Karsten Caravanmakelaardij Oosterblokker klantervaringen

Kamperen 51  recensies

Klantervaring met Karsten Caravanmakelaardij, Oosterblokker

 10
Peter 15-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goeie caravanmakelaar!

Caravan was binnen een paar weken verkocht, heel fijn en goed geregeld alles. Echt een aanrader deze bemiddeling. Top!

Pluspunten

Goed overleg met verkoper en afhandeling is ook prima.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Service
9.5
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid
7.5
Presentatie
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Dank voor deze positieve beoordeling Peter!
8.5
Gijs de Jong 25-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima geholpen

Uitstekend geholpen en eerlijk

Pluspunten

Geen sores geen mensen aan de deur

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
5.5
Service
7.0
Prijs/Kwaliteit
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid
6.5
Presentatie
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
7.0
van Engeldorp Gastelaars Amsterdam 09-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

gewoon tevreden

zeer prettige mensen, vriendelijk geven goed en waardevol oordeel

Pluspunten

heel snel verkocht, zonder rompslomp

Klantvriendelijkheid
7.0
Service
7.0
Prijs/Kwaliteit
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid
6.5
Presentatie
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
C. Koene 08-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende hulp bij het verkopen van onze caravan. wij zijn zeer dankbaar.

Keurige behandeling, juiste prijs bepaald, en een snelle verkoop. wij zullen vrienden en kennisen Karsten Caravan Makelaardij zeker aanbevelen.

Pluspunten

Alleen maar pluspunten

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Snelheid
8.5
Presentatie
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anneke Ras 04-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Goede service, zeer goed contact, en binnen 5 weken onze caravan voor een goede prijs verkocht! Alle rompslomp wordt je uit handen genomen..Een echte aanrader!

Klantvriendelijkheid
8.5
Service
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
8.0
Presentatie
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Dank voor deze positieve beoordeling! :-) Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
9.0
H. Ploeg 14-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel bedrijf!

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
9.0
Presentatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
1.0
David Stolze 20-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

keuring slecht uitgevoerd

In het voorjaar mijn vouwwagen een grote beurt laten geven. Speciaal gevraagd of ze naar de verlichting konden kijken. Uiteindelijk rapport gekregen dat alles in orde was. Er was ook een nieuwe gasslang gemonteerd. toen ik drie weken geleden met vakantie ging, kwam ik erachter dat de verlichting het nog steeds niet deed (wel op goedgekeurd?) en dat de gasslang met een dolgedraaide slangenklem was bevestigd. Levensgevaarlijk lijkt me. Op de eerste vakantiedag dit via de website gemeld maar tot op heden geen enkele reactie gekregen. Ben er erg ontevreden over!

Suggesties

doe je werk goed en vul niet zomaar een keuringsrapport in zonder een echt grondige check of alles goed is!

Klantvriendelijkheid
1.0
Service
1.0
Prijs/Kwaliteit
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
1.0
Snelheid
1.0
Presentatie
1.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Karsten Caravanmakelaardij
Reactie van Karsten Caravanmakelaardij
Beste David, Gezien onze historie is het eigenlijk onze eer te na om nog tijd aan u te besteden, maar u laat ons door deze reactie helaas wederom geen keuze. We willen het daarom kort houden: de verlichting heeft 100% zeker gewerkt. Echter is een keuring een moment opname en kan het zijn dat er in de tussentijd (we zijn inmiddels een aantal maanden verder) een contact door vocht o.i.d. is gaan corroderen. Op afstand is dit moeilijk te beoordelen, maar wij zetten natuurlijk niet ‘zomaar’ een paar vinkjes op een keuringsrapport. Wat betreft de gasslang kan ik dit uiteraard ook niet beoordelen op afstand. Normaal gesproken zouden we u vragen om even langs te komen, maar ik denk dat u zelf ook wel begrijpt dat u die kans bij ons heeft verspeeld. Wij betreuren het uiteraard dat het allemaal zo gelopen is, maar hopen dat ze u bij een ander caravanbedrijf wel goed van dienst zullen zijn. Vriendelijke groeten, Caravancentrum Karsten
9.5
A.W.Moerkerks 15-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldig vriendelijk en vakbekwaam

Zeer goede ervaring met dit bedrijf -zeer kundig en komt afspraken goed na . Caravan na 4 weken verkocht klasse.

Pluspunten

Vriendelijk terzake kundig en zeer nette show room

Suggesties

Geen suggesties zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
8.5
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid
9.5
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Rob 28-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed

Al 2x een caravan gekocht en 1x ter verkoop aangeboden. Zeer goede service. Fijn personeel

Pluspunten

Men denkt mee

Klantvriendelijkheid
9.0
Service
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
9.0
Presentatie
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
M. ter Wal 31-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onze caravan was binnen een week verkocht. Heel fijn! De administratieve afhandeling is keurig en snel geregeld. Kortom: Een perfecte service, klantvriendelijk en perfecte afhandeling van de overeenkomst.

Pluspunten

Correcte behandeling in professioneel bedrijf. Klantvriendelijk en ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens de verkoopacties en afhandeling.

Klantvriendelijkheid
 10
Service
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid
 10
Presentatie
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen