Ridder Letselschade Zeewolde klantervaringen

Advocatenkantoren 237  recensies

Klantervaring met Ridder Letselschade, Zeewolde

 10
D. Dijkstra 09-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben zeer tevreden met wat de heer Rietveld in deze zaak voor mij betekend heeft.

Na een geschil met mijn verzekeraar en de verzekeraar van de wederpartij heb ik vrijblijvend contact opgenomen met Ridder Letselschade omdat ik letsel had overgehouden aan een motor ongeluk. Een dag later hadden we al een gesprek bij mij thuis en heb ik besloten om mij door Ridder Letselschade te laten bijstaan. Een hele goede keus. De heer Rietveld heeft kennis van zaken en heeft mij heel goed bijgestaan. Ik had niet verwacht dat we met de wederpartij tot een gewenste oplossing zouden komen maar dankzij de heer Rietveld zijn we uiteindelijk tot een hele goede oplossing gekomen.

Pluspunten

- goede communicatie - kennis van zaken - hoge kwaliteit - het belang van de klant staat centraal - komt afspraken na - fijn dat het eerste gesprek bij mij thuis kon plaatsvinden

Suggesties

nvt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De heer N. Jagan 07-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Alles is naar mijn wens verlopen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Peter Dorrestein 27-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakkundig, komen hun afspraken na en comminuceren duidelijk

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Xandra Kwinten 19-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijk, betrokken, professioneel

Na een aanrijding met een speedbike scheurde mijn voorste kruisband af. Ik moest geopereerd worden en kon een aantal maanden mijn werk als ZZP er niet uitvoeren. De ridder heeft met hun kennis me erg geholpen. Fijn dat mijn dossier nu dan ook bijna gesloten kan worden zodat ik de nare periode voor mezelf in mijn hoofd ook kan afsluiten.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Bart Timmers 13-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer aardige, snelle en adequate adviezen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Gerard Bakker 11-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Wij zijn geweldig bijgestaan en geholpen.

De Ridder heeft ons op een plezierige en duidelijke wijze geholpen. Wij zijn hier zeer tevreden mee.

Pluspunten

Altijd tijd. Duidelijke uitleg. Huisbezoeken waren prettig. Antwoorden op vragen werden snel terug gekoppeld.

Suggesties

Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sabir Aheddouch 05-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top samenwerking!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Sandra Uijlenhoed 04-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

gewoon super service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Roy van Wooning 03-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Latifa 29-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ridder letselschade heeft mij vanaf het begin goed begeleid en geïnformeerd.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen