Karsten Caravanmakelaardij Oosterblokker klantervaringen

Kamperen 49  recensies

Klantervaring met Karsten Caravanmakelaardij, Oosterblokker

7.0
van Engeldorp Gastelaars Amsterdam 09-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

gewoon tevreden

zeer prettige mensen, vriendelijk geven goed en waardevol oordeel

Pluspunten

heel snel verkocht, zonder rompslomp

Klantvriendelijkheid
7.0
Service
7.0
Prijs/Kwaliteit
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid
6.5
Presentatie
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
C. Koene 08-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende hulp bij het verkopen van onze caravan. wij zijn zeer dankbaar.

Keurige behandeling, juiste prijs bepaald, en een snelle verkoop. wij zullen vrienden en kennisen Karsten Caravan Makelaardij zeker aanbevelen.

Pluspunten

Alleen maar pluspunten

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Snelheid
8.5
Presentatie
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anneke Ras 04-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Goede service, zeer goed contact, en binnen 5 weken onze caravan voor een goede prijs verkocht! Alle rompslomp wordt je uit handen genomen..Een echte aanrader!

Klantvriendelijkheid
8.5
Service
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
8.0
Presentatie
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Dank voor deze positieve beoordeling! :-) Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
9.0
H. Ploeg 14-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel bedrijf!

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
9.0
Presentatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
1.0
David Stolze 20-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

keuring slecht uitgevoerd

In het voorjaar mijn vouwwagen een grote beurt laten geven. Speciaal gevraagd of ze naar de verlichting konden kijken. Uiteindelijk rapport gekregen dat alles in orde was. Er was ook een nieuwe gasslang gemonteerd. toen ik drie weken geleden met vakantie ging, kwam ik erachter dat de verlichting het nog steeds niet deed (wel op goedgekeurd?) en dat de gasslang met een dolgedraaide slangenklem was bevestigd. Levensgevaarlijk lijkt me. Op de eerste vakantiedag dit via de website gemeld maar tot op heden geen enkele reactie gekregen. Ben er erg ontevreden over!

Suggesties

doe je werk goed en vul niet zomaar een keuringsrapport in zonder een echt grondige check of alles goed is!

Klantvriendelijkheid
1.0
Service
1.0
Prijs/Kwaliteit
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
1.0
Snelheid
1.0
Presentatie
1.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste David, Gezien onze historie is het eigenlijk onze eer te na om nog tijd aan u te besteden, maar u laat ons door deze reactie helaas wederom geen keuze. We willen het daarom kort houden: de verlichting heeft 100% zeker gewerkt. Echter is een keuring een moment opname en kan het zijn dat er in de tussentijd (we zijn inmiddels een aantal maanden verder) een contact door vocht o.i.d. is gaan corroderen. Op afstand is dit moeilijk te beoordelen, maar wij zetten natuurlijk niet ‘zomaar’ een paar vinkjes op een keuringsrapport. Wat betreft de gasslang kan ik dit uiteraard ook niet beoordelen op afstand. Normaal gesproken zouden we u vragen om even langs te komen, maar ik denk dat u zelf ook wel begrijpt dat u die kans bij ons heeft verspeeld. Wij betreuren het uiteraard dat het allemaal zo gelopen is, maar hopen dat ze u bij een ander caravanbedrijf wel goed van dienst zullen zijn. Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
9.5
A.W.Moerkerks 15-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldig vriendelijk en vakbekwaam

Zeer goede ervaring met dit bedrijf -zeer kundig en komt afspraken goed na . Caravan na 4 weken verkocht klasse.

Pluspunten

Vriendelijk terzake kundig en zeer nette show room

Suggesties

Geen suggesties zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
8.5
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
9.5
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Rob 28-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed

Al 2x een caravan gekocht en 1x ter verkoop aangeboden. Zeer goede service. Fijn personeel

Pluspunten

Men denkt mee

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
9.0
Presentatie
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
M. ter Wal 31-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onze caravan was binnen een week verkocht. Heel fijn! De administratieve afhandeling is keurig en snel geregeld. Kortom: Een perfecte service, klantvriendelijk en perfecte afhandeling van de overeenkomst.

Pluspunten

Correcte behandeling in professioneel bedrijf. Klantvriendelijk en ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens de verkoopacties en afhandeling.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
 10
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Robert de rooij 27-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima service !

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid
 10
Presentatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Dank voor deze positieve beoordeling Robert!
1.0
David Stolze 27-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Geld lijkt belangrijker dan de relatie

Op zich snel geholpen maar de prijs van de reparatie was 40%(!) hoger dan geprognosticeerd. De afspraak was om vooraf te bellen als het bedrag hoger uitviel dan verwacht. Dat hebben ze echter niet gedaan. Vervolgens gaat men uit van het principe "we hebben toch sorry gezegd? Betaal dan nu maar gewoon het volle pond." Waar ze met een beetje meer begrip en coulance hadden ze een klant voor het leven gehad. Voor mij een teleurstellende en daarmee eenmalige ervaring.

Pluspunten

reparatie was redelijk snel uitgevoerd.

Suggesties

Print de volgende quote en hang hem boven je bed. Quality in a service or product is not what you put into it. It is what the client or customer gets out of it. Peter Drucker

Klantvriendelijkheid
1.0
Service
1.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid
4.0
Presentatie
3.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste David, Wij willen volstaan met een kopie van de reactie zoals al op Google Reviews gegeven. Vriendelijke groeten, Het team van Caravancentrum Karsten --------------------- Kopie Google Reviews ---------------------------- Reparatie 40% duurder dan geprognosticeerd. Is gewoon uitgevoerd zonder overleg terwijl ik bij het brengen heel duidelijk had gevraagd om overleg als het tegen zou vallen Toen ik dat aangaf zeiden ze "jammer, maar wat op de factuur staat, staat op de factuur en moet betaald worden. Niet eens een kleine tegemoetkoming. Echt een hele slechte eerste indruk. Ik raad iedereen af om hier heen te gaan UPDATE NA REACTIE VAN KARSTEN: bedankt voor de uitgebreide reactie. Waar het mij om gaat is dat er een harde afspraak was gemaakt over contact zoeken als de reparatie duurder uitvalt. Als de reparatie dan 40% duurder uitvalt en er geen overleg is geweest dan is een telefonische "sorry daarvoor, maar wat er op de factuur staat moet betaald worden" in mijn ogen niet je verantwoordelijkheid nemen. Er werd zelfs gezegd "zo'n lange gasslang hadden we niet op voorraad, wees blij dat we niets hebben berekend voor het ophalen daarvan". (met andere woorden, zeur niet zo man) Het zal ongetwijfeld niet jullie intentie zijn maar jullie hebben mij echt het gevoel gegeven dat ik met mijn oude vouwwagen maar een onbeduidende en zeurende klant ben. (Dit wordt ook weer bevestigd door de opmerking dat jullie "het wel verwacht hadden" dat ik een negatieve review zou geven). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Reactie van de eigenaar--------------------------------------------------------------------- Beste David, Wij betreuren het dat u nog steeds zo teleurgesteld bent, maar eerlijk gezegd hadden we deze reactie al een beetje zien aankomen. Het klopt dat de reparatie aan uw vouwwagen duurder is uitgevallen dan verwacht en u heeft gelijk dat er in de communicatie hierover enig misverstand is geweest. Daarom hebben we hier al meerdere malen contact over gehad, de situatie uitgelegd en meerdere keren onze excuses aangeboden. Zonder al te diep in details te treden is het een feit dat het onderhoud aan en de reparatie van uw vouwwagen goed en grondig is gedaan. Het verschil in prijs ten opzichte van de eerste prognose zit in twee wiellagers, een gasslang, de montage hiervan en extra verzendkosten op de speciaal voor u bestelde wielkast. Daarnaast is er miscommunicatie over incl. en excl. BTW prijzen geweest tussen u en de monteur. Uw opvatting dat wij dan maar de kosten van die onvoorziene noodzakelijke reparaties voor onze rekening moeten nemen, was in onze visie dan ook alles behalve redelijk. Mede ook gezien het feit dat we in de kosten al water bij de wijn hadden gedaan om het verschil nog enigszins te beperken. Daarom hebben wij gezegd dat de factuurprijs toch echt de prijs is die het moet kosten, we hadden immers al gecompenseerd. Jammer dat dit voor u niet genoeg is en u ons gelijk publiekelijk aan de schandpaal wilt nagelen. Bij deze, nogmaals publiekelijk onze excuses voor de miscommunicatie. Waar gehakt wordt vallen spaanders en als er iets mis gaat nemen wij hier echt wel onze verantwoordelijkheid voor. Het is echter wel de toon die de muziek maakt. Vriendelijke groeten en een goed weekend gewenst, Het team van Caravancentrum Karsten UPDATE NA REACTIE DAVID: Beste David, Nogmaals, wij hebben een verschil van inzicht en daarom hadden we naar ons idee al afscheid van elkaar genomen. Nu is er ineens een online discussie en worden er dingen verdraaid en anders ge?nterpreteerd. Als dit nog langer zo door gaat wordt de situatie er echt niet beter op en eerlijk gezegd zitten wij hier ook helemaal niet op te wachten in deze drukke tijd zo vlak voor Pasen. Daarom lijkt het ons goed dat we nu definitief afscheid van elkaar nemen, zodat we ons allebei kunnen focussen op het positieve. Vriendelijke groet, Caravancentrum Karsten
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen