Matrassenman.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 241  recensies

Klantervaring met Matrassenman.nl, Hoorn

9.5
Broekhuis 17-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer Fijn!

Erg fijn contact gehad en goede adviezen! Super bedankt voor de fijne uitleg

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Iris Craanen 25-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Topservice en topkwaliteit producten

Wat een geweldig topdekmatras! Na op een topdekmatras te hebben gelegen van een ander bedrijf, kreeg ik rugklachten omdat deze al was doorgezakt. Ik heb toen een nieuwe besteld bij Matrassenman.nl. Vanwege mijn lichte gewicht en schouder- en nekklachten adviseerde ze mij het 'Duo Topdekmatras Koudschuim en Visco Gel'. Helaas was dat voor mijn kleine en lichte postuur/gewicht niet zacht genoeg. Ik wenste een nog zachter matras voor mijn schouders- en nek zonder dat mijn onderrug te ver zou inzakken. Ik heb toen een geweldige oplossing aangeboden gekregen van matrassenman.nl ! Ze boden mij een nog zachter matras aan die zij niet op de website hadden staan maar wel in de winkel hadden liggen. Er werd direct en snel geregeld dat ik het matras al binnen 2 weken kon omruilen! Kortom, topservice, vriendelijke medewerkers die de juiste kennis in huis hebben. Ik slaap nu fantastisch op een perfect, zacht een goed ondersteunend topdekmatras! :)

Pluspunten

- Top service - Vriendelijke medewerkers - Deskundig advies - Goede prijs-kwaliteitverhouding

Suggesties

Tip: Zorg dat jullie nog bekender worden m.b.v. online marketing technieken en social media als Facebook.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
John de Lange 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Boven verwachting

Zeer verrast waren wij dat ons speciale maatwerk matras na 6 werkdagen al werd geleverd! Ziet er ook boven verwachting goed uit! Dank u wel voor de goede service!

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Iris de groot 13-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vorig jaar een koudschuim matras online besteld bij matrassen man.

Prima matras nog geen kuilvorming na jaar gebruik en heerlijk meteen inslapen top produkt.

Pluspunten

Goede service goede matrassen

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Louise en Jorik 04-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mensen met verstand van matrassen

Wij zijn in de winkel geweest en hebben daar goed advies gekregen en een duidelijke uitleg. Veel mogelijkheiden omdat ze veel zelf maken!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Nathan Lärche 21-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig!

Kijk, zo hoort het! We hadden maatwerk nodig en kregen perfecte service, snelheid en een goede prijs!

Pluspunten

Snelle levering, meedenken met de klant, afspraken nakomen

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
0.0
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Johan Bos 20-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede prijzen en superservice !

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jan Mesman 17-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer positief

Na echt jaren zoekem naar het voor mij juiste matras, heb ik die dan gevonden bij "de Matrassenman" Ik had vooral erg veel problemen met die z.g.n 'zones'; die paste mij n.l. niet. Niet ieder heeft een lijf met standaard afmetingen. conclusie: ik slaap nu heerlijk.

Pluspunten

Goede voorlichting, voor mij de Koudschuimmatras Medium.

Suggesties

geen idee

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Harry Thuss 15-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne matras, prima prijs en uitstekende aflevering. Ik slaap heerlijk

Pluspunten

Top kwaliteit matras voor een klein prijsje.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Hugo en simone 12-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Topservice

Onze matrassen bevielen ons niet, moeiteloos mochten we ze om komen ruilen en werden ze terplekke aangepast in de fabriek. Topservice gekregen van de matrassenman !!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Informatie verstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen