Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 508  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

7.5
J.Janssen 21-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Positief

Prettig

Pluspunten

Compact

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
5.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Chris Zwart 19-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik maak nog niet zo lang gebruik van de Compact maar wel al met merkbaar resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R.G. van der Lei 19-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Deskundig, betrouwbaar. Geen kalkaanslag meer in en op apparaten en installaties.Je hebt er geen omkijken naar en het effect is optimaal. Oftewel: wij zijn zeer tevreden over deze investering!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
D.J.Visser 19-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De verwachtingen worden waargemaakt!

Nadat het systeem is geïnstalleerd (wat overigens maar een half uur duurde) hadden wij vrijwel direct zacht water (de leidingen moeten eerst even leeg uiteraard). Wat een verschil met "normaal" water! Je merkt het met name onder de douche, maar ook inderdaad minder zeep nodig in de wasmachine. Voor ons een ideale aanvulling in ons huishouden.

Pluspunten

Het externe schermpje. Die hang boven de meterkast. Dat is echt handig, want je weet wanneer het systeem gaat spoelen en zodoende kijk je toch of er zout bijgevuld moet worden.

Suggesties

Schermpje draadloos zou helemaal mooi zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Karlo Knol 18-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima ervaring met Mooiwater en uitstekende service, ook als je het apparaat zelf installeert.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
J.J.Middendorp 18-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

snelle reactie op aanvraag offerte, daarna snel een afspreek voor installatie

bij eerdere aanvragen voor een offerte werden we òf te vaak lastiggevallen met de vraag of we al een besluit hadden genomen òf er werd erg laat gereageerd `of we kregen een "handgeschreven" brief met een kulverhaal over het bedrijf

Pluspunten

duidelijkheid over de kosten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Willem Jonkers 16-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontharder werkt perfect rest hardheid gemeten 0,02 DH.

Goed ervaring, keurig geïnstalleerd en ontharder werk perfect!

Pluspunten

Zeer compact en gebruikersvriendelijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anton van Noort 25-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geen kalkaanslag meer

Bij de installatie is e.e.a. in de meterkast aangepast, zodat de ontharder daar geplaatst kon worden. Dat was geen enkel probleem.

Pluspunten

We hebben zacht water en het schoonmaken is een stuk eenvoudiger omdat er geen kalkaanslag meer is!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
G van der Vloed 14-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij hebben de installatie nu bijna een maand en zijn er enthousiaster over.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mark Jense 12-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nette service!

In eerste instantie een nare smaak aan het water. Dit bleek aan de slangen te liggen. Dit is na melding hiervan keurig netjes opgelost. Er wordt meegedacht en dat wordt gewaardeerd!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen