Meubelcity Soest klantervaringen

Meubelwinkels 135  recensies

Klantervaring met Meubelcity, Soest

9.0
Zac Everton 01-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven

Ik bestelde een salontafel bij Meubelcity en kon aangeven wanneer ik de tafel wilde ontvangen. De tafel werd op de afgesproken tijd geleverd en ik hoefde er dus niet de hele dag voor thuis te blijven. Ideaal. Wij waren zo tevreden over de uitstraling en kwaliteit van de tafel dat wij gelijk een kast hebben besteld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Roos Veld 25-10-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Meubelcity is een begrip in Soest

Meubelcity maakt heel snel duidelijk wat je van ze kunt verwachten. Op deze manier wordt de kans op een miscommunicatie kleiner en weet je als klant waar je aan toe bent. De snelle levering en de vriendelijke chauffeurs zie ik als een pluspunt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
T. Schaik 22-10-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik kom hier zeker terug

Wat een top bedrijf is Meubelcity. Ik heb er twee kasten besteld die op de afgesproken tijd bezorgd werden. De bezorgers waren erg behulpzaam en kwamen professioneel over. De hele bestelling is goed geregeld en ik kon zelfs bij de aflevering betalen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Inge Bunschoten 18-10-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

1 week levertijd

Wat ben ik blij met de snelle levertijd van mijn prachtige tv meubel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Robbert Huizinga 04-10-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat een fijne eigenaar

Ik bezocht Meubelcity en werd persoonlijk geholpen door de eigenaar. Dat zie je niet vaak gebeuren in winkels. Top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Kathy Bolt 24-09-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede en snelle levering

Goed geholpen. Meubelcity kwam mij erg tegemoet toen ik op het laatste moment niet thuis kon zijn op het afgesproken aflevermoment.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jacqueline Hiemersma 18-09-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Blij met mijn aankoop

Het was voor mij niet helemaal duidelijk hoe ik online iets kon bestellen. Ik belde Meubelcity en door de goede uitleg van de medewerker werd het mij daarna helemaal duidelijk. Ik ben verder geen obstakels meer tegengekomen. Prima service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Sanne Huizen 03-09-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Interieuradvies

Ik bezocht de showroom van Meubelcity in Soest en werd hartelijk ontvangen. Ik kon op mijn gemak rondkijken en werd niet gelijk 'aangevlogen' door de medewerkers. Eenmaal aangegeven dat ik graag wat hulp wilde kreeg ik ontzettend goed interieuradvies en besloot ik de bank met een positief gevoel te bestellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Familie Schapema 01-09-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fantastische meubels

In één woord: geweldig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jimmy Verhoef 27-08-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Van A tot Z goed

Voordat ik mijn boekenkast ging bestellen bezocht ik de showroom van Meubelcity in Soest. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen door twee behulpzame medewerkers. Ik besloot de kast te bestellen en werd constant, via de e-mail, op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De kast werd uiteindelijk gratis! en op de afgesproken tijd bezorgd. Ik spreek met ontzettend veel lof over Meubelcity en zou geen negatief punt kunnen benoemen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden