Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 177  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
Bram Bevelander 22-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goede begeleiding in onze zaak.

Zonder de hulp van Ridder letselschade hadden we het niet gered,met de deskundigheid zijn we erg blij.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
maureen de kruijf 16-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Bij aanvang werd ik goed genformeerd over de gang van zaken, ik had daar geen ervaring mee.

op zeker moment stagneerde de communicatie als gevolg van ziekte/absentie binnen de organisatie en het dossier werd overgedragen. Als client kreeg ik de indruk dat er grote werkdruk was. Echter, na het uitspreken van mijn onvrede, is daar zeer goed op geageerd, er werd netjes excuus gemaakt ( de kwaliteit van een bedrijf is min of meer ook te meten hoe zij omgaan met klachten) en het dossier werd goed opgepakt. Ik kreeg altijd netjes antwoord op mijn vragen en werd goed bijgestaan met advies. ook is het dossier naar tevredenheid ( bijna) afgerond.

Pluspunten

zie ervaring

Suggesties

Ridder letselschade is mij aanbevolen door een specialist welke ik bezocht ivm mijn fysieke en mentale klachten, ik begrijp dat deze aanbeveling is gedaan. Zij zijn accuraat en professioneel, maar vooral ook erg menselijk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
Henriette Plender 21-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden over de verleende bijstand

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J.Venema 16-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Ridder Letselschade. Ik heb mij erg goed gehoord gevoeld en zij hebben mij steeds op de hoogte gehouden van alle activiteiten die zij ontplooiden. De afwikkeling is zeer professioneel gedaan.

Ik ben dus zeer content en tevreden met de bijstand die dit bedrijf mij geboden heeft. De tijd die zij er aan hebben besteed was geweldig. Dank voor deze mooie uitkomst!

Pluspunten

Accuraat, vriendelijk, begripvol, professioneel en geheel gehouden aan alle afspraken! Shapo!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mevrouw E.D.M. Vorstermans 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joke 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De medewerkers van ridder letselschade hebben mij prima bijgestaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Bedankt Joke, je was een fijne cliënte. Ik hoop dat je ons niet meer nodig zult hebben!!
7.5
Sarikaya 10-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed verlopen

Redelijk

Pluspunten

Veel ervaring

Suggesties

Kan sneller met paar dingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Ridder Letselschade
Reactie van Ridder Letselschade
Helaas geen cijfer boven ons gemiddelde. Maar, als je het gemiddelde van alle cijfers berekent, kom je een punt hoger uit. Vreemd!
 10
Cor Broekhuijse 28-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne persoonlijke benadering. Luisterend oor. Professioneel.

Pluspunten

Altijd direct contact.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janouk Hartog 20-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het heeft even geduurd, maar het lag absoluut niet aan de advocaten van Ridder! Zij stonden altijd voor mij klaar, en hebben fantastisch geholpen.

Na een bedrijfsongeval in de zorg contact gezocht met Ridder letselschade. Vanaf het eerste contact was het al vertrouwd. Je word tijdens het ‘proces’ erg goed begeleid en overal over geïnformeerd. De advocaten en secretaresses zijn ontzettende lieve en behulpzame mensen. Wanneer ik belde voelde het vertrouwd en ik wist zeker dat het goed zou komen. En het is ook goed gekomen, ik wil daarom ook iedereen super bedanken voor alle inzet!

Pluspunten

Voelt meteen vertrouwd aan, goede hulp. Luisterend oor, nog nooit teleurgesteld. Hebben echt alles gedaan wat ze konden (en zelfs meer) in een woord: Fantastisch!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
C. Heij 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Profesioneel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen