Porza Venlo klantervaringen

Autobedrijven 810  recensies

Klantervaring met Porza, Venlo

 10
maarten polders 22-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima

snel en volgens afspraak

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
Joop 20-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Te late levering

Homokineten zouden binnen 48 uur geleverd worden, op woensdag besteld, maandag avond nog niks ontvangen, dus gemaild, op dinsdag kreeg ik een mailtje dat mijn order verstuurd was, op woensdag avond is mijn bestelling geleverd.... Beetje laat voor een 48 uurs levering. Onderdelen zijn erg hardhandig behandeld, beetje gedeukt....

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
5.5
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
 10
Ivo 18-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel geleverd & nette service!

Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden! Groot assortiment aan producten. Een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Nette klantenservice (Geen wachtrij er werd gewoon direct netjes opgenomen). Ik was wat vergeten te bestellen en vroeg of ze hem bij deze bestelling nog bij konden voegen en dit was geen probleem. Alles was binnen 48 uur binnen zoals aangegeven op de website. Netjes verpakt en precies wat ik besteld had! In 1 woord: Top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A von piekartz 18-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

bestelde onderdeel werdt snel geleverd naar een camping in luxemburg

We zaten op een camping in luxemburg. Na mail overleg met de afdeling sales hadden we besloten om het onderdeel te bestellen. Binnen 48 uur was het onderdeel geleverd. daarna geplaatst en met de auto en caravan konden we de terugreis aanvaarden. ik ben erg tevreden over dit bedrijf, ze doen wat ze beloven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L.N. Cree 15-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onderdeel snel bezorgd en prijs viel erg mee.

Onderdeel zaterdag besteld, maandag opgestuurd, woensdag binnen. Zelf gemonteerd en auto rijdt weer als nieuw. Prijs niet duurder als een sloop onderdeel. Erg tevreden. Gr

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
ramon van den dungen 14-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

perfect geregeld

goede prijzen duidelijke communicatie en snel geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
ramon van den dungen 14-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

perfect geregeld

goede prijzen duidelijke communicatie en snel geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patrick 09-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

helemaal goed snelle levering

Goede en duidelijke website snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Raymond Meijer 09-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lever betrouwbaarheid

Na mijn telefoontje waarbij ik aangaf de levering niet ontvangen te hebben werd mij verteld dat ze de bobine dezelfde dag zouden versturen zodat ik het de volgende dag in huis had. Porza zou uitzoeken waar het met de verzinding fout was gegaan. De volgende dag keurig als afgesproken de bobine ontvangen. Waarschijnlijk de vervoerder wakker geschud want de dag daarop kwam de eerste bestelde bobine alsnog. Porza gebeld voor een retourbon en binnen 15 minuten binnen op de mail kon hem dus gelijk weer aanbieden voor retour. U ziet het ze doen wat ze beloven en ze stellen de klant centraal!! Ik bestel voirtaan hier .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
peter 08-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed na 1 x bellen

na twee dagen had ik niks gehoord. toen ik erachteraan belde bleek er iets fout te zijn gegaan in het systeem. de volgende dag had ik mijn bestelling binnen

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen