Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 508  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

 10
A. Evink 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veel minder poetsen in huis en fijn voor je huid.

We zijn net terug van vakantie en na het douchen zeiden we tegen elkaar: Heerlijk weer dat zachte water!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patrick Toeter 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We hebben hem nog niet zo heel lang maar het water is echt super fijn heb het al regelmatig met mensen gedeeld

Minder schoonmaken Dus minder producten nodig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hans Prins 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede informatie en uitleg,

Vakkundige mensen, klantvriendelijk, duidelijke uitleg en toelichting, goed apparaat, zoutlevering en prijs stipt en nog voordelig ook. Mensen met hart voor de zaak. En zacht water is fantastisch, smaakt lekker geen kalkaanslag meer, het bestaande anslalaagje verdwijnt op den duur zelfs. Ik ben goed te spreken over dit bedrijf en wat ze leveren.

Pluspunten

Naar mijn ervaring staan ze open voor persoonlijke wensen en begeleiden je ook nog prima, zo wilde ik het apparaat graag installeren, allemaal goed gelukt, komen zelfs nog even kijken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jos Bos 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Enthousiaste club waarvan je voelt dat ze willen dat je tevreden bent

Eenvoudig apparaat die gewoon doet waarvoor bedoeld en gelukkig precies in onze meterkast paste.

Pluspunten

Klein en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Mooiwater.nl
Reactie van Mooiwater.nl
Jos, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedrijf en onze producten.
9.5
Douwe Zwart 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

'Mooi Water' maakt waar wat het belooft: deskundige aanleg, prima werkend, correcte pre- en aftersales

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Kl. de Boer 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vanaf begin tot eind vriendelijk vakundig en een prima aftersales

Wij hebben een goed advies ontvangen die past bij onze situatie en gezinssamenstelling. De installatie werd ook nog eens speciaal aangepast voor plaatsing in een kleine ruimte. Al onze apparatuur is kalkvrij en is mijn prikkelende huid irritate nagenoeg verdwenen. Wij zijn erg tevreden over Mooiwater

Pluspunten

Klantvriendelijk Vakkundig Uitstekende voorlichting Apparatuur afgestemd op gezinssituatie Prijs kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
C van Vliet 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede nazorg

Er voor gekozen de ontharder zelfde te installeren. Installatie was complex i.v.m beschikbare ruimte (onderhoud trap) in combinatie met het omleggen van de waterleiding. Dit was gezien mij technisch achtergrond geen probleem. Ondanks mijn keuze alles zelfde te doen, bood Mooiwater aan alles na installatie te controleren zonder extra kosten. Uitstekende service die je niet veel meer meemaakt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
R. E. Bergen 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Perfecte, correcte service en alles volgens afspraak.

Kan niet anders zeggen dan hartstikke goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Haveman 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top apparaat!

Gebruiken het grootste voormaat. Dit voor een woning die dubbel bewoont word. Zouden niet meer zonder willen.

Pluspunten

Veeeeel minder schoonmaken :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
O.P. Dekkers 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Veel comfort voor weing geld

Pluspunten

Gebruikt gemak. Je hebt er zo goed als geen omkijken naar.

Suggesties

Het zou verplicht moeten worden voor elk huishouden ivm besparing van het milieu

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen