Slotenmaker Snel klantervaringen

Slotenmakers 104  recensies

Klantervaring met Slotenmaker Snel

9.5
Christiaan 04-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie nieuwe sloten

Recentelijk verhuisd en voor alle zekerheid mijn sloten maar laten vervangen. De nieuwe sloten zijn mooi matzwart en extra veilig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Ashley 04-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sleutels binnen!

Bij een anders sleutelmaker had ik na een week mijn sleutels nog niet binnen “want het is een moeilijke sleutel”. Toen ging ik naar deze slotenmaker en de volgende dag lagen ze op de deurmat.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Ilane 25-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kerntrekken

Recentelijk is er in de wijk naast de mijne ingebroken. De criminelen schijnen gebruik gemaakt te hebben van een techniek genaamd “kerntrekken”. Gelukkig was Slotenmaker Snel bekend met deze inbraakmethode en ze konden de volgende dag al langskomen om bij mij kerntrek beveiliging te installeren. Ik kan iedereen ook aanraden om alvast te checken of je al kerntrek beveiliging hebt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ines 22-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mijn man en ik hebben een meerpuntsluiting laten plaatsen op de voordeur, we zijn tevreden en de monteur was ontzettend vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jaap Schuls 22-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik was met mijn al mijn huisgenoten aan het stappen en het was mijn taak om op de sleutels te letten. Helaas is dat niet gelukt waardoor we buitengesloten stonden. Gelukkig was de slotenmaker er als snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Iris 21-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slot openen

Mijn zoon ging op kamers, dus ik helpen met het verhuizen. Is mijn huissleutel in één van de 14 dozen gevallen. Ik kon gelukkig door een snelle monteur naar binnen en uiteindelijk heeft mijn zoon de sleutel gevonden hoor.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Richard 21-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meerpuntssluiting

Ik ben nu voorzien van een meerpuntssluiting. Ik had eerst nog zo mijn vragen, dus had even gebeld en de telefoniste nam ook echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Bart 19-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meerpuntssluiting

De inbrekers worden nu buiten de deur gehouden sinds ik een meerpuntssluiting heb.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Levy 19-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Spoedservice

Zeer snelle spoedservice.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Thijs 18-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

's nachts buiten

Als je diep in de nacht thuiskomt na het uitgaan en erachter komt dat je sleutels weg zijn ben je niet heel tevreden. De slotenmaker hield daar gelukkig wel rekening mee en was binnen een kwartiertje tevoorschijn gekomen om me naar binnen te helpen. Hij heeft het slot zonder schade verwijderd en weer teruggeplaatst.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1011
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden