Kelderman Orthodontie Zeist klantervaringen

Orthodontisten 59  recensies

Klantervaring met Kelderman Orthodontie Zeist

8.0
M. Schippers 25-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne mensen, werken op tijd.

Altijd contact mogelijk ook per mail.

Pluspunten

Fijn die notificaties voor de afspraak.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Friedolien de Vries 11-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ortho, communicatie is goed, afspraken plannen soms wat lastiger,

Pluspunten

Communicatie, professioneel, fijn dat de ortho altijd even een check doet.

Suggesties

Receptie is vriendelijk maar kan soms ook wel star zijn in het maken van afspraken. Blij dat we overgestapt zijn naar Kelderman.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Dianne Smit 19-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede kwaliteit, alleen communicatie over verloop kan beter.

Pluspunten

Vriendelijk en goede kwaliteit beugel geleverd.

Suggesties

Misschien iets meer communiceren met de ouders over het verloop van het traject door middel van tussentijds rapport mailen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Bram 13-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel en hulpzaam

Goed overleg en klantgericht

Pluspunten

flexibel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Ilias Loukili 12-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuk proces, leuke ervaring en goed resultaat.

Suggesties

Ik had moeite met het nakomen van de afspraken in het begin. Misschien kunnen jullie in het systeem zetten dat als een persoon lang niet is geweest dat jullie hem bellen/herinneren dat hij moet komen voor een afspraak of controle.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.5
Roos 15-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne praktijk keurig

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Roos, bedankt voor de review. Geniet van het resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
7.0
Van welderen 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ortho. Informatie naar ouders kan beter na controle/behandeling

Goede ortho. Werken professioneel. Informatie na behandeling/controle naar de ouders is er niet. Zou fijn zijn als er meer info is bijvoorbeeld 1x per kwartaal of halfjaarlijks hoe het ervoor staat.

Suggesties

1x per kwartaal info naar ouders hoe het gaat en wat de vorderingen zijn

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Van Welderen, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de orthodontisten die wij in onze praktijk hebben. Tevens zullen wij uw feedback mbt het verstrekken van informatie naar ouders zeer zeker meenemen en daar ook zeker wat mee gaan doen. Wij wensen u veel plezier met het behaalde resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
 10
Stefanie Casparie 02-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima proces, volgens plan, mooi resultaat, zeer vriendelijk personeel

Wil graag Inge benoemen als een zeer professionele en klantvriendelijke medewerkster, begrijpt goed wat er pijn kan doen, veel inlevingsvermogen, een topvakvrouw!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Casparie, Heel hartelijk dank voor het delen van deze fijne ervaring. Wij stellen het zeer op prijs dat u erg tevreden bent over de behandeling en ons personeel. Wij zullen dit dan ook zeker doorspelen aan onze collega! Uiteraard wensen wij u heel veel plezier van het behaalde eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
7.0
Annette Wessels 26-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik vind het nooit zo duidelijk wat er allemaal gebeurt in de consulten. Dat geeft het gevoel dat het maar voortduurt, zonder te weten wat de status is (als ouder).

Suggesties

Tussenrapportages naar de ouders sturen. Als je iets wilt weten, moet je zelf meekomen. Maar de kinderen zijn zelfstandig en ik ben op mijn werk.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Wessels, Bedankt voor het invullen van deze ervaring. Wij vinden het vervelend te horen dat het af en toe wat onduidelijk is geweest naar jullie toe (als ouder). Wij proberen natuurlijk altijd zo goed mogelijk te communiceren en de behandeling zo goed en snel mogelijk af te ronden! Wij hopen dat jullie tevreden zijn met het behaalde eindresultaat en wij zullen zeker wat gaan doen met het stukje communicatie. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
9.0
Stephanie Schimmel 22-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top!

Heel positief! Professioneel, ervaren personeel. Vriendelijk en betrokken. Goede service. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, betrokken, duidelijke communicatie, klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Stephanie, Dank je wel voor deze mooie klantervaring. Wij zijn zeer blij met uw beoordeling over onze behandeling. Uiteraard wensen wij u veel plezier met het behaalde resultaat! Team Kelderman Zeist
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen