Karsten Caravanmakelaardij Oosterblokker klantervaringen

Kamperen 69  recensies

Klantervaring met Karsten Caravanmakelaardij, Oosterblokker

7.0
Peter 28-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

bieding wordt niet doorgegeven aan verkoper

Bod gedaan van 60000 op de burstner camper , karsten weigert dit door te geven aan de verkopers, Het is een goed bod voor het bouwjaar en geen inruil en geen garantie, prijs bieding is conform dagwaarde aangegeven door de telex. Ben ontstemd

Suggesties

Geef normale biedingen door aan de eigenaar en speel geen salomon

Klantvriendelijkheid
6.5
Service
5.5
Prijs/Kwaliteit
5.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Snelheid
8.0
Presentatie
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons dat u zich ontstemd voelt. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Wij zullen u daarom nogmaals meenemen in onze werkwijze en de reden waarom wij uw bod niet naar de verkopers hebben gecommuniceerd. Wij hebben bij de inname van een object uitgebreide gesprekken met de verkopers waarin wij ook bespreken wat wij bij eventuele biedingen moeten doen. Wij willen ze immers niet steeds onnodig lastig vallen en wij weten daardoor wat een verkoper als serieus bod beschouwd. Het door u geboden bedrag lag dermate ver weg van hetgeen de verkoper ons als ondergrens heeft doorgegeven, dat wij het niet nodig achtten om de verkoper te bellen. Het feit dat u naar uw idee wél een serieus bod deed, heeft mijns inziens tot uw ontstemming geleid. Eerlijk gezegd denk ik dan ook, dat uw ontstemming in dit geval niet aan ons handelen te wijten valt, maar aan onrealistische verwachtingen vooraf. De betreffende camper is een Dethleffs en deze staat voor € 69.950,- te koop. Uiteraard is dit een vraagprijs, maar het is niet realistisch om te denken dat een bod van € 60.000,- geaccepteerd zal worden door de verkopers. Zeker niet als de camper nog maar net in de verkoop staat en we al diverse reacties hebben gehad. Overigens is de verkoper nadien nog bij ons op kantoor geweest om iets af te geven en op dat moment hebben wij uw bod alsnog met de verkoper besproken. De reactie van de verkoper was dat wij in dit geval juist gehandeld hebben, omdat het gat tussen uw bod en de vraagprijs een onoverbrugbaar groot prijsverschil is. Ik hoop dat deze toelichting uw ontstemde gevoel iets heeft weggenomen en wens u succes bij het vinden van uw droomcamper. Wellicht dat we in de toekomst alsnog iets voor elkaar kunnen betekenen. Hartelijke groet, Karsten Caravanmakelaardij, Patrick Karsten
 10
J. G. Kooijman 25-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede service, verstand van zaken, verkoop snel geregeld, goede prijs

Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap en service bij de verkoop van onze caravan. Alle lof hiervoor! Jan en Marja Kooijman

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk bedankt voor deze mooie review Jan en Marja! :-)
 10
Tom Sierkstra 24-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

caravan verkocht via karsten caravanmakelaardij

Heel cordaat en duidelijk in communicatie. Caravan in 1 week verkocht voor de vraagprijs. Zeer vlot en vriendelijk geholpen door Patrick Karsten. Ik kan dit iedereen aanraden.

Pluspunten

Echte westfriezen !

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk bedankt voor deze mooie review Tom! Hartelijke groet, Patrick
 10
Kruijning 05-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service, leuk team. Vlotte afhandeling, betrouwbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk dank voor deze prachtige recensie fam. Kruijning en heel veel plezier met uw Fendt gewenst! Hartelijke groeten!
 10
Gerrit van den Dragt 15-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed bedrijf,kennis van zaken en vriendelijk.

Mijn caravan door dit bedrijf laten verkopen. Verkoper Jari Nolles had mijn caravan ingenomen en binnen 1 uur verkocht.Super snelle verkoop.

Pluspunten

Alles keurig afgehandeld.Top bedrijf.

Suggesties

Aanrader,alles wordt voor je geregeld.

Klantvriendelijkheid
9.5
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste heer van den Dragt, Hartelijk dank voor deze mooie review! Onze nieuwe collega Jari is er blij mee en wij natuurlijk ook :-) Graag nog eens tot een volgende keer! Hartelijke groet, Patrick Karsten
9.0
Tensen 23-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ondanks de corona hebben we op een verantwoorde wijze de camper kunnen bezichtigen kunnen proefrijden en zijn er zakelijk uitgekomen.

Open wijze van werken oplossings gericht en nakomen van de afspraken. Patrick was daarin zeker klantvriendelijk en professioneel. Ook de ervaring met een keuring bedrijf gaven vertrouwen over de camper en het bedrijf.

Pluspunten

Korte lijnen en een nuchtere mentaliteit. Voor een goed beeld moeten we nu eerst uit de corona crisis zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk dank voor deze mooie review fam. Tensen! En heel veel reisplezier met de camper gewenst!
 10
Gem Schoneveld 15-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fantastisch bedrijf!!

Een camper gekocht via dit bedrijf en echt eerlijk vriendelijk geholpen, Geen broodje aap. Duidelijk de plus en minpunten aangegeven. Ook gelijk de stalling en onderhoud kunnen regelen. geen zoektocht meer. Alles op één plek waar mensen met passie werken en met je meedenken. Top bedrijf. Professionele mensen die je tijd en aandacht geven en daar gaat het om. want laten we eerlijk zijn. je koopt geen nieuwe!!!! Dus er zijn altijd wel een paar dingen aan je camper of caravan.

Pluspunten

Snel contact.

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk dank voor deze mooie review Gem! :-)
 10
Henk Moraal 24-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk en correct.

Patrick heeft onze camper op een heel prettige, open en eerlijke manier verkocht. Hij neemt rustig de tijd, is bereikbaar en komt zijn afspraken nu. Een verademing.

Pluspunten

Rustig, Eerlijk, Open, Bereikbaar, Positief, Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Wat een geweldige beoordeling, ik word er bijna een beetje verlegen van ;-) Bedankt Henk!
9.0
Ton en Marga Beemsterboer 18-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige samenwerking en accurate en snelle acties van Patrick

Nuchtere, eerlijke en zakelijke benadering van aankoop KNAUS caravan en verkoop van onze oude FENDT caravan binnen 10 dagen. Goede kennis van de markt en goed advies v.w.b.de te hanteren vraagprijs bij verkoop.

Pluspunten

Snelle en mooie kwalitatieve presentatie van te verkopen caravan op internet, facebook etc.

Klantvriendelijkheid
8.5
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid
9.0
Presentatie
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Bedankt voor deze positieve review Ton en Marga! :-)
 10
Mario van Herwaarden 28-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service, klantvriendelijk

Wij zijn goed en vriendelijk ontvangen. Op de dag dat wij onze gekochte caravan gingen ophalen was de uitleg top en zeer duidelijk waardoor er eigenlijk geen vragen meer waren toen wij vertrokken. Voor ons was het de eerste keer dat wij een caravan kochten en waren zeer content met de afhandeling van alles. Er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen en dat vinden wij belangrijk. Karsten Caravanmakelaardij een aanrader!

Pluspunten

Geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
9.5
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Hartelijk bedankt voor deze positieve review Mario! Via deze weg nogmaals veel plezier met de Dethleffs gewenst en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen