Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 508  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

9.0
Els Buter 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima informatie, snelle levering en uitstekende plaatsing in de meterkast. Daarbij uitgebreide informatie gekregen over het apparaat.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
van Nunen 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb de contacten met Mooi Water erg fijn gevonden. De offerte was goed en duidelijk. De installatie was vakkundig, de uitleg erg goed. Dus alles bij elkaar zeer goed.

Het gebruik van kalkvrij water is erg fijn

Pluspunten

Profesionaliteit

Suggesties

Alles zo laten, kan nuet beter

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bombeeck 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitgebreide informatie gekregen over ontharder en welk type geschikt was voor ons. Vragen over offerte werden goed beantwoord. Installatie verliep prima ondanks enige uitdagingen. Ontharder werkt perfect.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Erroll Grave 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Buitengewoon goed,

Van het eerste contact, tot en met de plaatsing van de ontharder, en ook de nazorg, zeer goed, denken mee in oplossingen. Pakken het gelijk op en reageren direct.

Pluspunten

Erg prettig contact

Suggesties

Zo houden zoals het nu gaat,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Karl Pook 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele installatie, met goede uitleg .

snelle levering top installatie Goede uitleg

Pluspunten

Klantvriendelijk Professioneel Top prijs/kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
José de Jong 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Werkt echt tegen een droge huid. Zelfs de gewassen kleding ruikt frisser.

Ik was al overtuigd door de concurent maar aangezien de ruimte waar de ontharder geplaatst zou worden al voorzien is van elektrciteit ben ik toch uitgekomen op bij Mooiwater Excellent compact. verschil is echt meteen merkbaar. kalk aanslg is significant minder en dit scheelt veel poetswerk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Hanjo Redel 27-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Medewerk(st)ers zijn klantvriendelijk, professioneel, beantwoorden iedere vraag direct of zorgen voor het juiste antwoord, de waterontharder is eenvoudig zelf te installeren.

Omdat installatie in de meterkast niet mogelijk was, zijn de waterleidingen door mijzelf omgelegd naar de garage en is tevens een afvoer gerealiseerd voor het spoelwater. Dit riep de nodige technische vragen over de waterontharder op. Na telefonisch contact een bezoek gebracht aan MooiWater en ben daar heel gastvrij door Dick ontvangen. Alle details van de waterontharder zijn door hem uitgelegd en samen hebben we de gehele installatie besproken. Dick heeft een enorme kennis van de waterontharders en is trots deze kennis te delen met de geïnteresseerde klant. Na de nodige voorbereidingen hebben we waterontharder opgehaald en geïnstalleerd. Deze draait nu 1,5 maand naar grote tevredenheid, levert heerlijk zacht water, geen kalkaanslag meer in het hele huis.

Pluspunten

Professioneel – Klant is nummer EEN – Trots op hun producten en medewerk(st)ers – Uitstekende kennis van zaken – Dienstverlenend en servicegericht

Suggesties

Een passende slogan; MooiWater maakt uw leven zachter

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Kees de Ruijter 14-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super zacht water in no time!

We hadden wel eens wat voorbij zien komen op tv over het ontharden van water. Na wat research’s online zijn wij bij deze firma terecht gekomen. Na een afspraak te hebben gemaakt en nadat de installatie was gebeurd was het eindelijk heel simpel na een goede en fijne uitleg. Alles is super netjes geplaatst en het is easy in use en alles heel overzichtelijk. Nu gaat alles bijna vanzelf en merk je duidelijk dat het kraanwater aanzienlijk zachter is. Met douchen merk je het echt aan je haar hoe het nu zoveel zachter het is. Al met al raden wij dit echt aan!

Pluspunten

Easy in use Je merkt duidelijk verschil in de hardheid van het water Beter voor haar en lichaam Kraanwater is een ontiegelijke verbetering

Suggesties

Wij raden dit echt aan en hadden dit al veel eerder moeten doen! Twijfel niet langer en ga hiervoor!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Karel Bakker-Schuchhard 13-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Stop maar met verder zoeken hier is de klant echt nog Koning

Na lang zoeken en overwegen voor een waterontharder zijn we voor Mooiwater gegaan, na eerst telefonisch contact te hebben gehad over hoe of wat zijn we zeer deskundig te woord gestaan en hebben we de knoop doorgehakt. We hadden afgesproken dat we de installatie zelf zouden doen en liepen tegen een klein probleempje aan maar dat is binnen een dag door een monteur netjes opgelost zodat nu super werkt. Het resultaat was gelijk zichtbaar te zien op de glazen douchewand die nu streep loos opdroogt. Al met al zijn wij blij dat we deze stap gezet hebben en met Mooiwater in zee zijn gegaan, niks anders dan lof voor ze.

Pluspunten

Ik kan hier heel kort over zijn, er zijn geen minpunten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter Damen 12-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

geweldig sinds ik mooi water ontharder heb heb ik mijn waterkoker niet meer hoeven te ontkalken

ben er erg blij mee ,had dit eerder moeten doen het is een heel groot verschil qua smaak en vooral de zachtheid van het water

Pluspunten

ik ken op dit moment alleen maar pluspunten

Suggesties

ik raad iedereen aan die dit wil kopen niet langer te wachten hiermee

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen