Kelderman Orthodontie Zeist klantervaringen

Orthodontisten 26  recensies

Klantervaring met Kelderman Orthodontie Zeist

3.0
A. Wessels 15-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Uit de regio

Lang traject met beugel. Niet duidelijk wat er elke maand gebeurde, leek soms elkaar tegen te spreken. Niemand had door dat dochter bijna 18 werd en spoed was geboden.

Ik heb niet altijd begrepen wat er in de mond van dochter gebeurde. Zij zelf ook niet. Ik werd aanvankelijk aan de telefoon niet op de hoogte gebracht. Geeft het gevoel dat je maar met controles en betalen bezig blijft, zonder inzicht in behandeldoel. Opeens kordate acties toen de leeftijd van 18 naderde. En nadat ik de hoofdortho zelf aan de lijn kreeg.

Suggesties

Communicatie/dossier in kunnen zien over de stand van zaken qua behandelingen.

Klantvriendelijkheid
3.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Wessels, Hartelijk dank voor het doorgeven van uw ervaring. Wij streven er naar alle behandelingen binnen de vooraf opgegeven behandelduur af te ronden. Vervelend om te lezen dat u dit gevoel niet heeft gehad. Wij zullen uw ervaring meenemen in het verbeteren van onze communicatie naar de pati?nten en hun ouders. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
 10
Paulien van der Klij 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend, dochter houdt er een prachtig gebit aan over.

Pluspunten

Betrouwbaar, professioneel, afspraken worden goed nagekomen en strak timeschedule (geen lange wachttijden voor een afspraak).

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw van der Klij, hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen voor in het invullen van onze klantervaring. Wij hopen dat uw dochter lang zal genieten van haar mooi glimlach. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
6.5
Sophie van Dijk 26-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima

Prima

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
5.5
Professionaliteit medewerkers
5.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Sophie, hartelijk dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen voor het invullen van onze vragenlijst. Wij nemen de opgegeven beoordeling mee in de verbeteringen binnen onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
7.0
Elma van Wijk 11-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Alles heeft wel erg lang geduurd. Wouter ging altijd alleen, pas toen wij af en toe meegingen naar de controles en vroegen hoe lang het nog ging duren, kwam er eindelijk schot in de zaak

fijne orthodontiepraktijk, professioneel. Jammer dat er ook een orthodontist werkt, ongetwijfeld kundig en professioneel, maar nog zeer matig Nederlands spreekt, was moeilijk om hem te volgen, Dit was ons 3e kind bij jullie praktijk, verder erg tevreden!

Suggesties

betere communicatie, ook met ouders

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
4.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw van Wijk, bedankt voor het doorgeven van uw klachtervaring over onze praktijk. Wij gaan ons best doen om ouders beter te informeren over de voortgang van de behandeling. Fijn dat wij het vertrouwen hebben gekregen om uw 3 kinderen te mogen behandelen. Wij hopen dat zij lang van het mooie resultaat zullen genieten! Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
9.0
Rodnie de jonge 04-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed en fijn

Pluspunten

Prettig dichtbij

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Louise Cruz 26-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel blij mee !

Er was ooit een assistent dat ik helemaal niet leuk vond, ze was koud, geautomatisserd, en behandeldt mij als een achterlijk.

Pluspunten

Beste aanwinst van dit praktijk is Pablo, hij legt het heel goed uit wat moet en wat moet niet met jou tanden gebeuren, heel professioneel! hij houdt van zijn werk.

Suggesties

Prachtig prachtijk! heel mooi en schoon, iets van de science fiction, ik moet aan de "Coma" film denken. Er kan wat kunstzinnig en kleurig op de wanden komen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Lisette Geelen 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben heel tevreden over de behandeling, het nakomen van de afsrpaken en de communicatie.

Pluspunten

Mooie zaak, aardig personeel.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Suzan 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vriendelijk en proffesioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
edith smulders 12-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

positief, zou het zo weer doen :-)

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
5.0
Hendrik Jansen 22-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijke mensen, maar afspraken worden niet nagekomen.

Pluspunten

Mooie en hygenische praktijk echter wel het gevoel dat je een nummertje bent en zo snel mogelijk weer uit de stoel moet.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
3.0
Afspraken nakomen
4.5
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer Jansen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zouden graag met u in contact komen om na te gaan wat wij kunnen verbeteren aan onze communicatie/informatieverstrekking. Waar mogelijk kunnen wij onze werkzaamheden hier op aanpassen. Uiteraard kunt u dit anoniem doen door een bericht op onze website achter te laten of door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen