Kelderman Orthodontie Zeist klantervaringen

Orthodontisten 43  recensies

Klantervaring met Kelderman Orthodontie Zeist

8.0
Jotte Fernhout 04-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Fernhout, Hartelijk dank voor het invullen van onze klantervaring. Wij zijn blij weer met deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
9.0
Fleur Sluijter 28-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Blij met het resultaat.

Fijne ortho.

Pluspunten

Professioneel, mooi en schoon pand; aardige mensen.

Suggesties

- Meer uitleg over de volgende stap en over het mechanisme van de beugel (verschillende draden, de losse beugel en de elastiekjes). - Meer mogelijkheid om een afspraak te verzetten of om over echt 6 weken een afspraak te maken ipv over 7 of 8 weken. Het lijkt of jullie wat onderbezet zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Sluijter, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn te vernemen dat u zeer tevreden bent met het behaalde resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
 10
Joyce van Apeldoorn 19-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super orthodontisten en geweldige medewerksters! Echt een aanrader. Twee zoons met een prachtig eindresultaat en een mooi gebit voor decreet vang in leven!

In 1 woord GEWELDIG!

Pluspunten

Vakkundig, vriendelijk, behandelplan zoals vooraf besproken uitgevoerd.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Van Apeldoorn, Hartelijk dank voor deze schitterende review. Wij zijn erg blij dat jullie zo enthousiast en blij zijn met ons als praktijk en uiteraard het allerbelangrijkste het behaalde resultaat. Uiteraard wensen wij uw 2 zoons veel geluk met deze mooie nieuwe glimlach! Met vriendelijke groet, team Kelderman.
9.0
Simone Berger 12-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professionele en vriendelijke medewerkers

Zeer positief!

Pluspunten

Vakkundige kennis

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Berger, Dank voor het invullen van onze klantervaringen. Wij zijn erg blij dat u zo positief bent over de behandeling. Uiteraard wensen wij u veel plezier met het behaalde resultaat. Met vriendelijke groet, team Kelderman.
 10
Loes Kruisheer 07-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb een heel fijn behandeltraject gehad!

Bedankt voor de ontzettend fijne behandeling, ik ben erg blij met het resultaat, eigenlijk is het nog mooier geworden dan ik had gehoopt! Ik heb jarenlang ontevreden met mijn gebit rondgelopen, maar dankzij jullie behandeling heb ik meer zelfvertrouwen en heb ik een gezonde beet gekregen. Mijn gebit staat nu goed, en hiermee verbeterde niet alleen mijn zelftevredenheid maar ook de gezondheid en levensduur van mijn tanden, wat ik erg belangrijk vind, aangezien ik maar één gebit heb.

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijke orthodontist en assistenten, schone praktijk, afspraken worden goed nagekomen.

Suggesties

iets meer duidelijkheid over het vervolg van het behandeltraject. Ik heb een tijd gehad dat ik niet goed wist waar ik aantoe was.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Loes, Dank voor het invullen van deze beoordeling! Wij zijn erg blij met deze beoordeling en tevens ook dat je zeer tevreden bent met het behaalde resultaat. Wij wensen jou veel plezier met jouw nieuwe prachtige gebit. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie.
7.5
Edmar Voeten 29-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer Voeten, Dank voor het delen van deze beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
6.5
Dibbets 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede kwaliteit, communicatie kan beter.

Traject duurde langer dan bij start aangegeven (3 jaar ipv half jaar) en eerste twee jaar hadden wij een ortho die erg moeilijk verstaanbaar was (Pablo). Het laatste jaar zijn we veranderd van dag en hadden een hele fijne duidelijk communicerende lieve vrouwelijke ortho. Hiermee verbeterde de communicatie en dus onze tevredenheid.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Dibbets, Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen. Uiteraard vervelend te vernemen dat de behandeling langer heeft geduurd dan oorspronkelijk gepland. Tevens vinden wij het prettig te horen dat u uiteindelijk het laatste jaar naar tevredenheid bent geholpen! Uiteraard wensen wij u veel plezier van het behaalde resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
8.0
Lisette 24-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positief. Professioneel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Lisette, Dank voor jouw reactie en beoordeling. Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons in de praktijk!
9.0
Mascha Schreuders 14-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Groot vakmanschap en zeer professioneel.

Professioneel Vakkundig Vriendelijk Bij problemen direct beschikbaar

Pluspunten

Zie boven

Suggesties

Ik vond het lastig dat agenda zo vol zat, dat als een afspraak verzet moest worden door omstandigheden, het weken later pas ingepland kon worden (waardoor beugeltraject langer duurde)

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Schreuders, Hartelijk dank voor het invullen van deze mooie ervaring! Wij zijn blij dat u een goede ervaring in onze praktijk heeft en u tevreden bent met het behaalde resultaat. Uiteraard zijn wij een erg drukke praktijk en is het soms wat lastig afspraken op korte termijn te verplaatsen. Dank voor uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
8.0
Winnie Zhou 08-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel, professioneel, modern en een ortho om weer terug te komen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Winnie, Bedankt voor je review. Geniet van het resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen