Kelderman Orthodontie Zeist klantervaringen

Orthodontisten 34  recensies

Klantervaring met Kelderman Orthodontie Zeist

8.0
Winnie Zhou 08-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel, professioneel, modern en een ortho om weer terug te komen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Winnie, Bedankt voor je review. Geniet van het resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
8.5
C. van Dijk 30-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fijne praktijk en de juiste deskundigheid in huis

Pluspunten

Zie hierboven

Suggesties

De eerste tijd had ik afwisselende orthodontisten, dat vond ik niet prettig.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Van Dijk, Hartelijk dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen voor het invullen van onze vragenlijst. Geniet van het behaalde resultaat! Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
 10
Chantal Naron 04-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Aardige professionele mensen

Vriendelijk en aardig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Naron, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij hopen dat uw zoon volop geniet van het mooie resultaat. Vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
6.0
Eva Schoenmaekers 21-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel weinig terugkoppeling naar ouders voor kinderen die zelf naar de ortho gaan voor of tijdens school. Daarmee heeft het traject veel langer geduurd dan nodig en is het ook niet helemaal afgerond.

Suggesties

Als er geen vooruitgang is (vb mijn dochter droeg de elastiekjes en de buitenboordbeugel niet of amper - maar ze zei jullie van wel), dan verwacht ik eigenlijk dat jullie zien dat er te weinig 'beweging' is en contact met de ouders opnemen. Dat is niet gebeurd - zou wel veel meerwaarde hebben en de tijd verkorten. Jullie werken ten slotte met pubers.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Schoenmaekers, Hartelijk dank voor het doorgeven van uw beoordeling. Wij zullen uw beoordeling uiteraard meenemen om de communicatie tussen ouder en orthodontist te verbeteren. Tevens streven wij er naar alle behandelingen binnen de vooraf opgegeven behandelduur af te ronden. Vervelend te lezen dat dit niet geheel naar wens is verlopen. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
5.0
Taoufik 26-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

N.v.t

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
5.5
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Taoufik, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Helaas staat er geen toelichting bij uw beoordeling. Mocht u in de praktijk zijn en nog u nog verbeterpunten voor ons hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
8.0
Floor Messing 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne praktijk, met name de assistenten. Soms vanuit de orthodontist onduidelijk waar ze nou precies mee bezig waren.

Pluspunten

Olga is top!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Messing, Dank voor de genomen moeite voor het invullen van dit formulier. Wij zijn erg blij met jouw positieve beoordeling en ervaring. Uiteraard zullen wij met het door jou gegeven aandachtspuntje aan de slag gaan! Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
8.0
Jamal 11-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Erg blij

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste Jamal, Hartelijk dank voor de review. Wij hopen dat je volop geniet van het mooie resultaat. Vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
8.0
Mariëlle Spies 19-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Bij beide kinderen is het prima verlopen.

1 keer aan het bellen geweest en daarbij 20 minuten (!) in de wacht gestaan! bleek de telefoon door geschakeld te zijn naar Bilthoven, waar niemand op kon nemen?! was iets minder... Maar als dat t is over 5 jaar;-)

Pluspunten

Fijne mensen die prettig communiceren. Fijn dat bij 1echt vergeten afspraak wij gebeld werden door een vriendelijke jongeman die achter de balie zat in Zeist!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw Spies, Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om het formulier in te vullen. Het kan inderdaad voorkomen dat onze collega uit Bilthoven de telefoon voor ons opneemt en dat het daardoor drukker is dan dat u van ons gewent bent. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
3.0
A. Wessels 15-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Uit de regio

Lang traject met beugel. Niet duidelijk wat er elke maand gebeurde, leek soms elkaar tegen te spreken. Niemand had door dat dochter bijna 18 werd en spoed was geboden.

Ik heb niet altijd begrepen wat er in de mond van dochter gebeurde. Zij zelf ook niet. Ik werd aanvankelijk aan de telefoon niet op de hoogte gebracht. Geeft het gevoel dat je maar met controles en betalen bezig blijft, zonder inzicht in behandeldoel. Opeens kordate acties toen de leeftijd van 18 naderde. En nadat ik de hoofdortho zelf aan de lijn kreeg.

Suggesties

Communicatie/dossier in kunnen zien over de stand van zaken qua behandelingen.

Klantvriendelijkheid
3.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste heer/mevrouw Wessels, Hartelijk dank voor het doorgeven van uw ervaring. Wij streven er naar alle behandelingen binnen de vooraf opgegeven behandelduur af te ronden. Vervelend om te lezen dat u dit gevoel niet heeft gehad. Wij zullen uw ervaring meenemen in het verbeteren van onze communicatie naar de pati?nten en hun ouders. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
 10
Paulien van der Klij 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend, dochter houdt er een prachtig gebit aan over.

Pluspunten

Betrouwbaar, professioneel, afspraken worden goed nagekomen en strak timeschedule (geen lange wachttijden voor een afspraak).

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Kelderman Orthodontie Zeist
Reactie van Kelderman Orthodontie Zeist
Beste mevrouw van der Klij, hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen voor in het invullen van onze klantervaring. Wij hopen dat uw dochter lang zal genieten van haar mooi glimlach. Met vriendelijke groet, Team Kelderman Orthodontie
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen