Kelderman Orthodontie Zeist klantervaringen

Orthodontisten 53  recensies

Klantervaring met Kelderman Orthodontie Zeist

7.0
Van welderen 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ortho. Informatie naar ouders kan beter na controle/behandeling

Goede ortho. Werken professioneel. Informatie na behandeling/controle naar de ouders is er niet. Zou fijn zijn als er meer info is bijvoorbeeld 1x per kwartaal of halfjaarlijks hoe het ervoor staat.

Suggesties

1x per kwartaal info naar ouders hoe het gaat en wat de vorderingen zijn

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Van Welderen, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de orthodontisten die wij in onze praktijk hebben. Tevens zullen wij uw feedback mbt het verstrekken van informatie naar ouders zeer zeker meenemen en daar ook zeker wat mee gaan doen. Wij wensen u veel plezier met het behaalde resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
 10
Stefanie Casparie 02-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima proces, volgens plan, mooi resultaat, zeer vriendelijk personeel

Wil graag Inge benoemen als een zeer professionele en klantvriendelijke medewerkster, begrijpt goed wat er pijn kan doen, veel inlevingsvermogen, een topvakvrouw!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Casparie, Heel hartelijk dank voor het delen van deze fijne ervaring. Wij stellen het zeer op prijs dat u erg tevreden bent over de behandeling en ons personeel. Wij zullen dit dan ook zeker doorspelen aan onze collega! Uiteraard wensen wij u heel veel plezier van het behaalde eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
7.0
Annette Wessels 26-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik vind het nooit zo duidelijk wat er allemaal gebeurt in de consulten. Dat geeft het gevoel dat het maar voortduurt, zonder te weten wat de status is (als ouder).

Suggesties

Tussenrapportages naar de ouders sturen. Als je iets wilt weten, moet je zelf meekomen. Maar de kinderen zijn zelfstandig en ik ben op mijn werk.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Wessels, Bedankt voor het invullen van deze ervaring. Wij vinden het vervelend te horen dat het af en toe wat onduidelijk is geweest naar jullie toe (als ouder). Wij proberen natuurlijk altijd zo goed mogelijk te communiceren en de behandeling zo goed en snel mogelijk af te ronden! Wij hopen dat jullie tevreden zijn met het behaalde eindresultaat en wij zullen zeker wat gaan doen met het stukje communicatie. Met vriendelijke groet, Team Kelderman
9.0
Stephanie Schimmel 22-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top!

Heel positief! Professioneel, ervaren personeel. Vriendelijk en betrokken. Goede service. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, betrokken, duidelijke communicatie, klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Stephanie, Dank je wel voor deze mooie klantervaring. Wij zijn zeer blij met uw beoordeling over onze behandeling. Uiteraard wensen wij u veel plezier met het behaalde resultaat! Team Kelderman Zeist
 10
Liv 21-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Liv, Dank voor je reactie! Goed te horen dat je zeer tevreden bent over de orthodontische behandeling. Uiteraard wensen wij jou veel plezier met je mooie nieuwe glimlach! Team Kelderman Zeist
8.0
J E Feenstra 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel en duidelijk

Prima, goed overleg mogelijk. Enige minpunt: traject duurde een half jaar langer dan vooraf was besproken

Pluspunten

Flexibel, kundig, duidelijke communicatie

Suggesties

De app werkt niet! Er staan alleen oude afspraken in, berichten die er op binnenkomen kan ik niet lezen, ondanks updating.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Feenstra, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij te horen dat u een fijne behandeling heeft gehad bij ons in de praktijk. Uiteraard vervelend dat niet de hele behandeling binnen de genoemde indicatie is gevallen. Wij hopen dat u nog lang kunt genieten van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
7.5
Evalyne de Swart 14-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima ervaringen. Het enige dat beter kan is meer communicatie over de voortgang en het vervolg van de behandeling en

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw De Swart, Hartelijk dank voor het invullen van deze klantervaring. Wij vinden het erg prettig te vernemen dat u tevreden bent over de behandeling. Tevens nemen wij het puntje van de communicatie zeker mee binnen onze praktijk. Geniet van het mooie resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
9.5
haddouti 26-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Haddouti, Hartelijk dank voor de genomen moeite. Wat goed om te zien dat u zeer tevreden bent over de orthodontische behandeling bij ons in de praktijk. Wij wensen u uiteraard heel veel plezier van uw nieuwe stralende glimlach! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
8.0
Sofia 19-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Sofia, Wij willen jou bedanken voor de moeite deze beoordeling in te vullen. Wij wensen jou uiteraard veel plezier met het behaalde resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
 10
Myrjam Wanjon 14-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekende vakkundige behandelingen! Erg tevreden, Heel hartelijk dank!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Geachte mevrouw Wanjon, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat u zeer tevreden bent met het behaalde resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen