Slotenmakers aan huis klantervaringen

Slotenmakers 194  recensies

Klantervaring met Slotenmakers aan huis

 10
Laurens 01-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meerpuntssluiting

Wij wilde onze driepuntssluitingen vervangen voor zevenpuntssluitingen dus we hadden een offerte aangevraagd bij slotenmakersnel. We hadden de offerte de volgende dag al in de mail, we zijn daar mee akkoord gegaan. Ze waren netjes optijd en alles ziet er super netjes uit!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Frans 29-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meerpuntsluiting

Wij hadden een nieuwe driepuntssluiting nodig die hebben ze netjes voor ons geplaatst dankjewel

Pluspunten

Snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Joost 29-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Skg keurmerk

Ik wilde de beste kwaliteit sloten dus ik koos voor het slot met een keurmerk het keurmerk is een SKG keurmerk en dan SKG3. Dus dat moet wel goed zijn

Pluspunten

Goede kwaliteit geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Luuk 25-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

toppers

De service was echt top! Mijn internet deed het thuis niet dus ik kon ook niet online een offerte aanvragen. De telefoniste kon dit gelukkig wel voor mij doen dus dat was super! Aardige dame ook.

Pluspunten

goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sonja 25-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij waren toe aan nieuwe kerntrekbeveiliging, deze was oud en moest echt vervangen worden. We haddden offerte online aangevraagd en duidelijke afspraken. De monteur ging netjes te werk.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Harry Visser 24-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sloten ervaringen

Al het hang- en sluitwerk rondom het huis laten vervangen. Dat hebben ze best wel snel gedaan en het ziet er heel erg netjes uit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nigel Vaart 24-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Buitengesloten

Ik kwam thuis na een lange dag werken en ik kon mijn sleutel nergens vinden. Ik wist niet of ik hem kwijt was of gewoon binnen had laten liggen. Heb toen maar de slotenmaker gebeld. Gelukkig lag de sleutel wel binnen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Ferry 23-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Skg 3

De verzekeraar vertelde dat we korting zouden krijgen op onze premie als we een SKG3 slot lieten installeren dus dat hebben we laten doen

Pluspunten

Goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Patrick 23-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Klantenservice

De communicatie wat goed en duidelijk

Pluspunten

Duidelijkheid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter 22-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Driepuntssluiting

Wij waren toe aan goede nieuwe sloten voor de voordeur met zoveel keus wat het moeilijk kiezen uiteindelijk voor een driepuntssluiting gekozen erg blij mee

Pluspunten

Ruim assortiment

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden