Proslank Nederland Nederland klantervaringen

Voeding 85  recensies

Klantervaring met Proslank Nederland , Nederland

7.5
Michelle Heemskerk 14-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik behaal hele goede resultaten.

Ik was enorm verrast over de resultaten en ik vind het erg goed vol te houden. Ik heb een blog waarin ik uitgebreid mijn weken en resultaten beschrijf om zo nog meer mensen te motiveren. Want als het mij lukt, waarom zou het jou dan niet lukken. Mijn blog is te vinden op www.proslank.blogspot.com

Pluspunten

je hoeft niet na te denken wat je zult gaan eten, alles is afgewogen dus alleen groenten toevoegen. er zitten heerlijke smaken bij zelfs tussendoortjes ! ook zitten er brood pasta's en rijst bij het voelt niet als een dieet met de voedingscoach sta je er niet alleen voor

Suggesties

ik zou graag een uitgebreid recepten boek willen zien. Ik weet dat er een site is met een aantal recepten maar dat kan veel uitgebreider. Verder zou het leuk zijn als jullie een forum voor de deelnemers op jullie site zouden aanmaken zodat wij ervaringen tips en steun kunnen uitwisselen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
0.0
Prijs
3.0
Snelheid/Levertijd
5.5
Kwaliteit
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.5
Heidy Gepkens 18-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kwaliteit
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Sharon Brandenburg 23-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

SUPER!!!

Ik heb al vele diëten gedaan maar niets heeft echt gewerkt zoals proslank doet. Ik ben 10 kilo afgevallen in 2 maanden tijd en heb meer energie dan ooit. De producten zijn makkelijk te bereiden en bijna allemaal lekker.

Pluspunten

Makkelijk te bereiden, geen honger, veel afvallen in korte tijd, veel energie, betaalbaar, goede begeleiding, goede informatie

Suggesties

Eigenlijk niets. Ik ben heel tevreden

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marjoleine 25-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed makkelijk lekker

Pluspunten

Kant en klaar. Lekker. Makkelijk. Veel variatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marjoleine 21-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vraag gesteld en antwoord gekregen. Volg nu het dieet is prima!

Pluspunten

Makkelijk lekker

Suggesties

Meer recepeten voor de groentes

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kwaliteit
7.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Elma Baas 21-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed dat je vrijheid hebt om eerst iets uit te proberen!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
birgitta tindemans 11-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

echt super ben geen dag misselijk ervan geweest.

Ben lekker en makkelijk bijna 10 kg kwijt wil nog 4 kg eraf.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Saskia Hilhorst van Schoonheidsinstituut Allure 09-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Werk met plezier met Proslank

Mijn ervaring als depositair met het werken met Proslankprodukten is zeer positief te noemen. Mensen die ik behandel zijn zeer positief erover. Ze vallen af, zien snel resultaat, en krijgen meer energie en zelfvertrouwen. Tevens komen ze na het afbouwen van Proslank niet tot nauwelijks aan. Geen jojo effect aanwezig. Ik hoop nog jaren met ze door te werken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
M.E. Teklenburg - de Rooij 26-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positief. Vriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Anneke de Graaf 08-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed vol te houden. Goed van smaak. Goede resultaten

Met het Proslank dieet heb ik snel resultaat geboekt zonder honger gevoel. Ik vind de producten zeer goed te eten en handzaam ook in gebruik onderweg.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik. Snel resultaat. Goed vol te houden en lekker van smaak. Veel keuze ook!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...89
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen