Proslank Nederland Nederland klantervaringen

Voeding 85  recensies

Klantervaring met Proslank Nederland , Nederland

8.0
saskia 17-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kwaliteit
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
N. Langezaal 16-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Producten zijn erg lekker.

Pluspunten

Snelle levering

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Miriam de Lange 16-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik ben zeer tevreden over het gebruik van Pro Slank. Het heeft mij geholpen om op een verantwoorde manier af te vallen

In december 2012 ben ik met Pro Slank begonnen na van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Ik begon met de nodige scepsis. Die scepsis veranderde al snel in een ongelofelijk positieve ervaring met Pro Slank. In september 2013 was ik inmiddels 40 kg afgevallen en had ik alle fases van het Pro Slank goed doorlopen. Het is nu augustus 2015 en ben nog steeds die 40 kg kwijt. Zonder Pro Slank was het me nooit gelukt om zo mooi zoveel kilo's kwijt te raken. Ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

Veel verschillende producten en het smaakt ook nog eens echt lekker waardoor het makkelijk vol te houden is!

Suggesties

Meer verschillende volledige pakketten voor bijvoorbeeld 2 weken aanbieden voor een goede prijs.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Inge den Ouden 15-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed, maar erg duur

Ik heb een aantal maanden proslank gevolgd, via een schoonheidsspecialiste.. Ik vond het een erg goed te volgen dieet, vond het alleen erg prijzig. En daardoor niet zo lang vol te houden. De shakes en repen zijn erg lekker!!! Deze neem ik nu soms nog. De soepen vond ik minder. Ik vond het alleen lastig om de avondmaaltijden te combineren met koken voor de rest van je gezin. Misschien dat daar een oplossing voor is??

Pluspunten

Repen en shakes erg lekker!!!

Suggesties

Goedkoper maken. En misschien de avond maaltijden makkelijker te combineren maken met koken voor je man of gezin.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
4.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Moon 15-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
5.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Yvonne Schaminee Van Schaijik 15-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Yvonne Schaminee Van Schaijik

zelf veel en fijn mee afgevallen en ga het nu zelf verkopen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
h van riesen 14-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik ben 20 kg afgevallen met behulp van Sione van delft en proslank ,ik ben er erg blj mee

ik ging naar een consulente en was erg tevreden over haar ,nog steeds

Pluspunten

het is duur en dat vind ik wat minder maar het contact met mijn consulente vind ik helemaal top

Suggesties

maak het wat goedkoper zodat iedereen er gebruik van kan maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
h van riesen 14-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik ben 20 kg afgevallen met behulp van Sione van delft en proslank ,ik ben er erg blj mee

ik ging naar een consulente en was erg tevreden over haar ,nog steeds

Pluspunten

het is duur en dat vind ik wat minder maar het contact met mijn consulente vind ik helemaal top

Suggesties

maak het wat goedkoper zodat iedereen er gebruik van kan maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sandra Boonstra 14-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Overtreft verwachtingen

Wordt altijd punctueel geleverd en ik word goed op de hoogte gehouden. Altijd extra proef product erbij, super service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Zoë van Woudenberg 13-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed te doen. Werkt echt

Het is prima vol te houden. En t werkt echt. Ik zit nog wel in fase 2 maar het gaat super.

Pluspunten

Het ontbijt, drank en de repen vindt ik goed van smaak. Er is genoeg variatie.

Suggesties

Voor de avondmaaltijden mogen wel wat meer tips voor worden gegeven. De prijzen voor alles vind ik wel erg kostbaar. crackers, koekjes slaat nergens op die prijzen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
2.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kwaliteit
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google. Wanneer u gebruik maakt van Klantervaringen Online zullen er actuele gele beoordelingssterren worden getoond in de organische zoekresultaten van Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen