Porza Venlo klantervaringen

Autobedrijven 854  recensies

Klantervaring met Porza, Venlo

1.0
sky 21-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onaanbeveeld

na besteling niet binnen 48uur maar 6 dagen later pas ontvangen. Mijn spullen hebben een rondje om de wereld gereisd.

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
1.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
9.0
Raf Dierckx 21-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden

Al bij al tevreden! Enkel heeft het lang geduurd voor ik de exacte info kreeg over het onderdeel. Kon de eerste keer niet aan de chat blijven (duurde te lang), heb daarna nog 2 e-mails gestuurd met vraag tot info (zonder gevolg) en dan de volgende chat-sessie had in mijn info op 5 minuten! Vriendelijke man, correcte info, snelle verzending! Negatief is wel dat het onderdeel dat zogezegd in stock was, en besteld was, toch niet in stock bleek te zijn maar na telefonisch contact kon ik wel hetzelfde stuk bestellen van een ander merk maar dat was dan 30€ duurder! Dit voelt voor mij het onderste uit de kan willen halen omdat ondanks je geïnformeerd hebt naar dat onderdeel (hiervoor moet je toch de stock raadplegen), het stuk betaald hebt, uiteindelijk met je rug tegen de muur (vermits het stuk besteld en betaald is weten ze zeker dat je dat stuk zeker nodig hebt) 30€ meer moet betalen dan je oorspronkelijk besteld hebt want anders heb je niets! Dat vind in jammer!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.5
Thomas Miegielsen 20-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede producten, maar late levering

De toch al hoge verzendkosten van 8,95 zouden niet zo erg zijn geweest als de producten ook echt binnen de aangegeven 24 uur geleverd werden. Op donderdag besteld en pas woensdag in huis. Erg vervelend als je je auto in de tussentijd niet kunt gebruiken... Wel erg goed geholpen toen ik belde over de status van mijn bestelling en een fout kan nu eenmaal wel eens voorkomen.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
5.5
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
5.5
Professionaliteit medewerkers
6.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
9.5
JH 20-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima

Werd op de hoogte gebracht over vertraging bestelling. Deze kwam nog 1 dag later als ik verwacht had. Maar verder wel prima.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
El Massoudi 19-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte service en snelle levering.

Bestelde product was niet meer leverbaar. Porza heeft voor een duurder alternatief gezorgd en dit zonder bijbetaling. Mijn dank hiervoor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
Dirk van Stappen 16-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

verkeerde onderdelen

homokineet besteld voor 306 teruggestuurd was de verkeerde later nog eens geprobeerd voor een Suzuki alto op de site uitgezocht klopte met nummer op plaatje in auto, vanwege eerdere ervaring ook gebeld de meneer zij het gaat passen!! heel snelle levering dat dan weer wel maar helaas paste het ook niet volgende keer weer proberen want wel goedkoop en snel

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
9.5
Nick 13-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Duidelijke website, voldoende uitleg bij de producten. En een stuk goedkoper dan me vorige leverancier. Ook aan de telefoon word je netjes geholpen en hebben ze alle tijd voor je.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marianka 12-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima snel verzonden

Goede service. Heel goed dat je nogmaals je nummerbord moet invullen voor bestelling definitief is. Zo kan het niet fout gaan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
willem stijntjes 11-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed en snel

Een goede site werkt snel en overzichtelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
R van Leeuwen 10-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super service

Ik heb remblokken besteld bij porza en hadden ze inderdaad binnen 48 uur super. Ik hadden ook een vraag via de mail gestuurd omdat ik er niet uitkwam en ook deze mail werd gelijk netjes beantwoord dus met al een goed en zeer goedkoop. Ik raad het zeker aan Porza. Als ik weer iets nodig heb voor me auto bestel ik zeker weer bij jullie. Mvg Robert

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen