Porza Venlo klantervaringen

Autobedrijven 851  recensies

Klantervaring met Porza, Venlo

9.5
JH 20-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima

Werd op de hoogte gebracht over vertraging bestelling. Deze kwam nog 1 dag later als ik verwacht had. Maar verder wel prima.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
El Massoudi 19-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte service en snelle levering.

Bestelde product was niet meer leverbaar. Porza heeft voor een duurder alternatief gezorgd en dit zonder bijbetaling. Mijn dank hiervoor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
Dirk van Stappen 16-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

verkeerde onderdelen

homokineet besteld voor 306 teruggestuurd was de verkeerde later nog eens geprobeerd voor een Suzuki alto op de site uitgezocht klopte met nummer op plaatje in auto, vanwege eerdere ervaring ook gebeld de meneer zij het gaat passen!! heel snelle levering dat dan weer wel maar helaas paste het ook niet volgende keer weer proberen want wel goedkoop en snel

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
9.5
Nick 13-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Duidelijke website, voldoende uitleg bij de producten. En een stuk goedkoper dan me vorige leverancier. Ook aan de telefoon word je netjes geholpen en hebben ze alle tijd voor je.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marianka 12-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima snel verzonden

Goede service. Heel goed dat je nogmaals je nummerbord moet invullen voor bestelling definitief is. Zo kan het niet fout gaan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
willem stijntjes 11-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed en snel

Een goede site werkt snel en overzichtelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
R van Leeuwen 10-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super service

Ik heb remblokken besteld bij porza en hadden ze inderdaad binnen 48 uur super. Ik hadden ook een vraag via de mail gestuurd omdat ik er niet uitkwam en ook deze mail werd gelijk netjes beantwoord dus met al een goed en zeer goedkoop. Ik raad het zeker aan Porza. Als ik weer iets nodig heb voor me auto bestel ik zeker weer bij jullie. Mvg Robert

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Friso Vink 08-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal Top

Ik kwam op deze website omdat ik een onderdeel zocht die voor de rest nergens anders te krijgen was dit onderdeel besteld en super snel geleverd alleen verkeerd besteld en na drie weken ( ivm werk buitenland) gewoon retour zonder poespas. later nogmaals een grote bestelling gedaan welke zeer snel geleverd werd alleen miste ik een onderdeel ..... gebeld met porza en na zoeken een onderdeel in de doos meteen bijna gelijk bestelnummer, hun hadden een foutje gemaakt. hun oplossing hou het teveel geleverde onderdeel maar en het missende onderdeel lag de dag erna op de deurmat. dit verdient voor mij een echte 10.........helemaal geweldige webwinkel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dhr. AJ 07-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

bezorging produkten

Perfect vandaag besteld morgen in huis..

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Will Bahr 05-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle levering, perfect artikel en goede kwaliteit.

Ik heb dit artikel gekocht voor de kofferbak van mijn Peugeot 306CC. Alle twee de dempers zelf vervangen en hij functioneert weer als nieuw. In de garage had ik de hoofdprijs betaald.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen