Slotenmakers aan huis klantervaringen

Slotenmakers 99  recensies

Klantervaring met Slotenmakers aan huis

9.0
Sidney Twachten 05-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Anti kerntrekbeslag

Mijn tante was nog niet helemaal op de hoogte van de laatste trends in de beveiliging en ze had nog geen kerntrek beveiliging. Ik heb samen met de slotenmakers haar weten te overtuigen dat het verplicht is en de monteur kon al snel een afspraak maken. Goed geregeld van Slotenmakers aan Huis!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Chocolaterie Van der Vis 05-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gebroken sleutel

Mijn sleutel was afgebroken in het slot en ik kon niet meer naar binnen. slotenmaker aan huis kon gelukkig alles fixen. Ze konden snel de sleutel uit het slot verwijderen zodat ik mijn huis weer in kon en ik kon meteen een nieuwe sleutel bij ze bestellen. Die is vandaag binnengekomen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Meike Sitbout 02-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

verhuist

Ik heb samen met mijn vriendin een woninkje gekocht maar zij wilde graag alle sloten vervangen omdat ze bang is dat er nog iemand met de sleutel rond loopt dus dat hebben we door dit bedrijf laten doen

Pluspunten

begripvol

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Meike Sitbout 02-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

cilinderslot vervangen

Mn cilinderslot had geen keurmerk en las ergens dat de inbrekers dan heeeeel makkelijk binnen komen. Heb nu voor SKG3 gekozen! Go big or go home hahahahaha

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Meike Sitbout 02-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

vervangen sloten

Er is een huisgenoot weg gegaan na wat ruzies en discussies en weigerde de sleutel in te leveren. We hebben met zijn alle besloten dat het beter zou zijn als de sloten allemaal vervangen zouden worden, voornamelijk voor onze eigen veiligheid. Een afspraak maken ging super makkelijk!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Dhr Halskamp 01-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gebroken slot

Te lang niet naar de kwaliteit van mijn slot gekeken en als resultaat ging mijn slot afgelopen nacht niet meer open. Heel fijn dat ik dan een slotenmaker kan bellen die er met een half uurtje is, want nog niet al te lang geleden zou ik uren hebben moeten wachten.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Freek 01-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Adviseur tips

Ik heb een veiligheidsadviseur van de slotenmaker langs laten komen en die vertelde mij dat een duur nieuw beveiligingssysteem niet nodig was als ik simpelweg een meerpuntssluiting bij de voor- en achterdeur laat installeren. Met die tip heeft de adviseur mij een hoop geld bespaard.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dani 29-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Topmonteurs

Die twee knappe monteurs die bij ons langskwamen mochten nog wel wat langer blijven :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Snackbar Brederode 29-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Herstel na inbraak

Bij mijn pand is gisteren een inbraakpoging geweest. Het is ze gelukkig niet gelukt maar wel flinke schade aan mijn deurbeslag. Slotenmakers aan huis stuurde snel 2 monteurs deze kant op en die konden de boel verbazingwekkend snel herstellen.

Pluspunten

Slotenmaker was snel op locatie

Suggesties

Prijs was wel aan de dure kant, gelukkig verzekerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sander 25-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helden

2 Dagen geleden, op zaterdagnacht, hebben jullie mij geholpen toen ik rond middernacht thuiskwam en mijn sleutel kwijt was. Ik moet er nog steeds niet aan denken hoelang het had geduurd om binnen te komen als jullie er niet waren. Jullie hebben echt mijn weekend en mijn nachtrust gered. Ik zal jullie aan iedereen in de stad aanraden want ik ben jullie nog steeds dankbaar.

Pluspunten

S' nachts bereikbaar

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...910
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden