Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 293  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

9.0
Jamie koetsier 01-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Positief! Gehoord en gezien worden.

Bijna anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met ridder letselschade nav een auto ongeluk waarin ik betrokken was geraakt. Via een kennis ben ik bij Ridder letselschade terecht gekomen gezien hij hier zelf een erg positieve ervaring had gehad. De eerste 8 maanden waren redelijk moeizaam qua contact met zowel de tegenpartij als met de expert personen schade. Hierdoor bleven wij vaak in het ongewisse over de stand van zaken betreft deze zaak en eventuele betalingen etc. Na 8 maanden heb ik mevrouw Malingré- de groot als personenschade jurist toegewezen gekregen en hier heb ik een hele positieve ervaring mee gehad. Ons intake gesprek was zeer uitgebreid waarbij zij veel over haar zelf vertelde en haar loopbaan carrière. Ze had zich uitstekend ingelezen in mijn zaak en wist mij ook precies te vertellen welke koers wij zouden gaan varen. Ze kwam strijdlustig en professioneel op mij over. In de loop van de maanden hebben wij veel contact gehad en heeft zij mij en mijn partner continue aangehaakt over alle communicatie die er plaatsvond met de tegenpartij. Bij al het contact ben ik erg betrokken geweest. Het heeft mij sterk het gevoel gegeven dat ik gezien werd. Ridder Letselschade is altijd goed bereikbaar geweest en wij werden altijd aller vriendelijks te woord gestaan door de secretaresse. Heel fijn! Met het eind resultaat ben ik zeer tevreden en ik wil Ridder Letselschade, en met name mevrouw Malingré-de groot en Paula de Boer, heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben!

Pluspunten

Goede communicatie. goed telefonisch bereikbaar. Er wordt geluisterd.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Raymon Lafranceschina 20-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend geholpen

Ik vind dat ik uitstekend goed ben geholpen! Ik zeer tevreden over de uitslag en de afronding van de zaak.

Pluspunten

Wegens Corona ging het proces natuurlijk langzamer maar daar kunnen jullie niks aan doen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
E.M.J 20-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super tevreden.

Zeer prettig contact,inlevingsvermogen, juiste kennis, snel met de zaak beginnen Goed begeleid worden gedurende het traject.Fijne snelle afhandeling .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
J 16-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prettige ervaring

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Inlevingsvermogen
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Kirsten 14-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ben super goed geholpen en super tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
JHS 12-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prettige samenwerking

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Inlevingsvermogen
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Wilma de Graaf 08-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben prettig geholpen en met de juiste ervaring kom je een heel eind.

Zeer prettig contact gehad en zal zeker als het nodig is. Weer met deze firma de onderhandelingen doen.

Pluspunten

Geen

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Iris IJpeij 07-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel positief, prettig geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
H.kok 07-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed

Netjes geregelt

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Inlevingsvermogen
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Anouk 05-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer behulpzaam

Uit spontaniteit het bureau ingeschakeld, en bleek dat ik jullie harder nodig had dan ik ooit had gedacht. Bedankt voor alle hulp!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
 10
Inlevingsvermogen
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen