Ynnergy 's-Hertogenbosch klantervaringen

Coachingsbureaus 36  recensies

Klantervaring met Ynnergy, 's-Hertogenbosch

8.0
Nicole Hagenbeek 25-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veel geleerd, veel inzichten verkregen in mij zelf en de ander, leergierig naar meer.

Ik heb div.trainingen gevolgd waaronder opleiding Familie Opstellingen, 2X een weekje voor mezelf mee geweest met Maries naar het buitenland (Moeder dochter relatie)div.trainings-/wandelvakanties met Jan meegemaakt.. Allemaal even leerzaam, zeer waardevolle trainers (beiden!) bekijken iedere situatie persoonlijk en bieden hier een oplossing voor.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
cockie melchers 24-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Problemen in mijn leven die diep weggestopt waren, kwamen duidelijk naar boven.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
cockie melchers 27-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Héél bijzonder!

De cirkel van 4 opstellingen en 5 dagen in Spanje is rond, afgesloten, compleet.

Pluspunten

Aandacht; liefdevolle begeleiding; steeds weer de"eenheid" in de groep waardoor en vriendschap ontstaat; rust; inzicht in eigen problemen en in problemen van medecursisten; inzicht in mijn Zelf.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Martijn Bekkers 26-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en bedreven!

Ynnergy bied trajecten en opleidingen aan, met grote bedrevenheid van de trainers. Professioneel en een zeer grote mate van kennis en ervaring. Dit voor jou ontwikkeling in menswording! Ook voor bedrijven en (onderwijs)instellingen staat er een krachtig programma klaar. Ynnergy heeft mij geholpen aan het roer van mijn eigen leven te staan,om aan je onbegrensde verlangens en gevoel richting te geven. Ook om letterlijk in beweging te kome, wat een ervaring zegt vaak meer dan 1000 woorden......! Ik gun iedereen de ontwikkeling die ik heb mogen doormaken! Een nieuwe positie in mijn eigen leven, gecreëerd door mezelf, daar zit de kracht van Ynnergy. Denken, voelen en dan....doen!

Pluspunten

professioneel, ervaren, bedreven, persoonlijk, diepgaande inzichten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Training om jezelf volledig te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied

Jan en Maries zijn gepassioneerde trainers die werkelijk vanuit hun hart werken. En al hun kennis en kunde delen opdat iedereen weer op zijn/haar manier in gezin, werk, met vrienden tot meer bewustzijn komt en daarmee tot positieve ontwikkeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Kim van Gaans 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zelfbewust geworden

Om te worden wie IK ben

Pluspunten

Zelfacceptatie Bewustwording

Suggesties

Als je wilt worden wie je bent, moet je jezelf leren kennen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
R. Schoonen 11-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima, kundige en persoonlijke begeleiding

Sinds 2010 lid van de Ynnergy club, nog steeds een groot fan van Jan en Maries!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Yvonne 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Praten hielp mij niet, deze training wel!

Deze training grijpt diep in op je systeem en gaat naar de kern van je probleem, patroon, overtuiging die je zo ontzettend in de weg kan zitten. Ik volg deze training voor mijn werk in het onderwijs, maar ik had vooraf niet kunnen bedenken dat dit ook privé zoveel zou opleveren. Ik geef les op een basisschool en ervaar meer stevigheid, rust en verbeterde communicatie/contact met mijn leerlingen en collega's. Ik doorzie nu én voel wat er steeds fout gaat/ging en waar dit vandaan komt. Ik kan nu vanuit mijzelf de situatie de baas blijven, dat geeft een enorm gevoel van vrijheid en stevigheid en ook trots :-) Ik voel mij rustiger, vreugdevoller en kan vervelende situaties sneller loslaten. Met vallen en opstaan heb ik de afgelopen 10 weken meer bereikt dan ik ooit had durven hopen. Vooral omdat ik al zoveel heb geprobeerd voor deze training in beeld kwam.

Pluspunten

Als je bij Ynnergy met jezelf aan de slag gaat dan wordt je begeleid door twee zeer deskundige en ervaren trainers. Zij delen een schat aan kennis met je. Zij doen je zeer snel vertrouwt voelen in de groep, waardoor je veiligheid ervaart en in korte tijd enorme inzichten in jezelf ontvangt. Er is dan nog maar één ding dat je wilt, met deze inzichten aan de slag gaan en jezelf ontwikkelen en (her)ontdekken wat er allemaal in je zit en daar uiting aan geven in het alledaagse leven! Denken, voelen en willen worden hier gekoppeld.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Nicole Hagenbeek 03-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In een korte tijd inzicht in mijn kwaliteiten, balans in mijn werk/prive, groei, rust

Ik kan n ieder aanbevelen om mbv Ynnergy je weg te vinden in jouw leven. Geen obstakels meer maar met inzichten die je heel snel doen groeien en de meest mooie inzichten geven om heel happy en gelukkig te zijn!

Pluspunten

Voor iedereen een stappenplan op maat.

Suggesties

DOEN!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Paul Reijnen-de Rooij 16-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben in korte tijd tot inzicht en een stuk heling gekomen door familie opstellingen, waarin de ontdekking van jou als mens centraal staat. Dit begeleidt door zeer professionele, deskundige en vriendelijke vakmensen, die weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Klantvriendelijk Professioneel Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Prachtige locatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen