Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 330  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

6.5
Sandy Egbreghts-Uchtmann 29-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Sinds zaak door Ilana Malingré in behandeling is genomen zeer positef

Vooraf aan de behandelname door Ilana Malingr helaas zeer frequente andere letselschade advocaat en delay in de vertegenwoordiging. Sinds zij de belangenbehartiger is geworden een positieve en proactieve aanpak.

Suggesties

Duidelijkere communicatie naar cliente bij wisseling van advocaat en wisseling zo veel mogelijk beperken.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
5.0
Inlevingsvermogen
7.0
Afspraken nakomen
3.5
Bereikbaarheid
4.5
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Oei, dat zijn geen goede rapportcijfers, daar kun je niet mee thuiskomen. Daarom heb ik het dossier doorgenomen om te zien waar wij, als organisatie, steken hebben laten vallen. Afgezien van het wisselen van behandelaren, kan ik niet echt ontdekken waar het fout is gegaan. De eerdere behandelaren hebben Ridder Letselschade inmiddels allemaal verlaten en dat is niet voor niets. Zij hebben te weinig regie gevoerd in hun dossiers, hadden er geen plan bij. Ik zie niet dat dat in deze zaak ook zo is geweest, maar de beleving van onze cliënte is wel dat er afspraken niet zijn nagekomen en dat de snelheid van handelen volstrekt onvoldoende was. Wat dat laatste betreft, dat ligt vaak aan externe omstandigheden, zoals het niet verstrekken van medische informatie door de artsen, het niet reageren door verzekeraars, etc. Maar goed, hier moeten we lering uit trekken en dat zullen we ook zeker doen. Fijn dat Ilana Malingré er uiteindelijk zo'n voortvarende wending aan heeft kunnen geven met een heel goed resultaat aan het einde. Jammer dat dat niet in de cijfers tot uitdrukking is gebracht.
9.0
Janneke 27-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Stephan Mulder 23-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Klantvriendelijk, meelevend, professioneel!

Ridder letselschade is een klantvriendelijk, meelevend, professioneel bedrijf, die ik een ieder aan kan raden. Staan voor je klaar en hebben overal een antwoord op. Ik kan nog genoeg over zeggen, maar ze krijgen gewoon een dikke 10!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
J.Hop-Stilma 10-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na mijn ongeval heeft Ridder letselschade alles prima voor mij geregeld

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
R.B. van der Spek 10-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

In één woord: TOP!

Zeer positief

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Brenda 10-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Auto ongeluk gehad en ben goed geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Manuela rave 07-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top geweldig

Goed behandeld

Pluspunten

Goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.5
IVANAH JANSEN 07-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

JAMMER DAT HET PROGRES ERG LANG DUURDE. EN DAT MIJN CONTACTPERSOON OPEENS WAS VERANDERD ZONDER IETS TE ZEGGEN

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
2.5
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt voor deze review! We hebben x een 10 gescoord, hoe mooi is dat! Twee x een 9,5 maar ook een 2,5. Het is wel vreemd dat wij dan op een 6.5 uitkomen . . . . Bovendien is de snelheid nou juist bij uitstek een terrein waarop niet alleen wij, maar vooral ook de tegenpartij invloed heeft. Wij zien dat bij verzekeringsmaatschappijen veel vertraging ontstaat, vooral bij het medisch secretariaat. Jammer dat wij daar op afgerekend worden. Ook over de 6.5 voor kennis en vakmanschap kunnen wij niet tevreden zijn. Alhoewel wij niet weten wat daar precies is misgegaan, nemen wij dat natuurlijk wel mee met de totale beoordeling. Tot slot: soms kan het zijn dat een collega de organisatie verlaat. Dan wordt een dossier overgenomen en schrijven wij een brief waarin dat wordt aangekondigd. We gaan kijken of dat persoonlijker kan. Bedankt!
 10
Linda Leeuw 03-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Werd altijd keurig geholpen.En altijd keurig teruggebeld

Ben blij dat ik geholpen ben door Ridderletselschade. Zij hebben voor mij het beste eruit uitgehaald

Pluspunten

Ik heb 3 verschillende advocaten gehad die mij hielpen. De laatste was een zeer kundig persoon. En heeft veel voor me voorelkaar grkregen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Claudia Zoontjes 27-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed en professioneel!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen