Ynnergy 's-Hertogenbosch klantervaringen

Coachingsbureaus 41  recensies

Klantervaring met Ynnergy, 's-Hertogenbosch

 10
Rosanne 23-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundig met veel liefde.

Ik heb mijn tijd bij Jan en Maries als heel leerzaam, maar ook liefdevol ervaren. 7 jaar geleden heb ik een traject voor mezelf gevolgd, waar ik mezelf veel beter heb leren kennen. Wat mijn valkuilen zijn, maar vooral wat mijn krachten zijn. Familieopstellingen speelde daarbij een grote rol. Omdat ik zelf zoveel moois uit de familieopstellingen heb gehaald wilde ik dit ook aan anderen kunnen meegeven en laten ervaren. Daarom ben ik zelf ook de opleiding voor familieopstellingen gaan volgen. Wauw, wat een fantastische tijd was dat! Ik spreek dan ook recht uit mijn hart dat ik iedereen gun om deze ervaring te mogen beleven. Ik ben dankbaar dat ik Jan en Maries heb leren kennen!

Pluspunten

Zeer deskundig, liefdevol en meedenkend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Andrea Vos 18-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Verhelderend en toepasbaar

Ik had al vaker gelezen over familieopstellingen, maar had er totaal geen voorstelling bij. Na het lezen van de website was ik meteen geïnteresseerd, ik wilde aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken omdat ik voel dat er nog veel te groeien valt. Met Maries en Jan (mannelijke en vrouwelijke begeleiding samen - wat ik een pluspunt vind) voelt het heel vertrouwd! Ik wist altijd al dat ik een gevoelsmens was, maar laat me teveel sturen door mijn gedachtes, deze opleiding helpt mij heel erg om daar inzicht in te krijgen. Met de opstellingen worden je patronen zichtbaar gemaakt, leer je deze herkennen en je ervaart ze ook echt door het systemisch werken. Zo verhelderend! Ik vind het iedere week weer wonderlijk hoe de opstelling je leert kijken naar jezelf, door je eigen vraagstukken én die van andere. En wat ik ook verfrissend vond, we zijn meteen begonnen. Geen voorstelrondje wat iemand voor werk doet, al heeft bereikt of heeft meegemaakt, gewoon beginnen en de vragen/antwoorden kwamen vanzelf.

Pluspunten

De combinatie van Maries en Jan (vrouw/man), de persoonlijke gesprekken naast de groepssessies en vooral de werking van de familieopstellingen én de prachtige locatie!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Floor 15-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Inzicht, heling, groei

Een mens staat nooit alleen. We zijn onderdeel van systemen. Daarom geeft Ynnergy zoveel inzicht in onze belemmeringen en helpt het je weer stappen voorwaarts te zetten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marianne Bierens 13-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik mag eindelijk mijn eigen pad gaan bewandelen met de handvatten die ik bij Ynnergy krijg aangereikt.

Ik heb het gevoel dat ik op een warme liefdevolle manier tot mijn kern kom en tot inzichten kom die met woorden niet zijn op te lossen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Manon van Dijk 13-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige opleiding

Heel veel geleerd van Jan en Maries Deze warme, wijze mensen weten waar ze het over hebben

Pluspunten

Heel praktisch Veel ervaringen Veel geleerd

Suggesties

Ik wil meer van dit.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Nicole Hagenbeek 25-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veel geleerd, veel inzichten verkregen in mij zelf en de ander, leergierig naar meer.

Ik heb div.trainingen gevolgd waaronder opleiding Familie Opstellingen, 2X een weekje voor mezelf mee geweest met Maries naar het buitenland (Moeder dochter relatie)div.trainings-/wandelvakanties met Jan meegemaakt.. Allemaal even leerzaam, zeer waardevolle trainers (beiden!) bekijken iedere situatie persoonlijk en bieden hier een oplossing voor.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
cockie melchers 24-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Problemen in mijn leven die diep weggestopt waren, kwamen duidelijk naar boven.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
cockie melchers 27-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Héél bijzonder!

De cirkel van 4 opstellingen en 5 dagen in Spanje is rond, afgesloten, compleet.

Pluspunten

Aandacht; liefdevolle begeleiding; steeds weer de"eenheid" in de groep waardoor en vriendschap ontstaat; rust; inzicht in eigen problemen en in problemen van medecursisten; inzicht in mijn Zelf.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Martijn Bekkers 26-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en bedreven!

Ynnergy bied trajecten en opleidingen aan, met grote bedrevenheid van de trainers. Professioneel en een zeer grote mate van kennis en ervaring. Dit voor jou ontwikkeling in menswording! Ook voor bedrijven en (onderwijs)instellingen staat er een krachtig programma klaar. Ynnergy heeft mij geholpen aan het roer van mijn eigen leven te staan,om aan je onbegrensde verlangens en gevoel richting te geven. Ook om letterlijk in beweging te kome, wat een ervaring zegt vaak meer dan 1000 woorden......! Ik gun iedereen de ontwikkeling die ik heb mogen doormaken! Een nieuwe positie in mijn eigen leven, gecreëerd door mezelf, daar zit de kracht van Ynnergy. Denken, voelen en dan....doen!

Pluspunten

professioneel, ervaren, bedreven, persoonlijk, diepgaande inzichten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Training om jezelf volledig te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied

Jan en Maries zijn gepassioneerde trainers die werkelijk vanuit hun hart werken. En al hun kennis en kunde delen opdat iedereen weer op zijn/haar manier in gezin, werk, met vrienden tot meer bewustzijn komt en daarmee tot positieve ontwikkeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen