Porza Venlo klantervaringen

Autobedrijven 706  recensies

Klantervaring met Porza, Venlo

 10
kapsalon 28-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer scherpgeprijst echt netjes

zijn zeer klantvriendelijk en voor dat ik ij het wist had ik mijn bestelling en kwa prijs jeetje mooie tarvieven echt een aanraader

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L. Kooi van der 28-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer tevreden

Online iets besteld en binnen 24 uur geleverd. Grote klasse.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
J.Th NUIJ* 24-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aanschaf schakelaars

Prima geregeld, wat late reactie over de transactie maar voor de rest "no nonsens" dus Top!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
R Lambers 23-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kwaliteitsonderdelen voor een schappelijke prijs.

Bestellen via website erg gemakkelijk en snel afgehandeld. Omdat ik nogal afgelegen woon is de bezorging via dhl wat traag. Post.nl kan dat beter.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
klaas van der werf 22-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima tevreden

prima tervreden omtrend onderdelen.toch vind ik de bezorging beter kunnen en is dan moeilijk te volgen bij DHL of via track en trace te volgen. heb hier overegens nooit last van bij postnl.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Frank 22-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Doede onderdeel en snelle levering !!!

Snelle levering en makkelijk op de webshop te zien welk onderdeel voor je auto geschikt is. En natuurlijk de beste prijs die ik kon vinden oo internet.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
michel roijen 20-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede levering

Makkelijke site. Goede levering, netjes verpakt. Enkel wordt het adres niet volledig over genomen naar DHL waardoor het pakketje niet op A maar bij de buurman op het huisnummer komt.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
6.0
J.J De Geus 18-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

te lang wachten

had bij toeval dit product met spoed nodig, maar 48 uur is te lang,kan korter . de rest, is uitstekend

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
6.0
G Dijkstra 16-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

service niet echt super

het materiaal was oke, maar ik heb zelf gebeld om te horen wanneer de bestelling kwam, blijkt dat er stagnatie is en daar over ben ik niet gebeld jammer

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
 10
robbert 15-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

super service!!

Ik had een remtrommel nodig. Ik heb gebeld en zij hebben mij netjes te woord gestaan. Heb het artikel besteld en keurig en op tijd gekregen. Echter heeft een familie lid het probleem van mij auto verholpen. Wederom gebeld en gevraagd al ik het terug kon sturen. Wederom netjes te woord gestaan via de telefoon en internet en vandaag op de bus gedaan. Qua service vind ik dit heeeeel netjes en ik ga zeker volgende keer weer kijken en ook aanbevelen bij derde

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen