te breken. Het mietje rende snel weg toen ik eraan kwam, maar wel een flinke deuk in mijn slot. Ben tevreden met de hulp die de slotenmaker me bood. De volgende dag konden ze al langskomen om de boel te herstellen en mijn verzekering heeft het grootste deel van de kosten gedekt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bas 02-11-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ben goed geholpen

Een aantal kilometer van de kust viel mijn sleutelbos in zee. Die ga ik niet meer terugvinden dus heb gebruik gemaakt van Slotenmaker Snel om mijn deur te openen. Ik hoefde niet lang te wachten en het slot was zonder schade geopend en teruggeplaatst. Ik kon ook meteen bij de slotenmaker nieuwe sleutels laten kopiëren.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Olivier 14-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gebroken sleutel

Was even schrikken toen mijn sleutel brak in het slot, maar tegenwoordig zijn er moderne slotenmakers die binnen 30 minuten al voor je deur staan. Ik was al snel weer lekker binnen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Quirrein 10-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

offerte aanvragen voor nieuwe sloten

Ik wilde mijn sloten dus vervangen, omdat ik verhuisd ben. Ik wilde eerst de kosten weten, dit kon makkelijk via de de website. Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord!

Pluspunten

Snelle reactie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Olaf 10-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een meerpuntssluiting laten plaatsen

Op de site stond goed vermeld wat een meerpuntssluiting in houdt, hoefde vandaar niet te bellen. Via de offerte knop heb ik een offerte aangevraagd en zo kwam er een afspraak voor installatie uit. Dit bedrijf levert snelle en goede service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Herman Weert 10-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Spoed

Ik had een spoed slotenmaker nodig, ik belde ze op en er kwam al snel een slotenmaker mijn kant op.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Vivianne 05-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vandaag even gebeld, want ik vroeg me af hoe een driepuntssluiting nou werkte. Mijn vraag werd netjes ontvangen en ik ben goed geholpen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Maartje 26-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige service, snel en gemakkelijk een kopie van mijn sleutels gemaakt.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden