Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 545  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.0
Jos Bos 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Enthousiaste club waarvan je voelt dat ze willen dat je tevreden bent

Eenvoudig apparaat die gewoon doet waarvoor bedoeld en gelukkig precies in onze meterkast paste.

Pluspunten

Klein en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Mooiwater.nl
Reactie van Mooiwater.nl
Jos, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedrijf en onze producten.
9.5
Douwe Zwart 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

'Mooi Water' maakt waar wat het belooft: deskundige aanleg, prima werkend, correcte pre- en aftersales

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Kl. de Boer 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vanaf begin tot eind vriendelijk vakundig en een prima aftersales

Wij hebben een goed advies ontvangen die past bij onze situatie en gezinssamenstelling. De installatie werd ook nog eens speciaal aangepast voor plaatsing in een kleine ruimte. Al onze apparatuur is kalkvrij en is mijn prikkelende huid irritate nagenoeg verdwenen. Wij zijn erg tevreden over Mooiwater

Pluspunten

Klantvriendelijk Vakkundig Uitstekende voorlichting Apparatuur afgestemd op gezinssituatie Prijs kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
C van Vliet 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede nazorg

Er voor gekozen de ontharder zelfde te installeren. Installatie was complex i.v.m beschikbare ruimte (onderhoud trap) in combinatie met het omleggen van de waterleiding. Dit was gezien mij technisch achtergrond geen probleem. Ondanks mijn keuze alles zelfde te doen, bood Mooiwater aan alles na installatie te controleren zonder extra kosten. Uitstekende service die je niet veel meer meemaakt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
R. E. Bergen 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Perfecte, correcte service en alles volgens afspraak.

Kan niet anders zeggen dan hartstikke goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Haveman 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top apparaat!

Gebruiken het grootste voormaat. Dit voor een woning die dubbel bewoont word. Zouden niet meer zonder willen.

Pluspunten

Veeeeel minder schoonmaken :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
O.P. Dekkers 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Veel comfort voor weing geld

Pluspunten

Gebruikt gemak. Je hebt er zo goed als geen omkijken naar.

Suggesties

Het zou verplicht moeten worden voor elk huishouden ivm besparing van het milieu

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jet 10-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ben erg blij met onze waterontharder via mooiwater.nl. Vriendelijke en behulpzame mensen waar je alles aan kunt vragen. Wij zijn snel, netjes en correct geholpen.

Fijn dat we veel minder gebruik maken van vaatwasblokjes, schoonmaakmiddel, shampoo, wasmiddel. Goed voor je apparatuur, leidingwerk en je huid! Blij met deze investering.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Erik Zuyderduyn 09-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastische ervarimg, zowel met de leverancier als met de waterontharder zelf.

Precies op de afgesproken dag werd de Mooiwater ontharder geleverd. We hebben met een 4 a 5 persoonshuishohden de 6 persoons versie gekocht. Hierdoor hoeven we slechts zelden zout bij te vullen. Lekker makkelijk. De levering, installatie verliep soepel en punctueel. Echt nódig is een waterontharder in NL misschien niet in NL maar wát een zalige luxe is het als je er een hebt! Geen gepoets en geboen meer, de douchewand, kranen, wasbakken etc blijven glanzend schoon.

Pluspunten

Geen gepoets en geboen meer. Douchen is een weelde met heerlijk zacht water, nergens een spoortje kalk meer te ontdekken. KeukenApparatuur zoals de coocker, koffiemachine, vaatwasser, stoomoven blijven mooi kalkvrij. Geen gedoe met ontkalken meer en de wetenschap dat apparatuur veel langer meegaat is heerlijk.

Suggesties

We hadden al véél eerder een Mooiwater apparaat moeten kopen. Pas als je er eentje hebt weet je wat je mist en merk je hoeveel kalk er in ons drinkwater zit. Ook al is het officieel 'zacht' drinkwater.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Wijnanda Langeler 03-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk zacht water Geen kalk en weinig zeep gebruiken Ook zacht voor je huid.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen