Slotenmakers aan huis klantervaringen

Slotenmakers 45  recensies

Klantervaring met Slotenmakers aan huis

 10
nicolet 11-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

buitengesloten

Tweede keer dat ze de deur voor me moesten open. Superhelden zijn het!

Pluspunten

helden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
wessel 11-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

sloten vervangen

Wij zijn verhuisd naar een klushuis en het was zeker nodig om alle sloten te vervangen. Ze waren allemaal oud en zonder keurmerk. Het had zelfs geen kerntrekbeveiliging! Alles is nu goed veilig en netjes geinstalleerd.

Pluspunten

netjes werk geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
sander 06-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

meerpuntssluiting

Nieuwe meerpuntssluiting laten plaatsen, werkt prima.

Pluspunten

netjes te werk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
roos 06-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

SKG

Ons slot heeft geen keurmerk dus we hebben een offerte aangevraagd voor 1 met SKG keurmerk!

Pluspunten

mooie en duidelijke site

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
lillian 05-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

service

De service was top!! Complimenten!!!!

Pluspunten

top service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
wilco 05-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

buitengesloten

Was me sleutels weer is kwijt, dus had slotenmakersnel nodig. De deur was binnen 20 minuten weer open.

Pluspunten

snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
berry 04-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

kerntrekbeveiliging

Nieuw anti-kerntrekbeslag laten plaatsen door deze slotenmaker en we zijn er tevreden mee

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
quincy 04-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

buitengesloten

Mn moeder was haar sleutel kwijt, ze is al best oud dus ze zal wel vergeten zijn waar ze hem neer had gelegd. Ik was toen op vakantie en had de slotenmaker voor haar gebeld. De slotenmaker begreep de situatie en handelde goed. Mijn moeder vond hem heel erg lief.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
John 01-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik had alleen simpele sloten op alle deuren dus ik ging maar op zoek naar welk slot het beste bij ons past. Zo hebben we gekozen voor meerpuntssluitingen, zevenpuntssluitingen om precies te zijn. Het is netjes geinstalleerd en ik ben er blij mee.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Patrick 01-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik was buitengesloten

Ze moesten de deur voor me openmaken en dat deden ze erg snel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden