MotoShare Amsterdam klantervaringen

Verhuurbedrijven 152  recensies

Klantervaring met MotoShare, Amsterdam

 10
Jamahl Schoonhoven 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top concept! Mooi om te zien hoe wij Nederlands toch weer de wereld weten te veroveren. Zet hem op jongens!

Top concept! Mooi om te zien hoe wij Nederlands toch weer de wereld weten te veroveren. Zet hem op jongens!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Indrah van Os 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb momenteel 3 motoren op Motoshare staan. Na afgelopen keer 2 boetes te hebben ontvangen en een telefoontje van de politie na een huurperiode was ik er klaar mee. Uiteindelijk is alles toch goed en redelijk snel afgehandeld waardoor ik de motoren vo

Ik heb momenteel 3 motoren op Motoshare staan. Na afgelopen keer 2 boetes te hebben ontvangen en een telefoontje van de politie na een huurperiode was ik er klaar mee. Uiteindelijk is alles toch goed en redelijk snel afgehandeld waardoor ik de motoren voorlopig nog blijf verhuren via Motoshare. Uiteindelijk vind ik het toch mooi om te zien als Motorinstructeur dat er op deze manier makkelijker en meer mensen motor kunnen rijden. Groet, Indrah Schagen! Te huur: Kawasaki Vulcan s, Kawasaki Z1000 en een BMW R80(café racer)

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mike Mensink 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

-

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roderick O 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Claire Koopman 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

I had a great experience with renting a motorcycle. The owner was very kind and helpfull. I will do it again!

I had a great experience with renting a motorcycle. The owner was very kind and helpfull. I will do it again!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
maryse oranje 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Odds Law 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig dagje toeren voor een goede prijs bij MotoShare! Ga dit zeker vaker doen

Geweldig dagje toeren voor een goede prijs bij MotoShare! Ga dit zeker vaker doen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wouter Hurkmans 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Quinten Bertens 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuk concept. Voor en door motorliefhebbers!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mike Mensink 31-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen