Karsten Caravanmakelaardij Oosterblokker klantervaringen

Kamperen 58  recensies

Klantervaring met Karsten Caravanmakelaardij, Oosterblokker

1.0
BROUWER 18-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

caravan gekocht waar achteraf gebreken waren zelfs een gat in het dak wat weggemoffeld was

slechte ervaring niemand gaf thuis zowel de vorige eigenaar niet en zowel karsten dus nooit weer

Pluspunten

niet

Klantvriendelijkheid
1.0
Service
0.5
Prijs/Kwaliteit
1.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
0.5
Snelheid
0.5
Presentatie
0.5
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste Robert/fam. Brouwer, Wij vinden het jammer dat u zo ontevreden bent en uiteraard is het uw goed recht om dat te uiten. Echter, u heeft uw ongenoegen 2 weken geleden ook al op onze andere review tool klantenvertellen.nl geuit en daarop hebben wij ook gereageerd dat uw beoordeling naar onze mening niet helemaal eerlijk is. Bij deze leggen wij u nogmaals uit waarom. Het "gat" in het dak bestond uit een tweetal kleine beschadigingen aan de dakplaat die door de verkopende partij provisorisch hersteld en waterdicht afgekit waren. Ze zaten aan de achterkant, halverwege de dak ronding. In tegenstelling tot wat u beweert zijn deze beschadigingen wel degelijk vermeld in de door ons opgestelde "Checklist visuele technische inspectie", welke u ter inzage heeft gehad bij de aankoop. Uw aantijging dat dit niet zou zijn gemeld is dus absoluut onjuist. Daarnaast noemt u diverse gebreken en geeft u aan dat wij 'niet thuis' waren toen u de klachten heeft gemeld. Dit staat echter haaks op onze e-mail conversatie die ik nog eens heb nagelezen. Bij aanschaf ontbrak het voortent tapijt en wij hebben er nog voor gezorgd dat deze is na geleverd. Verder hebben wij wel degelijk geprobeerd om tot een oplossing te komen. Helaas is deze er niet gekomen omdat de conclusie was dat zowel wij, als ook de verkoper hebben voldaan aan onze meldingsplicht. De verkoper voelde daarom niets voor de betaling van de door u voorgestelde schadevergoeding. Wij snappen dat dit voor u een tegenvaller is geweest en vinden dat heel spijtig. Echter, uw beoordeling en beschuldigingen zijn in onze beleving daarom onterecht. Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
9.5
D.J.Oosterbaan 23-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn heel tevreden over Karstens caravan makelaardij. Zo professioneel en snel als alles afgehandeld werd.

Dit is de ideale manier om je caravan te verkopen, geen gedoe thuis met bezichtigingen en andere zaken. Vriendelijk ontvangst. De caravan wordt grondig geinspecteerd waarna wij samen tot een verkoop prijs komen. alles wordt goed uitgelegd. Heel mooie foto,s worden er gemaakt met een duidelijke beschrijving en staat van de caravan. Donderdag de caravan gebracht, vrijdag verkocht en de week daarop alles afgehandeld. Ga zo door.

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst en een goed gevoel over de verkoop van je caravan.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling fam. Oosterbaan! Het is inderdaad voorspoedig verlopen met de Chateau :-)
 10
Familie van Dijk, Zaandam 16-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke informatie, afspraken worden nagekomen

De caravan was snel verkocht, we werden goed op de hoogte gehouden. Afhandeling was snel en goed.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Bedankt voor de positieve reactie fam. van Dijk!
 10
w.jongman 03-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

geweldig

Dit hadden wij niet gedacht ,zo een snelle verkoop ,en alles zo geweldig snel afgehandeld ,kon echt niet beter

Pluspunten

behandeling zo keurig ,lekker bakkie koffie ,van het begin tot het eind ,TOP

Suggesties

DOOR VERTELLEN ,GEEN BETERE RECLAME DAN MOND RECLAME.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Het is inderdaad super gegaan met de Beyerland en we zijn blij te lezen dat u het zo positief heeft ervaren! Bedankt voor deze positieve reactie!
 10
Velkers 23-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima service

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
9.5
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Bedankt voor deze positieve reactie!
9.0
H.E Koerts 10-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldig

Wij willen je bedanken voor de snelle afwerking van de verkoop van onze caravan, Dit verdiend een pluim. Als er iemand in onze omgeven een caravan wil verkopen, zal ik jullie aanbevelen . Wij wensen jullie voor de toekomst veel verkoop plezier. Tot ziens…. Henk& Harma koerts

Klantvriendelijkheid
8.0
Service
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid
8.0
Presentatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Erwin schneiders 08-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super, alles tot in de puntjes geregeld. Caravan was binnen 3 dagen verkocht

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Weet waar ze mee bezig zijn

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rian en René Zwaan 26-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Maakt beloftes in elk opzicht waar

In opdracht van mijn schoonouders hebben wij een Caravelair caravan te koop aangeboden. Dat deze binnen een paar weken voor een goede prijs verkocht zou zijn overtrof onze hoogste verwachtingen!

Pluspunten

Zeer duidelijke afspraken. Alles goed op papier en een realistische vraagprijs. Goed tussentijds overleg over onderhandelingen. Groot publiek door adverteren op Marktplaats en uiteindelijk een prima eindafhandeling. Je hoeft er werkelijk zelf niets meer voor te doen!

Suggesties

Hou deze kwaliteit en persoonlijke aanpak vast!

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nancy en Johan Kiers 19-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Deskundigheid en uitgebreid advies voor en tijdens verkoop

Onze Knaus was snel verkocht. Periode was goed voor verkoop, maar even zo belangrijk de adviesverkoopprijs. Geen bla bla, maar duidelijkheid voor alle partijen.

Pluspunten

Afspraken nakomen, uitvoeren. Betrouwbaar vanaf éérste contact. Verkoopprijs bepaal je in overleg, maar de verkopende partij blijft hierin eindverantwoordelijk. Ze doen niets voor er is overlegt met de verkopende partij. Verkopende partij wordt snel en goed op de hoogte gehouden tijdens verkoopproces. Eenmaal akkoord vind er een snelle, correcte afhandeling plaats.

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
9.0
Presentatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Bedankt voor jullie positieve beoordeling fam. Kiers!
9.0
peter en ank prins 11-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

uitstekend

Goede en snelle afwikkeling, zeer vriendelijke Patrick Karsten, professioneel . Onze caravan is in een week tijd verkocht! Een aanrader voor een ieder die zijn caravan in onderhandeling wil laten verkopen.

Pluspunten

snelle afwikkeling goede kennis van de marktwaarde caravan vriendelijk en gastvrij schappelijke provisie

Suggesties

ga zo door!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Dank jullie wel voor de positieve reactie fam. Prins! Vriendelijke groeten, Patrick Karsten
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen