Slotenmakers aan huis klantervaringen

Slotenmakers 122  recensies

Klantervaring met Slotenmakers aan huis

9.5
Pepijn Schoenmaker 01-02-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Opgesloten in huis

Mijn voordeurslot was kapot gegaan terwijl die 's nachts op slot stond. Ik kon de deur dus niet meer uit. Comfortabeler dan buitengesloten staan, maar toch niet als te fijn. Gelukkig kon ik via het raam communiceren met de slotenmaker van slotenmaker aan huis en hij had binnen 20 minuutjes het slot geopend.

Pluspunten

Slotenmaker was snel op locatie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Paul 31-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Spoedservice

Dankzij jullie spoedservice zit ik nu weer lekker op de bank. Heel erg fijn dat jullie ook 's nachts werken. Buitengesloten staan is toch iets waar je niet aan denkt totdat het gebeurt, dus ik was blij dat ik jullie kon bereiken.

Pluspunten

's nachts bereikbaar

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Bart-Jan 31-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goeie service voor nieuwe sloten

Ik had een nieuw slot nodig omdat mijn oude te verroest voor woorden aan het raken was. Slotenmakers Aan Huis gaf me de keuze uit verschillende soorten sloten en legde erbij uit hoe ze werkte en wat de goede opties waren. Zo heb ik een goed geïnformeerde keuze kunnen maken.

Pluspunten

alles was goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jelle Visser 27-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede prijs voor spoedservice

Ik heb slotenmakers aan huis gebeld toen ik buitengesloten stond. Vorige keer belde ik een andere slotenmaker en was ik heel erg duur uit, maar deze mensen konden me helpen voor een veel lagere prijs. Ze waren er ook binnen een halfuurtje dus ik heb niet lang hoeven wachten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bas 13-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Sloten laten vervangen

Ik was net verhuisd naar een nieuw huis dus ik vond het wel noodzakelijk om de oude cilindersloten van de vorige bewoner te laten vervangen. Ondanks dat het een grote woning is met veel sloten was de vriendelijke monteur in een uurtje alweer klaar.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pawan Saniki 13-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Nieuw slot

Het oude slot op mijn achterdeur kon echt niet meer mee dus ik heb een slotenmaker een nieuwe laten installeren. De slotenmaker was mooi op tijd conform afspraak, attent en vriendelijk en hij voerde zijn werk adequaat uit. Het nieuwe slot is ook van goede kwaliteit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Amber Vught 06-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sleutels

Ik had maar één sleutel voor mijn voordeur. Leek me niet zo handig dus ik heb er een aantal bij laten maken door de slotenmakers. Binnen een dag lagen deze al op de deurmat en ze werken allemaal prima!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Mako 06-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Inbraakpoging bij mijn huis

Ik kwam gisteravond thuis en er zat een deuk in mijn slot op de voordeur. Volgens de slotenmaker is dat waarschijnlijk een poging tot inbraak geweest. Omdat ik me toen toch wel een beetje aangevallen voelde heeft de slotenmaker een meerpuntssluiting gemonteerd zodat een inbreker sowieso niet binnen kan komen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Jary 23-12-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vijfpuntssluiting besteld

Mijn nieuwe vijfpuntssluiting werd vroegtijdig bezorgd door een monteur en die kwam 'm meteen voor me installeren. Hij heeft het netjes gedaan en het sluitwerk werkt helemaal naar behoren. Netjes gewerkt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Caab 23-12-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Spoedservice

Ik had al een slechte dag gisteren en toen brak ook nog mijn sleutel af in het slot. Na het bellen van de spoedservice leek het gelukkig allemaal mee te vallen. De monteur kwam 20 minuutjes later aan en kon de sleutel verwijderen zonder schade aan het slot.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden