Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 366  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

8.0
Vincent Kok 02-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Over het algemeen heel erg tevreden

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Denise Montauban 27-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een prettige ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Samir benayad 24-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Toppers

De heer A van der meer heeft ons bijgestaan En uitstekend werk vericht .

Pluspunten

Luisterend oor Goede communicatie Gaat ervoor

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
k.l. schoonderwoerd 22-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

goed

goed

Pluspunten

goed

Suggesties

goed

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
M Polane 20-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg tevreden

Mevr Maligre'- de Groot heeft mij erg goed verdedigd tegen de wederpartij. Dikke 10 voor deze dame

Suggesties

Zal iedereen in mijn omgeving dit kantoor adviseren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jan Boukes 14-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontzettend dankbaar voor de (waanzinnige) belangenbehartiging tijdens de zwaarste periode die ik meegemaakt heb.

Z'n 1,5 ben ik bijgestaan door mevrouw Schlepers van Ridder Letselschade. Mijn moeder heeft het eerste contact gelegd na haar onderzoek naar een letselschade jurist/advocaat en gelijk de volgende dag ben ik opgebeld. Er volgde al snel een intakegesprek waarin ik alles van het ongeluk en de periode daarna heb kunnen vertellen en dit heb ik nooit meer hoeven herhalen, ik hoefde mij enkel te richten op het herstel (dat was echt prettig en een opluchting, voelde me meer dan gehoord). Vanaf het begin ben ik altijd goed, snel en duidelijk geïnformeerd in en over het traject. En ook tot aan het einde van het traject voorzien van heldere adviezen. Eerlijkgezegd heb ik na een tijdje denken geen enkel minpunt kunnen bedenken, dit zegt volgens mij meer dan genoeg. Ik wil mevrouw Schlepers daarom ook erg bedanken.

Pluspunten

Begaan, Oprecht, Professioneel, Heldere uitleg en adviezen, Reageert Snel, Goed bereikbaar en heeft veel kennis.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Thom 08-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed bereikbaar, kan alles goed uitleggen in begrijpelijke taal. Alle duurde langer dan gedacht, maar Ridder bleef goed bijstaan en adequaat reageren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Erik Wezeman 25-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mevr Ilana Malingré heeft mijn belangen behartigd, super en professioneel !!

10-2017 hebben wij een auto ongeluk gehad, nooit mee te maken gehad, beter ook van niet. In de tijd en bureau ingeschakeld, verschillende personen gehad, maar ja dat kwam niet verder, werd niet op de hoogte gehouden, zelf maar weer bellen. Tot paar maand geleden 2021 contact opgenomen met ridder letselschade, afspraak gemaakt. IIana heeft ons verhaal aangehoord, heeft van het andere bureau het volledige dossier gehad, in een hele korte tijd alles doorgespit. Terugkoppeling gehad van plan van aanpak, van Ilana & secretaresses niet te vergeten, en nu naar elkaars tevredenheid opgelost.

Pluspunten

Ga voor Ridder Letselschade Goede advies, Professioneel medewerkers , Hier word je gehoord. Werken snel en resultaatgericht !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bart van der Brugge 22-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mevrouw Schlepers heeft mijn zaak heel snel en met goed gevolg afgehandeld. Zeer strak in de communicatie en zet er goed vaart achter.

Zie bovenstaande. Mevrouw Schepers was helder in de communicatie over hoe ze te werk zou gaan en heeft mij gedurende het proces goed geinformeerd over de voortgang. Ook bewaakte ze de voortgang zodat er geen onnodige vertraging werd opgelopen.

Pluspunten

zie bovenstaande

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Fma 17-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig!!!!

Dhr. de Ridder heeft mij echt ontzettend goed geholpen in een al lang durende zaak. Wat ben ik blij dat ik dhr. de Ridder heb gevraagd om mij te helpen. Met ontzettend veel kennis, inlevingsvermogen en vakmanschap heeft dhr. de Ridder er voor gezorgd dat mijn dossier vol tevredenheid is afgerond. Ik werd altijd goed en snel geholpen met al mijn vragen. Echt een hele grote aanrader voor iedereen die (helaas) te maken krijgt met Letselschade.

Suggesties

Super tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden