Planet Refurbished Almere klantervaringen

Telecombedrijven 72  recensies

Klantervaring met Planet Refurbished, Almere

 10
Iris Was 30-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

helemaal geweldig

Wat kan ik zeggen de prijzen zijn goed. ook merk je het verschil niet tussen nieuw en refurbished. het is een goede zaak om hier iets te kopen dat is zeker.

Pluspunten

Goede prijzen, veel keuze, als nieuw.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Dan Kom 29-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prijzen te goed

Dit is zo een winkel waar je voor een hoesje komt maar weg loopt met een nieuwe ipad en een hoesje. Het personeel was erg vriendelijk en zeer behulpzaam.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en mooie prijzen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Erik Gom 29-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed personeel

Na opzoek te zijn gegaan naar een ipad kwam ik planet refurbished tegen. De jongens hier hielpen mij goed met een keuze maken en wisten van alles te vertellen over het product.

Pluspunten

Veel kennis voor een goede prijs.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Arie Kwart 27-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gloednieuw hoesje voor een mooie prijs

Ik heb mijn iphone nu al een tijdje en had dus ook een nieuwe hoes nodig. Gelukkig waren die hier niet duur en was het de volgende dag al binnen. Top!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijzen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Wong Ron 26-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

nieuwe iphone en niet duur

Toen ik in de buurt was besloot ik te kijken bij planet refurbished. Ik heb hier vervolgens een nieuwe iphone gekocht. Alles is zo goed als nieuw.

Pluspunten

Snelle service, Vriendelijk personeel,

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Gert Smeed 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle levering en goede ipad

Mijn ipad was snel binnen en zag er uit alsof hij net uit de fabriek kwam. Top service en er zit ook nog eens garantie bij.

Pluspunten

Snelle service met garantie.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Gary H. 22-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

iPad voor mijn studie in het buitenland

Over een paar maanden ga ik naar het buitenland om daar te studeren. Nu heeft een iPad alles wat ik nodig heb helaas zijn ze overal zo aan de prijs. Toen kwam ik Planet Refurbished tegen in Amsterdam en die hanteerden veel leukere prijzen. Gelijk hier meegenomen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
0.0
L. de Zalen 21-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele leuke prijzen

Ik had mijn iPhone laten vallen en helaas was deze niet meer te redden. Omdat ik snel weer een nieuwe telefoon nodig had kwam ik uit op deze website. Mijn iPhone 6s was binnen no-time binnen! Top!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.5
Dane 21-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaaaaal super

Voor mijn werk moet ik veel naar het buitenland en een iPad is dan de IDEALE oplossing om mijn social media en mail bij te houden. En gelukkig hoeft hij ook niet zoveel te kosten bij planet refurbished!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Mario 20-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tip top tevreden

iPad was snel binnen, gebruik hem veel op me werk en helemaal geen problemen mee.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden