Ford Schurer-Kamphuis Almere klantervaringen

Autobedrijven 12  recensies

Klantervaring met Ford Schurer-Kamphuis, Almere

9.0
Vincent Bakker 19-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg behulpzaam en meedenkend vooral van een monteur die kwam helpen.

Ik kwam voor een wieldop en een stangetje vd motorkap. Stangetje was moeilijk te vinden in computer waarna monteur er nog 1 gevonden had in de garage. TOP! Ik had een CVO nodig, krijg ik zo gratis mee. Bij Opel moest ik er voor betalen.

Pluspunten

Betrokkenheid en bereidheid je te helpen, ook bij "kleine dingen"!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Eline 24-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

top service voor

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rob Bakker 17-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goede garage met uitstekende servicemedewerkers die meedenken .

Zeer goed

Pluspunten

Correct. Komen afspraken na.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerard Knuvelder 10-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij rijden nu met de tweede Ford Fiesta, de vorige reed makelijk 325000 km, zonder een probleem. De auto is bedrijfszeker, en de andere punten van de garage / verkoop zijn GOED. Een garage die mee denkt!

Pluspunten

Snel contact via mail of telefoon.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mart 20-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Altijd goed geholpen

Bij deze dealer wordt je altijd goed en correct geholpen. Ik heb nog al wat probleempjes gehad met mijn Ford (overigens ook met al mijn vorige auto's van welk merk dan ook, dat trek ik kennelijk aan en ligt dus niet aan Ford).

Pluspunten

Snelle service staan altijd voor je klaar

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Linda Vlake 18-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

We zijn goed, correct en professioneel geholpen door Nick Kok.

Wij hebben een nieuwe Focus gekocht en zijn dik tevreden over het verloop van deze aankoop, temeer omdat we ook nog zijn veranderd van type voertuig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pieter Velthuis 02-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super Service

In Frankrijk op parkeerplaats met kleine storing aan rechter portierraam, gebeld en we werden direct teruggebeld met een aantal tips om storing te verhelpen. Na een uur werden we opnieuw gebeld met de vraag of storing verholpen was, dat was inderdaad het geval. Schurer Kamphuis weet nog wat service inhoudt en levert SERVICE met hoofdletters, super kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Snelke reactie en vakkundigheid en vriendelijkheid van het personeel

Suggesties

GA ZO DOOR

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
A.van Münster 23-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Verbazingwekkende keurige en nette dealer

Mijn ervaring is erg goed bevallen bij deze dealer. Het ontvangst was keurig, werd netjes te woord gestaan. Wat mij opviel was dat al het personeel dat doet, niet alleen de verkoper. De afspraken werden keurig nagekomen, no nonsens verhaal. Na diversen ervaringen kunnen andere dealers daar nog wat van leren. Het voelt erg goed bij deze dealer en hoop dat het zo blijft.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Sebastiaan Pool 18-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Ze doen net een stapje meer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Herman Buitenhuis 16-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne service

Nieuwe Ford Focus gekocht, na 3 weken al een pit aan de linker achterkant (mensen die hun portier openen zonder aan andere auto's te denken) maar daar is de service van Schurer Kamphuis. Ze hebben daar een mannetje (Martijn) wat een vakman heeft het duikje eruit gehaald je ziet er helemaal niets meer van ik ben weer helemaal happy dankzij de goede service van Schurer kamphuis en daar hoef ik niets voor te betalen kijk daar kunnen een hoop autodealers een voorbeeld aan nemen. mijn complimenten

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen