Ynnergy 's-Hertogenbosch klantervaringen

Coachingsbureaus 29  recensies

Klantervaring met Ynnergy, 's-Hertogenbosch

9.0
Yvonne 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Praten hielp mij niet, deze training wel!

Deze training grijpt diep in op je systeem en gaat naar de kern van je probleem, patroon, overtuiging die je zo ontzettend in de weg kan zitten. Ik volg deze training voor mijn werk in het onderwijs, maar ik had vooraf niet kunnen bedenken dat dit ook privé zoveel zou opleveren. Ik geef les op een basisschool en ervaar meer stevigheid, rust en verbeterde communicatie/contact met mijn leerlingen en collega's. Ik doorzie nu én voel wat er steeds fout gaat/ging en waar dit vandaan komt. Ik kan nu vanuit mijzelf de situatie de baas blijven, dat geeft een enorm gevoel van vrijheid en stevigheid en ook trots :-) Ik voel mij rustiger, vreugdevoller en kan vervelende situaties sneller loslaten. Met vallen en opstaan heb ik de afgelopen 10 weken meer bereikt dan ik ooit had durven hopen. Vooral omdat ik al zoveel heb geprobeerd voor deze training in beeld kwam.

Pluspunten

Als je bij Ynnergy met jezelf aan de slag gaat dan wordt je begeleid door twee zeer deskundige en ervaren trainers. Zij delen een schat aan kennis met je. Zij doen je zeer snel vertrouwt voelen in de groep, waardoor je veiligheid ervaart en in korte tijd enorme inzichten in jezelf ontvangt. Er is dan nog maar één ding dat je wilt, met deze inzichten aan de slag gaan en jezelf ontwikkelen en (her)ontdekken wat er allemaal in je zit en daar uiting aan geven in het alledaagse leven! Denken, voelen en willen worden hier gekoppeld.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Nicole Hagenbeek 03-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In een korte tijd inzicht in mijn kwaliteiten, balans in mijn werk/prive, groei, rust

Ik kan n ieder aanbevelen om mbv Ynnergy je weg te vinden in jouw leven. Geen obstakels meer maar met inzichten die je heel snel doen groeien en de meest mooie inzichten geven om heel happy en gelukkig te zijn!

Pluspunten

Voor iedereen een stappenplan op maat.

Suggesties

DOEN!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Paul Reijnen-de Rooij 16-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben in korte tijd tot inzicht en een stuk heling gekomen door familie opstellingen, waarin de ontdekking van jou als mens centraal staat. Dit begeleidt door zeer professionele, deskundige en vriendelijke vakmensen, die weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Klantvriendelijk Professioneel Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Prachtige locatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Rob 14-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Jan en Maries begeleiden je op een fantastische manier naar de kern van je probleem

Ik heb vorig jaar de training persoonlijke doorbraak gedaan waar ik in het begin met enige twijfel aan begon. Ik had last van nervositeit en onzekerheden. Tijdens de familie opstellingen kwam ik er al snel achter dat ik bepaalde dingen niet had verwerkt vanuit mijn jeugd. Die thema's raakte me dan ook tijdens de opstellingen. Waardoor er oud verdriet naar boven kwam. Al snel voelde ik me zekerder en energieker, fit opstaan , een zeker gevoel etc Dat dat allemaal te maken heeft met oud verdriet had ik nooit kunnen denken. Maar ergens ook logisch want je thuissituatie van vroeger is de basis van je verdere leven. Als daar zaken in verstoord zijn dan blijft dat in je onderbewuste aanwezig. Dit komt er echt uit in deze training! Ook de retraite reis naar Spanje is een aanrader waar er zeker na een aantal dagen de emoties naar boven komen waarvan ik niet wist dat ik ze had... Als je een reis wilt maken door je onderbewuste en prettiger in je vel wilt zitten dan start deze echt bij Jan en Maries

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
DagMarcel 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijn en bijzonder!

Fijne bijeenkomsten, veilige sfeer, geschikte locatie, mooie inzichten en goeie begeleiding. Bedankt!

Pluspunten

Het werken met familieopstellingen die net een stukje verder gaan door het combineren met meerdere technieken en de bak ervaring van Jan en Maries!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Ellen Klatter 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De coachingsbijeenkomsten verlopen zeer prettig en positief.

De cursussen maken geregeld indruk en leiden tot vragen die niet snel op een andere manier naar voren komen, noch gesteld worden. Het proces van coachen leidt snel tot de innerlijke mens. De suggesties voor verandering zijn positief van aard en bieden een leidraad naar balans.

Pluspunten

Het systemisch werken biedt een andere blik op de mensheid in haar krachtenveld. Het werken vanuit concrete vragen met een hoog conceptueel gehalte maakt een dat medecursisten een probleem of situatie makkelijk kunnen invoelen. De meerwaarde van het moment is veelal voelbaar.

Suggesties

Omdat de meerwaarde van het moment meestal voelbaar is gaat er een positieve kracht vanuit. Echter, het moment is vaak kort, niet aantoonbaar of herhaalbaar. Dat maakt dat de ervaring snel vervliegt. Suggesties voor een intensiever en langduriger werking heb ik niet voorradig, (behalve: herhaling van deelname aan de sessies. ;-)

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Gunther DPC 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

speciale ervaring - confrontatie

Pluspunten

weten waar ze mee bezig!!!!!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nicole 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Alles wordt bekeken vanuit het geheel, geweldige ervaring waar je zakelijk (en ook privé) veel mee kan. Een blijvende verandering !

Pluspunten

Individueel (ieder doorloopt eigen traject) Persoonlijke aandacht Passie van de trainers

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.5
SVEN VAN DELZEN 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

indrukwekkend

boeiend

Pluspunten

nieuw tijdperk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
9.0
Marcel Heijnes 10-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Effectieve aanpak van de hulpvraag in een prettige sfeer.

Pluspunten

De combinatie Maries en Jan vult elkaar goed aan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen