Ynnergy 's-Hertogenbosch klantervaringen

Coachingsbureaus 36  recensies

Klantervaring met Ynnergy, 's-Hertogenbosch

8.0
Marieke 07-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een fijne ervaring die mij op het goede, nieuwe spoor heef5t gezet om nog meer mezelf te blijven en te zijn!

Het is een intensief traject waarbij jij centraal staat, jij met alles wat jou mooi maakt, en minder mooi - maar dat is er ook en dat is goed!. Die bewustwording is voor essentieel geweest om verdere stappen te zetten. Duizend maal dank!

Pluspunten

Open aanpak, direct resultaat, geen 'therapie-sessie' maar aan de slag, praktisch en realistisch in een prettige atmosfeer met inspirerende mensen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Monique P 07-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Verhelderend, inspirerend, een 'warm bad'!

Veel mensen lopen rond met een 'unheimisch Gefühl', je zit niet lekker in je vel en kunt je vinger er niet op leggen waaróm je je zo voelt; zoals ik onlangs had. Maries en Jan laten je op professionele wijze kennismaken met (familie)opstellingen en al gauw wordt duidelijk waar bij jou de schoen wringt. Zij geven je op een zeer aangename manier de tools om je valkuil(en) te herkennen, te erkennen, je expressie te tonen en het los te laten. Ik heb een aantal handvatten gekregen die mij op de goede weg hebben geholpen richting innerlijke rust en stevig in mijn schoenen durven staan. Ook de retraite-dagen zijn een aanrader: je komt heerlijk tot rust en krijgt energie!

Pluspunten

- Warme, persoonlijke aanpak, altijd een luisterend oor - Prachtige rustgevende locatie midden in de natuur in Vught - CD met muziek en ingesproken tekst t.b.v. mindfulness @ home - Twee boeken van Maries met persoonlijke ervaringen en volop handvatten om je te ondersteunen - Grote diversiteit in aanpak: persoonlijke gesprekken, opstellingen in groepsverband, bodymindfulness, NLP, anti-stress etc. - ... en soms een prachtige vioolsolo van Jan... :-)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Jolanda van Aalst 07-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Familie opstelling fantastisch, tweemaal,fantastische bodymindfull processen met de reizen naar Spanje

Familie opstellingcyclus mooie inzichten en " opruiming" van oude dingen. Bodymindfylriezen, eerste keer zat ik redelijk down, kwam helemaal relaxed terug. Tweede maal zat ik prima in mijn vel, en kwam nog beter terug

Pluspunten

Relaxed en ontspannen benadering zodat ruimte is op daar mee aan de gang te gaan

Suggesties

Breder / verdieping meerdere dingen, tarot / bars etc

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Michel Roelen 20-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ynnergy heeft mij dat opgeleverd, waar ik op had gehoopt.

De training Persoonlijke Doorbraak werkt en heeft mij innerlijke rust, kracht en gezondheid opgeleverd. Jan en Maries hebben mij geholpen mezelf te vinden en vanaf nu te blijven. Dit voelt als een bevrijding.

Pluspunten

De aangeleerde methodes uit de training Persoonlijke Doorbraak pas ik dagelijks toe. Het levert mij de balans en energie om in het centrum van mijn leven te staan. Ik ben volmaakt zoals ik ben. Ik heb alles in me wat ik nodig heb. Ik luister naar mijn gevoel en richt me op wat goed voelt. Ik doe waar ik naar verlang. Dan ontvang ik wat ik nodig heb. En zo is het goed.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Rob Pander Maat 04-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

erg positieve ervaringen met een traject met meerdere elementen nadat ik gezondheidsklachten had gekregen doordat ik zelf langere tijd niet in mijn kracht geleefd had.

Erg positieve revaringen met meerdere aspecten van de aanpak van Jan en Maries. De sessies familieopstellingen hebben mij zeer geholpen anders met persoonlijke issues om te gaan. Ook de korte cursus NLP heeft mij bewuster gemaakt van mijn eigen sturingsmogelijkheden, en de persoonlijke gesprekken met Jan hebben mij een aantal zaken beter laten relativeren. Ook als ik nu terug kijk, had ik mij op dat moment geen beter, maar ook geen sneller traject kunnen voorstellen. Ik ben er uit gekomen als completer en evenwichtiger mens

Pluspunten

brede aanpak, snelle reacties en plaatsingsmogelijkheden, snelle resultaten, en dus economisch te verkiezen boven menig andere aanpak.

Suggesties

Ga vooral zo door!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
els leermakers 03-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

een open , eerlijke organisatie met fijne mensen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Eva 03-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige ervaring, fijn om er te zijn geweest.

Fijn om te voelen en niet te praten.

Pluspunten

Leuk om ook te kunnen lachen. Bovendien in mooie omgeving, goede begeleiders, interessante deelnemers.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Marianne JL. 28-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooi werk en dankbaar voor de inzichten

Ik heb bij Maries en Jan het persoonlijke doorbraak traject doorlopen. Ik liep op meerdere vlakken in mijn leven vast tegen bepaalde belemmerende overtuigingen. Door het traject ben ik mij in eerste instantie bewust geworden van de invloed van het stamgezin waarin ik opgegroeid ben en wat voor verschillende boodschappen er speelde en hoe de geschiedenis van mij ouders ook hierin een rol speelde. Ik ben daarnaast ook thuis gekomen ik mijn lichaam, weer echt leren voelen. Door de grenzeloze betrokkenheid van Jan en Maries heb ik dit proces durven doorlopen. Ik heb zo veel geleerd, met name wie ik zelf ben en op welke manier ik mijn leven in wil richten. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en ik gebruik het de inzichten en levenslessen nu nog steeds, ook al heb ik het traject meer als een jaar geleden doorlopen.

Pluspunten

Betrokkenheid, Jan en Maries Zijn Ynnergy Doorgrondend

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Hugo Janzen 21-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel en persoonlijk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Willem-Jan Otten 11-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Familie opstellingen

Ik heb door de familie opstellingen veel inzicht verkregen in mijn eigen handelen doen en denken. Het is geen oplossing voor een probleem maar heeft mij goeie handvatten gegeven om problemen in zowel de relationele als de zakelijke sfeer te helpen verklaren en daarmee aan te kunnen pakken.

Pluspunten

Maries en Jan hebben een perfecte mix van persoonlijke en zakelijke begeleiding

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen