Meubelcity Soest klantervaringen

Meubelwinkels 130  recensies

Klantervaring met Meubelcity, Soest

8.5
Victoria Rade 17-06-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Informatievoorziening is top

Ik heb mijn bestelling tot op heden nog niet binnen maar ik word goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom mijn bestelling en ontvang heldere informatie.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
A. Knaap 12-06-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke website

Leuke meubels tegen leuke prijzen! Ik heb mijn bank via het internet besteld en het proces dat ik daarvoor moest doorlopen was erg duidelijk.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Jolie van der Plas 04-06-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De kwaliteit is perfect

De levertijd van de bijzettafel die ik had besteld bedroeg ongeveer 2-4 weken. Tot mijn verbazing werk ik na één week al gebeld dat Meubelcity mijn product kon leveren.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Bas Stapel 27-05-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zo goed als perfect

Wat een goede prijs en kwaliteit. Daarnaast werd onze bank precies op het afgesproken moment geleverd.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Miep Lussink 17-05-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede prijzen

Ik ben ontzettend goed geholpen en dat ook nog eens voor een mooie prijs.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
S. Vermeer 06-05-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Net zo mooi zoals op het plaatje

Ik bestelde mijn ladekastje via het internet. Ik vind dat altijd een risico want je weet natuurlijk nooit hoe het product er in het echt uitziet. Het ladekastje werd geleverd en ik ben meer dan tevreden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Familie Dekker 01-05-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Wat een mooie winkel

Ik bezocht Meubelcity en keek mijn ogen uit. Wat een prachtige winkel en de hoeveelheid producten is enorm. Ik ben tijdens mijn bezoek aan de winkel goed geholpen en ben erg te spreken over de snelle levering.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kelly Vermeer 26-04-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In het vervolg zal ik zeker weer een bestelling doen bij Meubelcity!

Ik ben erg tevreden over de snelle en goede levering van Meubelcity. De producten zijn perfect en in goede staat bij mij thuis afgeleverd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Familie Rutten 19-04-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte service

Na het zien van de nette en uitgebreide website bezocht ik de showroom van Meubelcity. Ik werd erg netjes geholpen en de medewerker kon mij alle informatie geven die ik nodig had. Na het bestellen van de meubels werden deze uiteindelijk goed verpakt en zonder beschadigingen afgeleverd. De tafels die ik had besteld waren makkelijk in elkaar te zetten en voldeden aan al mijn verwachtingen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Frans de Jong 04-04-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uiterst tevreden

Ik heb een tijdje geleden verschillende producten bij Meubelcity gekocht zoals een bankstel, eetkamerstoelen en een eetkamerbank. Toen ik de producten uitzocht werd ik goed geholpen door de medewerker van Meubelcity en ik kan niet wachten tot de spullen geleverd worden.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden